tolgaaslan 0 Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Sevgili arkadaşlar , boş zamanlarımda manga okumayı özellikle de ciltler halinde basılmış kitap şeklinde okumayı çok severim. uzunca zamandır okumak istediğim one piece manga serisine başladım ama Türkiye şartlarında yeteri kadar kopya olmadığı için serisinin başlarında takılıp kaldım. Fahiş denebilecek bir fiyata 17. ve 19. cildi bulup satın aldım ama ne yazık ki 18. cildi hiç bir yerde bulamadım. Eğer elinde türkçe basım one piece mangası bulunan ve satmak isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AnimeSeverler 126 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 20.09.2021 - 17:28, tolgaaslan yazdı: Sevgili arkadaşlar , boş zamanlarımda manga okumayı özellikle de ciltler halinde basılmış kitap şeklinde okumayı çok severim. uzunca zamandır okumak istediğim one piece manga serisine başladım ama Türkiye şartlarında yeteri kadar kopya olmadığı için serisinin başlarında takılıp kaldım. Fahiş denebilecek bir fiyata 17. ve 19. cildi bulup satın aldım ama ne yazık ki 18. cildi hiç bir yerde bulamadım. Eğer elinde türkçe basım one piece mangası bulunan ve satmak isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Merhabalar, Ülkemizde maalesef "Türkçe Manga" bulmak epey zor :( Biraz araştırdım ve buldummm :) One Piece 18. Cilt Türkçe Çizgi Roman-Eiiçiro Oda https://www.hepsiburada.com/one-piece-18-cilt-turkce-cizgi-roman-eiiciro-oda-p-KBUN55015374 Satın alım yapabilirsiniz. Bu arada bizde "One Piece" hayranları için yakın zamanda bir "Çekiliş" yapacağız. Dilerseniz instagramız dan ara ara kontrol edebilirsiniz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts