Jump to content

Bilim Kurgu TV Serisi 'Shinsekai yori' Duyuruldu


Sourléd

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Mainichi habere göre,  Yusuke_Kishi 'nin bilim kurgu romanı "Shinsekai yori -From The New World-" anime TV serisi olarak uyarlanacağı duyuruldu. Roman 2008 yılında Japonya'nın en iyi bilim kurgu romanı ödülünüde kazanmıştır

Çizimleri Key tarafından yapılacaktır.

Staff

Director: Ishihama Masashi

Series Composition: Sogo Masashi

Production Studio: A-1 Pictures

Cast

Watanabe Saki: Taneda Risa (newface)

Asahina Satoru: Tojo Kanako

Akizuki Maria: Hanazawa Kana

Aonuma Shun: Todo Mai

Konu: Gelecek bin yılda, medeniyet retrograd (Bu kelimenin bire karşılığını sözlüktede bulamadım) edilmiş ve insanlar küçük topluluklar halinde dağınık yaşamaya başlamıştır.bu çağdaki insalar "Juryoku" adı verilen psişik güçlere sahiptir, bu güçle hayal ettikleri nesneleri maddeleştirebiliyorlardı.Gelişmiş bilimsel teknolojinin yokluğunda, bu güç enerji kaynağı olarak kullanılmaktadır.

Birgün Saki ve arkadaşları kasabanın dışında küçük bir arşiv robotu bulurlar.İnsanlık tarihinin kayıtları bulunmaktadır.Kayıtlara göre insanlık 21. yüzyılda "Juryoku" gücünün keşfinden sonra psişikler ve olmayanlar arasında bir dünya savaşı yasandığını söylemektedir.Dünya psişiklerin hakimiyetine girdi ve böylece terör saltanatı başladı.

Bu yasak bilgiyi, kasabadaki yetişkinler çocukların "Juryoku" larını mühürleyerek saklamışlardır.Saki ve diğerleri ıssız bir ormanda tüysüz dev bir fare ile karşılaşırlar "Bakenezumi". Böylece onlar iki ayaklı yürüyen yaratıklar arasındaki bir savaşa dahil olurlar.

AMT Fansub'dan Alıntıdır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 6 ay sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.