stingbull 20 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Coby i hatırlayanlar vardır sanırım ilk bölümlerdeki gözlüklü pembe saclı cocuk daha sonra water7 da gözüktü daha sonrada akainunun önüne geçerek birazda olsa savası durdurmaya calıstı. Devamında da hastanede doktorla olan konusmasını filan hatırlayanlarınız vardır. sizce bu cocuktada bütün hakiler var mıdır yoksa kral haki harici diger hakilerden mi var :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SnoW_DeaD 67 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Kral haki yok cobyde o kesinde diğer hakileri varsa bile daha uyanmadı Marinford arcta sadece bir hakisi açığa çıktı ilerleyen bölümlerde farklı bir coby görücez Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Kral haki yok cobyde o kesinde diğer hakileri varsa bile daha uyanmadıMarinford arcta sadece bir hakisi açığa çıktı ilerleyen bölümlerde farklı bir coby görücezmarineford da bagırısıyla bir sürede olsa akainuyu durdurabilmesi birazda olsa insanın aklına fikirler sokuyor. + söylediğim gibi hastanedeyken doktorun söyledikleri de az çok bunu destekliyor gibi... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 coby de kral haki yok eğer olsaydı savaştakilerin sesini duyamazdı ayrıca kral hakisi olsaydı savaşta durun die bağırdığında "luffy nin yaptığı gbi" alandaki herkezin yere yığılması gerekirdi. onunki "Kenbunshoku Haki (gözlem yeteneği)" yani mantra olarak geçer Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 oda sıradısı karakterlerden biri gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockald 8 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 tmm biraz sıradışı olabilir ama bence gözlem hakisinden daha ileri gidemeyecek eger giderse çok tepki toplardı çünkü ayrıca artık luffy e problem oluşturacak kadar güçlü rakip olmayanlara pek önem verilmeyecegini düşünüyorum bunu düşünürsek biraz sıradışı olabilir sanırım ama düşünmedende edemiyorum "Garp-Roger" ilişkisi gibi "Luffy-Coby" ilişkiside olursa daha heyecanlı olur nede lsa coby nefret edilen bir karakter değil. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
darkreaper07 19 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ben coby nin mantra(gözlem hakisine) sahip olduğunu düşünüyorum. Çünkü savaşta insanların seslerini duyuyorum gibi bir şey söylemişti. Skypia'daki kız da buna benzer şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts