Jump to content

Converse Pro Leather Netissä


quague

Önerilen İletiler

Kengässä on puhtaan valkoinen nahkapäällinen, jossa on punainen Converse Pro Leather Miesten/Naisten chevron jalan keskiosassa, punainen/kultainen Converse-merkki kantapäässä ja punaiset yksityiskohdat kauluksen ympärillä. Jokaisen kengän kyljessä on kuusitoista kultaista merkkiä edustaen kuuttatoista pudotuspelivoittoa, jotka ovat välttämättömiä NBA-mestaruuden turvaamiseksi, ja nauhoissa näkyy kultainen deubré, johon on kaiverrettu "1980". Kultainen "16" -brändi korvaa Converse-logon oikean kengän kielessä, ja nauhoissa on ylelliset kultaiset kärjet.

21sep284.jpg

Mitä tulee tennareihin, jotka liittyvät Michael Jordanin uran eeppisiin hetkiin, niitä on liikaa. Mutta Kenkä Converse Pro Leather on varmasti lähtökohta, koska se on kenkä, jonka MJ itse uskoi tulevansa omaan. Juhlistaakseen UNC:n vuoden 1982 NCAA-tittelin 35. vuosipäivää sekä viime vuoden mestaruuskilpailua Tinker Hatfield ja Dan Sunwoo (joka juuri kokosi Air Jordan 3:n "Seoul") ovat luoneet erityisen Converse Pro -nahan, joka merkitsee " Michael Jordan, kaikkien aikojen paras pelaaja. Perinteisen chevron-tähden logon korvaa Jumpman Tar Heel -sinisessä, kun taas kantapään yksityiskohdat edustavat joukkueiden univormuja mestaruusvuosilta 1982 ja 2017.

Lähes tarkka kopio aikaisemmista julkaisuista, tulevat parit käyttävät hyväksi todettua mallia ja lisäävät yksinkertaisesti uusia värikerroksia. Converse Pro Leather Parhaaseen Hintaan Mokkarakenteet kulkevat edelleen täynnä koko päällystä, ja niitä pysäyttää vain Star Chevron, joka on kerrostettu päälle sopivalla sileällä nahalla. Kantapään kielekkeet seuraavat jälkimmäisen esimerkkiä premium-vaikutelman saavuttamiseksi, kun taas pitsiyksikkö nojaa kohti järeän työvaatteen inspiraatiota, kun sen irrotettava vetoketjukiinnitys on kiristetty ohuilla nauhoilla.

Viime vuosikymmeninä se on nähnyt sen Chuck 70 -vastineensa varjossa, mutta Converse Pro Leather Netissä on hiljaa pysynyt pinnalla, koska se ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan. NBA:n All-Star Weekend 2020 -tapahtumassa se palasi koripallo-hei-päivän muotoonsa, mutta tämä äskettäin esillä oleva kaksikko sopii hyvin yhteen sen kanssa, mitä siluetin Ox-malli on tarjonnut lifestyle-tilassa. Haalistuneisiin "Lilly Pad"- ja "Shadow Grey" -asetelmiin verhoillut Pro Leather Oxin molemmissa pareissa mokkanahkapäälliset tuovat kesävalmiin tyylin.

Varvassuojat on koristeltu tunnusomalla punaisella, profiilipohjien merkki ruskeilla nahoilla, ja kantapään karvainen mokka saa oranssin sävytyksen. Ostaa Converse Pro Leather Ja vaikka nämä viittaavat hyvin avoimiin viittauksiin, mukana tuleva tarjonta saapuu hieman hienovaraisemmin, koska se omaksuu yhden Reese Forbesin merkittävistä. Tummat mahonkiväriset sävyt värjäävät työkalut ja kettun läpikuultavan meikin, vääntäen sen vehnän sävyjä täydentävän kermanhaan ja mokkanahan pohjan päälle.

www.fitnesskengat.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.