Zarathustra 3 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Naruto animesi itachi çizimim zaman and karabela 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TRA0 8 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Konu başlığın kurala uygun değil. Ayrıca fanartı yaptığın çizim tekniğiyle bir köşeye kullanıcı adın, TürkAnime.TV ve Animeler.NET yazmalısın. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
karabela 19 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 2 saat önce, TRA0 yazdı: Konu başlığın kurala uygun değil. Ayrıca fanartı yaptığın çizim tekniğiyle bir köşeye kullanıcı adın, TürkAnime.TV ve Animeler.NET yazmalısın. zaten bişey denemek için yollamıştı o yüzden isterseniz silebilirsiniz Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarathustra 3 Posted February 21, 2022 Author Share Posted February 21, 2022 7 saat önce, TRA0 yazdı: Konu başlığın kurala uygun değil. Ayrıca fanartı yaptığın çizim tekniğiyle bir köşeye kullanıcı adın, TürkAnime.TV ve Animeler.NET yazmalısın. yarışmaya katılmak için post eklemedim, arkadaşımın problemi vardı acaba düzeltebilir miyim dedim, silebilirsiniz kalabilirde problem değil TRA0 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TRA0 8 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 21.02.2022 - 20:39, karabela yazdı: zaten bişey denemek için yollamıştı o yüzden isterseniz silebilirsiniz Silsem ne fark eder? Sen zaten alıntılamışsın. 😀 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TRA0 8 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 22.02.2022 - 02:39, Zarathustra yazdı: yarışmaya katılmak için post eklemedim, arkadaşımın problemi vardı acaba düzeltebilir miyim dedim, silebilirsiniz kalabilirde problem değil Anladım. Umarım arkadaşının problemi düzelmiştir. Foruma uzun bir süre giriş yapmamıştım şimdi girince bildirim geldi. O yüzden biraz geç cevap verdim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts