Shoryuken.M 61 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 MONSTER RANCHER (Monster Farm) Bölüm Sayısı:73Tür:Oyun, Fantastik, MaceraTanıtım:11 yaşındaki Genki, “Monster Rancher” yarışmasında finale kalır ve finalde de başarılı olarak şampiyon olur. Bir gün okul dönüşü Genki, evde “Monster Rancher” şampiyonluğu ödülü olarak kendisine yeni “Monster Rancher 200X” CD-ROM oyununun gönderildiğini görür ile oynamaya başlar. Oyunun daha başında bir canavar yaratmaya çalışırken Genki kendisini “Monster Rancher” evreninde bulur.Bu sıradışı evrende Holly adındaki bir kız ve göz şeklindeki canavar Suezo kötü canavarlardan kaçarlarken birdenbire karşılarına Genki çıkar. Ne olduğunu anlayamayadan üçlü birlikte kaçmaya başlarlar.Holly, bütün canavarları kötü canavara dönüştüren Moo’nun egemenliği altına giren bu evrende canavarları eski şekline dönüştürebilecek tek şey olan Phoneix’in peşindedir ve Phoneix hakkında bildiği tek şey onun bir “Disk” içinde uyumakta olduğudur.Anime.gen.tr den alıntıdır.Arkadaşlar hatırlarsınız belki zamanında Türkiye'de Kanal D de yayınlanmıştı, ve yanlış hatırlamıyorsam iyide bir izleyicisi vardı, en azından ben kaçırmadan izliyordum. Animenin orjinal ismi monster farm yani anlayacağınız heycanlı aksiyonu bol güzel bir anime malesef Türkçe çevirisi yok aslında çok ojinal bir yapımdır, kimsenin niye dikkatini çekmemiş anlamadım umarım yakın zamanda tekrar izleyebilirim veya izleyebiliriz...Anime Resimleri OPENİNG http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LpodNMsrEbE wizarmon 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Rooster Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Güzel bir anime olduğu konusunda çok haklısın dostum ben de çocukken izlemiştim birden aklıma geldi böyle bir anime oldu şimdi tekrar izlemeye başlayacağım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M 61 Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Türkçe altyazılısı olsa bende izleye başlardım ancak hiç bir yerde yok malesef. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest fredyk Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 türkçe altyazısı neden yok anlamıyorum.halbuki çok güzel bi anime. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Digmon'dan hemen önce çıkardı bu seri. Digimon'u beklerken arada bunu da izlerdim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts