Hitsugaya 50 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Arkadaşlar FaceBook'ta http://www.facebook.com/NaRuToCu.GeNcLiK?ref=ts sayfasının düzenlediği çizim yarışmasına katılıyorum. Yarışmaya bu resimle giricem Her kezin yarışmaya 2 resim çizme hakkı var ikinci resim olarak ne çizceğime karar veremedim önerilerinizi alabilirmiyim :D Ve sizinde katılmanızı isterim :D 10 Mart'a kadar katılımlar devam ediyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M 61 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ellerine sağlık güzel çizmişsin bence ikinci çizimin hangisi olur bilmem ama bayan bir karakter olsun ayrıca sayfaya baktım güzel çizimler var bende katılmak isterdim ama çizemediğimden dolayı malesef diyorum :D bizi haberdar edersin artık sana başarılar... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 iyi ki ginchanı artık çok sevmiyorum dedim heeaa :D aşkımı tepreştircektin az kalsın amma depreşmedi :D ellerine sağlık kanka dehşet olmuş .2. olarak bence bir kadın karakter çiz.angel beats taki kızlar çok güzel izlemedim ama onlardan birini çizebilirsin mesela :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 I-ıh bence de kız çiz ama Angel Beats olmaz.. Şöyle klasik birşey.. Biraz düşüneyim yazarım. ;D :D Belki yine Gintama dan bir karakter olabilir. Neyse bakalım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Tsukuyo :D Çizdem :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Tsukuyo :D Çizdem :DAbdullah seni kankalıktan reddederim ya o ya ben :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Güzel olmuş Abdullah, aferin. :D Ötekini de çabukca çiz de bakalım... :-X Gençlerin önünü açmak lazım, ben katılmayacağım bu yüzden. :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Buraya koy da görelim. 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Abdullah seni kankalıktan reddederim ya o ya ben :'( Kanka :D Çok düşündüm ve Tsukuyo' yu çizmeye karar verdim :P Güzel olmuş Abdullah, aferin. :D Ötekini de çabukca çiz de bakalım... :-X Gençlerin önünü açmak lazım, ben katılmayacağım bu yüzden. :P :D Buraya koy da görelim. 8) Daha başlamadım ama büyük ihtimalle ichigonun hollow halini çizicem Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Abdullah iyi düşün ben mi tsukuyo mu??? :'( ayrıca hallow ichigo daha güzel olur cidden !!! :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts