Ryuguji 4 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Bende tüm animelerimi izledikten sonra buraya kayıt olanlardanım yaş 27 :') Animelere 2018 de Death Note sayesinde başladım. Çok çabuk sıkılan biri olduğum için sadece bana göre üst düzey olan animeleri izleyebiliyorum. Hunterxhunter/Hisoka, Vindland Saga/Askeladd, Tokyo Revengers/Draken, Death Note/Kira şeklinde hoşlaştığım animeleri sevdiğim karakterleriyle yazdım :3 Psikoloji öğrencisiyim Ales çalışıyorum. Son olarak hayvanlar sevilir insanlar ögh. Merhaba ! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 4 saat önce, Ryuguji yazdı: Bende tüm animelerimi izledikten sonra buraya kayıt olanlardanım yaş 27 :') Animelere 2018 de Death Note sayesinde başladım. Çok çabuk sıkılan biri olduğum için sadece bana göre üst düzey olan animeleri izleyebiliyorum. Hunterxhunter/Hisoka, Vindland Saga/Askeladd, Tokyo Revengers/Draken, Death Note/Kira şeklinde hoşlaştığım animeleri sevdiğim karakterleriyle yazdım :3 Psikoloji öğrencisiyim Ales çalışıyorum. Son olarak hayvanlar sevilir insanlar ögh. Merhaba ! İnsanları sevmeyip insanların olduğu bir ortama girmen. Hoş geldin, ben 2011 senesinde falan başlamıştım herhalde, yaklaşık 2 yıldır da forumda aktifim. :D Artık pek forumdan ses çıkmasa da dükkanı bir şekilde döndürüyoruz. :D Güzel animeler izlemişsin, karakter seçimleri de iyi. :D Psikolji bölümünü de ayrı bir severim, hobi olarak ilgilenmek istiyorum ama daha kendi işlerimi yolunma koymadığım için bakamıyorum. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryuguji 4 Posted March 15, 2022 Author Share Posted March 15, 2022 9 saat önce, pegasusejder yazdı: İnsanları sevmeyip insanların olduğu bir ortama girmen. Hoş geldin, ben 2011 senesinde falan başlamıştım herhalde, yaklaşık 2 yıldır da forumda aktifim. :D Artık pek forumdan ses çıkmasa da dükkanı bir şekilde döndürüyoruz. :D Güzel animeler izlemişsin, karakter seçimleri de iyi. :D Psikolji bölümünü de ayrı bir severim, hobi olarak ilgilenmek istiyorum ama daha kendi işlerimi yolunma koymadığım için bakamıyorum. :D Parayı sevmeyip zengin olmak gibi bir şey benimkisi :D Açıkcası googla güzel anime önerisi yazmaktan ciğerim soldu ve artık istediğim sonuçları bulamayınca buranın daha faydalı olacağını düşündüm. 2011 den beri izliyorsan atamızsın :D Artık seçebileceğim daha fazla karakter lazımmmm. Umarım işlerin düzene girer ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 2 saat önce, Ryuguji yazdı: Parayı sevmeyip zengin olmak gibi bir şey benimkisi :D Açıkcası googla güzel anime önerisi yazmaktan ciğerim soldu ve artık istediğim sonuçları bulamayınca buranın daha faydalı olacağını düşündüm. 2011 den beri izliyorsan atamızsın :D Artık seçebileceğim daha fazla karakter lazımmmm. Umarım işlerin düzene girer ^^ Hahaha evet biraz öyle oldu. :D Ben o kadar ayırt etmiyorum ya, bazen çerezlik şeyler de güzel oluyor, arada tesadüfen çok iyi şeylere denk geliyorsun falan. :D Manga diyarında bence seni daha çok tatmin edecek şeyler bulabilirsin. Teşekkürler, umarım senin için de güzel şeyler olur. :) Ryuguji 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
heymely 429 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Merhaba, aramıza hoş geldin. Umarım keyifli vakit geçirirsin. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryuguji 4 Posted March 15, 2022 Author Share Posted March 15, 2022 1 saat önce, heymely yazdı: Merhaba, aramıza hoş geldin. Umarım keyifli vakit geçirirsin. teşekkürler ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Merhabalar Ryuguji Burada gülüp eğlenerek bolca keyifli vakit geçirirsin umarım. İyi forumlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryuguji 4 Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 1 saat önce, Pseudohomophylus yazdı: Merhabalar Ryuguji Burada gülüp eğlenerek bolca keyifli vakit geçirirsin umarım. İyi forumlar <3 saolllll Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TRA0 8 Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Hoş geldin. Bence çocukluğunda da pokemon, digimon, beyblade vs. izlemişsindir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryuguji 4 Posted March 17, 2022 Author Share Posted March 17, 2022 9 saat önce, TRA0 yazdı: Hoş geldin. Bence çocukluğunda da pokemon, digimon, beyblade vs. izlemişsindir. Çocukluğunda bunları izlemeyen var mı ya cidden :D digimon sarmamıştı ozaman asadasd Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts