Mawabe Atsumba 0 Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Merhaba, Konuya utanarak ve özür dileyerek giriyorum. Animeci arkadaşlarım vardı ve hep dalga geçiyordum ‘şakasına’ nasıl izliyorsunuz diye, sonra bugün bi izliyeyim dedim ve sevmeye başladım daha yeni izlemeyi bitirdim (Mob 100) herkes Death Note izle dedi ama ben kendi zevkime göre araştırıp buldum. Her neyse kafanızı şişirdim bu da benim hikayem ve artık animeciyim 😂 hayat felsefem olmasını istiyorum… Animeci arkadaşlara ihtiyacım var çünkü yeniyim hiçbrişeyden anlamıyorum kavramlardan falan dost olmak isteyen discord bıraksın konusalım bende öğreneyim ortamı. Teşekkürler İyi Forumlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 19.03.2022 - 14:33, Mawabe Atsumba yazdı: Merhaba, Konuya utanarak ve özür dileyerek giriyorum. Animeci arkadaşlarım vardı ve hep dalga geçiyordum ‘şakasına’ nasıl izliyorsunuz diye, sonra bugün bi izliyeyim dedim ve sevmeye başladım daha yeni izlemeyi bitirdim (Mob 100) herkes Death Note izle dedi ama ben kendi zevkime göre araştırıp buldum. Her neyse kafanızı şişirdim bu da benim hikayem ve artık animeciyim 😂 hayat felsefem olmasını istiyorum… Animeci arkadaşlara ihtiyacım var çünkü yeniyim hiçbrişeyden anlamıyorum kavramlardan falan dost olmak isteyen discord bıraksın konusalım bende öğreneyim ortamı. Teşekkürler İyi Forumlar Hoş geldin, konuşmak istersen mekanımızın linki; Bunun haricinde olabilir öyle şeyler, insanlar neler neler yapmam diyor da yapabiliyor. :D Kavram dediğin ne tarz şeyler? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 19.03.2022 - 14:33, Mawabe Atsumba yazdı: Merhaba, Konuya utanarak ve özür dileyerek giriyorum. Animeci arkadaşlarım vardı ve hep dalga geçiyordum ‘şakasına’ nasıl izliyorsunuz diye, sonra bugün bi izliyeyim dedim ve sevmeye başladım daha yeni izlemeyi bitirdim (Mob 100) herkes Death Note izle dedi ama ben kendi zevkime göre araştırıp buldum. Her neyse kafanızı şişirdim bu da benim hikayem ve artık animeciyim 😂 hayat felsefem olmasını istiyorum… Animeci arkadaşlara ihtiyacım var çünkü yeniyim hiçbrişeyden anlamıyorum kavramlardan falan dost olmak isteyen discord bıraksın konusalım bende öğreneyim ortamı. Teşekkürler İyi Forumlar Her ne kadar 'animeci' tabirinden haz etmemiş olsam da aramıza hoş geldin. Kavram yerine terim diyecektin diye umut ederek sana faydası olabileceğini düşündüğüm bir link bırakıyorum. link Umarım kafandaki soru işaretlerinin bir kaç tanesine cevap olur. Keyifli forumlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mawabe Atsumba 0 Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 22.03.2022 - 08:47, pegasusejder yazdı: Hoş geldin, konuşmak istersen mekanımızın linki; Bunun haricinde olabilir öyle şeyler, insanlar neler neler yapmam diyor da yapabiliyor. :D Kavram dediğin ne tarz şeyler? 26.03.2022 - 06:21, Pseudohomophylus yazdı: Her ne kadar 'animeci' tabirinden haz etmemiş olsam da aramıza hoş geldin. Kavram yerine terim diyecektin diye umut ederek sana faydası olabileceğini düşündüğüm bir link bırakıyorum. link Umarım kafandaki soru işaretlerinin bir kaç tanesine cevap olur. Keyifli forumlar 21.03.2022 - 22:45, Mücahidem Şehide-i Cahide yazdı: Öncelikle Hoş Geldin Kardeşim Ve Gülme Komşuna Gelir Başına derler unutmayak XD Kavramlar için, Silicone Forum - Anime Manga TR - Anime Haberleri TR buyrunuz, 3 site bırakıyorum. 1. oldukça sade ve güzel açıklamış. 2. Ayrıntılara girmiş biraz ve 3. tam sözlük olarak güzel ayrımlarda bulunmuş. Anime evrenine tekrardan Hoş Geldin ^^ Buradan Manga - Webtoon - Novel evrenlerine de geçiş yaparsın artık :D Herkese tşkler istediğim cevabı aldım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryuguji 4 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Animeci= anime yapıp satan. Şaka bi yana hos geldin x) Death Note izle vakit kaybetmeden sonra bide vindland saga tokyo revengers en animeci sen olursun jsjjcc Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts