Jump to content

Turkanime ve animeler.net ile beraber olan çizim yarışmasında haksizlik durumu


XOnurcan

Önerilen İletiler

Yarışmada forumdaki kurallar eşliğinde cinsellik ve oyun karakteri iceren cizimleri yarismada kabul edilmicektir denmişti. Albedo adinda genshin impact oyunundan karakter ve bikinili rem karakteri elemelere kalabilmiş. Kimseyle alip veremedigim bir durum değil bu. Ama cidden kendi belirlediğiniz kurallara ragmen neden kurallar disinda cizimlere izin veriyorsunuz. Yetkililere hem dcden hem buradan sormama ragmen bikinili cizimler oyun karakteri kabul edilmeyecek dendi bana ve bende onu goz onune alarak 3 farklı cizim yaptim burada bir ayrimcilik soz konusu bulunuyor. 

Screenshot_2022-03-21-02-48-47-453_com.facebook.orca.jpg

Screenshot_2022-03-21-02-49-08-187_com.facebook.orca.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

1) "Bikinili çizim kabul edilmeyecek" gibi bir kural nerede yazıyor, birisi bana göstersin. Bikinili karakter çizimi erotik çizime giriyorsa TürkAnime'deki tüm animeleri kaldıralım o zaman.

2) Anime çizimine uyumlu oyun karakteri çizilmesi yasak değildir. "Oyun karakteri çizmek katiyen yasaktır." yazılı bir kural da yok!!!!

3) Bahsettiğiniz çizimin photoshopla yapıldığını kanıtlayabiliyorsanız harikasınız. Yarışmada değerlendirmeye alınan çalışmaların neredeyse %40'ı official bir fan artın kopya çizimi. Çalıntı olduğu kanıtlanmış olanlar zaten diskalifiye edildi. Kopya çizimler isterse ilk 5'e girsin jüri tarafından değerlendirilip orijinal tasarım olup olmadığına göre puanlanacaktır zaten. Halk oylamasında bulunanlar geri zekalı da bir siz akıllısınız gibi davranma hakkınız yoktur.

4) TürkAnime discord sunucusu ile forumun alakası yoktur. Banlanma sebebiniz olan muhabbetin SS'leri modlarda bulunmakta uygun bir dille söyledim deyip kendinizi sütten çıkmış ak kaşıkla karıştırmayın. Bir probleminiz varsa orada tartışma çıkararak çözüm arayışına giremezsiniz.

5)TürkAnime discord sunucusu yetkilisini bilmem kaç binlik sosyal medya takipçilerimle hem sunucunuzu hem forumunuzu basarım gibi laflarla tehdit ettiğiniz için buradan da banlandınız.

6) Herhangi bir ortamda TürkAnime yetkilisine küfür ettiğiniz için de banlarınız sınırsız hale getirilmiştir.

 

Sizler için karşılığında maddi manevi hiçbir karşılık beklenmeden düzenlenmiş bir yarışma uğruna bu kadar çirkinleşmenin anlamı yok. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.