Arthur Kirkland 2 Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Öncelikle selamun aleyküm ve merhabalar. Hatırladığım kadarıyla 10 yıldır anime izliyorum. Ama aktif bir şekilde 4 yıldır izliyorum diyebilirim. Aynı zamanda manhwa ve manga okumayı da severim. Hatta şu sıralar manhwalar, manga ve animelerden daha öncelikli. Profilimden de anlaşılacağı gibi Hetalia'yı da severim. Ayrıca burayı tam olarak ne için kullanacağımı bilmesem de bu hesabı açasım geldi. Forum türü yerlerde çok bulunmadım ve bu sene sınav senem ama zamanla alışırım diye düşünüyorum, teşekkürler. TRA0 and Aechee 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 26.03.2022 - 17:46, Arthur Kirkland yazdı: Öncelikle selamun aleyküm ve merhabalar. Hatırladığım kadarıyla 10 yıldır anime izliyorum. Ama aktif bir şekilde 4 yıldır izliyorum diyebilirim. Aynı zamanda manhwa ve manga okumayı da severim. Hatta şu sıralar manhwalar, manga ve animelerden daha öncelikli. Profilimden de anlaşılacağı gibi Hetalia'yı da severim. Ayrıca burayı tam olarak ne için kullanacağımı bilmesem de bu hesabı açasım geldi. Forum türü yerlerde çok bulunmadım ve bu sene sınav senem ama zamanla alışırım diye düşünüyorum, teşekkürler. Hoş geldin kardeşim, ben de yaklaşık 10 yıldır anime izliyorum ama son zamanlarda pek bir şeye bakmıyorum açıkçası. :) Bunun haricinde ara sıra muhabbet mekanına uğrarsan orada muhabbet edebiliriz, iyi forumlar. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
heymely 429 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Hoş geldin, iyi forumlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Hoş geldin @Arthur Kirkland Ben Homhom Burada bol bol eğlenip keyifli vakitler geçirmenin yanı sıra sınavlarında da istediğin başarıyı elde etmeni dilerim. Keyifli forumlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TRA0 8 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Aleyküm Selam, hoş geldin. Sınavında başarılar dilerim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts