catdore 7 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Merhaba, ben Özge. 27 yaşındayım, mimarım. (Bu bilgiye gerek var mıydı bilemedim.) Ne zaman anime izlemeye başladığımı ve ilki hangisi olduğunu hatırlamıyorum ancak sanırım izlemeye başlayalı uzun zaman oldu. Çok fazla animeyi hatırlıyorum. Çevremde pek anime izleyen ve manga okuyan insanlar olmadığı için bu foruma katılmak istedim. (Üye olalı 2 yıl olmuş ama ne aktif ne de forumdaydım, benim hatam.) Manga, anime gibi konularda sohbet edebileceğim insanlarla tanışmak istiyorum. Favorim diyebileceğim anime düşününce aklıma gelmiyor. Ancak en son Given ve Kuroshitsuji (Black Butler) izledim ve ikisini de çok sevdim. Ayrıca şuan güncel olarak başka bir anime bakıyorum. Tek bir türe ilgim yok her türdeki animeyi izliyorum. Sanırım az çok yazabildim tanışma kısmını, buraya kadar üşenmeden okuyan herkese teşekkürler, iyi anlaşalım :) cuneyt.sensei and Aechee 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tahaavcu 6 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Benle aynı yaşıt birisi sonunda aramıza hoşgeldin nezaman müsait olursan izlediklerim kadarıyla deli gibi sohbet edebilirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
catdore 7 Posted March 30, 2022 Author Share Posted March 30, 2022 Çok teşekkür ederim! :) Olur tabi istediğin zaman yazabilirsin anime, manga, film bunlar hakkında her zaman konuşabiliriz. Tahaavcu 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tahaavcu 6 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Ne tarz izliyorsun daha çok ya da en son neler izledin diyeyim ozaman :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
catdore 7 Posted March 30, 2022 Author Share Posted March 30, 2022 Buradan değil de mesaj atayım ben şimdi orda konuşalım. Tanışma alanı ya burası :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Gallardo 564 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Hoş geldin Özge. Nana öneririm. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
heymely 429 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Merhaba Özge, aramıza hoş geldin. Keyifli vakitler dilerim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
catdore 7 Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 18 saat önce, Gallardo yazdı: Hoş geldin Özge. Nana öneririm. Çok teşekkür ederim bakıcam mutlaka :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
catdore 7 Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 17 saat önce, heymely yazdı: Merhaba Özge, aramıza hoş geldin. Keyifli vakitler dilerim. Teşekkürler, umarım iyi anlaşırız :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 30.03.2022 - 19:23, catdore yazdı: Merhaba, ben Özge. 27 yaşındayım, mimarım. (Bu bilgiye gerek var mıydı bilemedim.) Ne zaman anime izlemeye başladığımı ve ilki hangisi olduğunu hatırlamıyorum ancak sanırım izlemeye başlayalı uzun zaman oldu. Çok fazla animeyi hatırlıyorum. Çevremde pek anime izleyen ve manga okuyan insanlar olmadığı için bu foruma katılmak istedim. (Üye olalı 2 yıl olmuş ama ne aktif ne de forumdaydım, benim hatam.) Manga, anime gibi konularda sohbet edebileceğim insanlarla tanışmak istiyorum. Favorim diyebileceğim anime düşününce aklıma gelmiyor. Ancak en son Given ve Kuroshitsuji (Black Butler) izledim ve ikisini de çok sevdim. Ayrıca şuan güncel olarak başka bir anime bakıyorum. Tek bir türe ilgim yok her türdeki animeyi izliyorum. Sanırım az çok yazabildim tanışma kısmını, buraya kadar üşenmeden okuyan herkese teşekkürler, iyi anlaşalım :) Hoş geldin Özge, öncelikle hatalık bir şey yok, ben 2015'te mi ne kayıt oldum ama 2020 gibi aktif olmaya başladım. :D Neyse, eğer ki konuşmak istersen muhabbet mekanımıza bekleriz. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts