rifatozkan 0 Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Merhaba arkadaşlar ben rıfat daha önce plex kullanan varmı yoksa telefonda veya akıllı tv de netflix tarzında anime izlemek isteyen arkadaşlar varsa. Telefonuna android veya ios yada akıllı tv'sindne android ios yada herhangi bir smart tv den plex uygulaması indirebilenler üye olduk dan sonra kütüphanemi sizinle paylaşabillirim. Plex kütüphaneme ulaşmak için üyelik mail adresinizi mesaj olarak benime paylaşabilirsiniz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 21.05.2022 - 21:05, rifatozkan yazdı: Merhaba arkadaşlar ben rıfat daha önce plex kullanan varmı yoksa telefonda veya akıllı tv de netflix tarzında anime izlemek isteyen arkadaşlar varsa. Telefonuna android veya ios yada akıllı tv'sindne android ios yada herhangi bir smart tv den plex uygulaması indirebilenler üye olduk dan sonra kütüphanemi sizinle paylaşabillirim. Plex kütüphaneme ulaşmak için üyelik mail adresinizi mesaj olarak benime paylaşabilirsiniz. Pek televizyon kullanan biri değilim internetten kayıt oluyorum e postam muhtemel [email protected] olur Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Rıfat hoş geldin, teklif için teşekkürler ancak kalsın:D Keyifli forumlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts