Jump to content

Discord berbat yönetim

Recommended Posts

Abicim bu kadar süredir türkanimedeyim. Anime bitirmişim heyecanıma ortak olacak birileri bulmak için discorda gireyim dedim. İki cümle yazdım sanırsam "aw" yazmamdan dolayı uzaklaştırıldım. Şimdi bu gereklimiydi kaç senedir bu platformdayım o kadar gıcık kaptımki şu olaya. Sınavlardan sonra gireyim bi kafa dağıtayım dedim beni evde krize soktun sora mı neydi discord moderatörü teşekkürler dostum anlamıyorum ne gerek var bu kadar sansüre sanki küçük çocuklar aw yazdım diye kötü  etkilenicek hadi küfür etsem neyse de lan argo bu argo sanki kimse günlük hayatında kullanmıyor bundan uzaklaştırma almak nedir ya hala aklım almıyor. Cidden bi aw yazmaktan ban yiyeceğimi tahmin etmiyordum. Hala anlamıyorum bu kadar sansürün ne anlamı var. Gece gece cidden delirdim neyse hadi iyi geceler (Cevap vericekseniz konuyu kapatmayın tartışalım)

• OoSeeYou changed the title to Discord berbat yönetim

Geçmiş olsun. Discord topluluklarının her biri mini bir kast sistemine sahip öncelikle bunu bir kabul edelim, alınan kararlara karışmak da haddim değil.

Yine de naçizane fikrimi belirtmek isterim.

Uzaklaştırıldığında uzaklaştırılma nedenin de belirtiliyor diye biliyorum o nedenle bunun tartışmaya açık bir konu olduğunu sanmıyorum. Üzgünüm.

Katılmış olduğun topluluklar içinde herhangi bir şey yazmadan önce kuralları okusan muhtemelen böyle bir durumla karşılaşmazsın.

Bak mesela bu forumun ilk kuralı:

1) Forumda diğer üyeleri küçük düşürücü, hakaret, küfür içeren mesajlar kesinlikle yasaktır, herkes birbirine karşı saygılı olursa daha sağlıklı bir forum ortamı oluşacaktır. ''Lan vs gibi kaba tabirlerden de uzak duralım.''

Keyifli forumlar:relax2-onion-head-emoticon: