amaterasu4600 2 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 yıl önce başlamıştım ve 1 yıl aşırı derecede anime izledim ama araya yks girdi ve 1 yıldır bırakmıştım tekrar anime izleyeyim dedim ama sankı yeni başlamış gibi hissediyorum ne izleyeceğii bilmiyorum bu yıl çıkmış güzel anime öneriniz var mı çok popüler de olabilir şu an ne izleyeceğime dair hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 2 saat önce, amaterasu4600 yazdı: 2 yıl önce başlamıştım ve 1 yıl aşırı derecede anime izledim ama araya yks girdi ve 1 yıldır bırakmıştım tekrar anime izleyeyim dedim ama sankı yeni başlamış gibi hissediyorum ne izleyeceğii bilmiyorum bu yıl çıkmış güzel anime öneriniz var mı çok popüler de olabilir şu an ne izleyeceğime dair hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim Açıkçası ne konuları izlediğinizi bilmem ama bir kaç önerim olacak kendi beğenielrim üzerine. Spy x family, Tomadachi game, Dangaronpa, Kakkou no Iinazuke, Demon Slayer, son olarak çok mükemmel bulduğum çoğu animeye benzemeyen bir anime söyleyeyim. Konusuna bakmanı öneririm. (Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
amaterasu4600 2 Posted June 28, 2022 Author Share Posted June 28, 2022 2 saat önce, Ruzgarre yazdı: Açıkçası ne konuları izlediğinizi bilmem ama bir kaç önerim olacak kendi beğenielrim üzerine. Spy x family, Tomadachi game, Dangaronpa, Kakkou no Iinazuke, Demon Slayer, son olarak çok mükemmel bulduğum çoğu animeye benzemeyen bir anime söyleyeyim. Konusuna bakmanı öneririm. (Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi) çok teşekkür ederim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 15 saat önce, amaterasu4600 yazdı: çok teşekkür ederim rica ederim. Eğer ki serileri beğenirsen istediğin zaman yazabilirsin buradayım ben Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts