Emre Ellery 2 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Ben Emre Ellery, tanıştığımıza memnun oldum. Yaklaşık 6 senedir anime izliyorum ve en sevdiğim anime Claymore diyebilirim. Onun dışında Metal, Rock tarzı müzikler dinlemeyi severim. Bunların dışında kendim hakkımda bir bilgi verecek olur isem 17 yaşındayım ve seslendirme sanatçılığı ile uğraşıyorum diyebilirim. Buraya kadar okuduğunuz için minnettarım, iyi günler dilerim. Ryuguji 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Hoş geldin Emre, ben de 25 yaşındayım ve 10 yılı geçkin süredir anime izliyorum. Bunun haricinde oyun geliştirmeyle ilgileniyorum ve part-time yazılım öğretmenliği yapıyorum. Bu arada muhabbet etmek istersen buraya yazabilirsin. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 15.08.2022 - 12:27, Emre Ellery yazdı: Ben Emre Ellery, tanıştığımıza memnun oldum. Yaklaşık 6 senedir anime izliyorum ve en sevdiğim anime Claymore diyebilirim. Onun dışında Metal, Rock tarzı müzikler dinlemeyi severim. Bunların dışında kendim hakkımda bir bilgi verecek olur isem 17 yaşındayım ve seslendirme sanatçılığı ile uğraşıyorum diyebilirim. Buraya kadar okuduğunuz için minnettarım, iyi günler dilerim. Hoş geldin Emre, BENDE Rüzgâr 21 yaşındayım güncel 1000+ seri izlemdim. Öneri ihtiyacın olursa buradayım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Emre Ellery 2 Posted August 24, 2022 Author Share Posted August 24, 2022 Hepinize teşekkür ederim efendim. Ruzgarre 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts