korertan bleach 0 Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Merhabalar adım Bartu 23 yaşındayım çok küçükken shaman king ile başlayan anime hayatıma lise sona kadar devam edip 4,5 yıllık aradan sonra sil baştan bleach'e başlayarak tekrardan geri dönmüş oldum ama çok eksik ve geri kalmışım özellikle blrach konusunda sonrasında da yeni animeler konusunda desteğe ihtiyacım var yardım edebilecek birileri varsa çok mutlu olurum şuan bleach 302. bölümdeyim. Buralar çok değişmiş görmeyeli kısacası tekrardan merhabalar özlemişim buraları :,) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
togih24 1 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Merhaba yeni sayılan My Hero Academia, Black Clover,Demon Slayer efsane animeler. Birde JujutsuKaisen var yeni Bleachdiyorlar 😄 korertan bleach 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 25.09.2022 - 19:52, korertan bleach yazdı: Merhabalar adım Bartu 23 yaşındayım çok küçükken shaman king ile başlayan anime hayatıma lise sona kadar devam edip 4,5 yıllık aradan sonra sil baştan bleach'e başlayarak tekrardan geri dönmüş oldum ama çok eksik ve geri kalmışım özellikle blrach konusunda sonrasında da yeni animeler konusunda desteğe ihtiyacım var yardım edebilecek birileri varsa çok mutlu olurum şuan bleach 302. bölümdeyim. Buralar çok değişmiş görmeyeli kısacası tekrardan merhabalar özlemişim buraları :,) Merhabalar, Ben Rüzgâr YAŞIDNAYIM, 1000+ güncel anime izlemişim. İstediğin tarzları söylemnen yeterli öneri için. Bir kaç yeni izlediğim hoşuma giden animeleri önereyim. -Kuroko no Basket - Jujutsu Kaisen -Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no KyOUISHİ -Isekai Yakkyoku - Ao Ashi -Tomodachi Game korertan bleach 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaye 0 Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Bana ağır dram animeleri veya izleyince aşırı mükemmel bi anime dediğin korku animeleri önerebilir misin lütfen Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 20 saat önce, Gaye yazdı: Bana ağır dram animeleri veya izleyince aşırı mükemmel bi anime dediğin korku animeleri önerebilir misin lütfen Deadman Wonderland başı çeker çok hoşuıma giden bir seri Tomodachi Game'in de dramı iyidir Classroom of the Elite - bu animeninde dramı iyidir. EĞER çok farklı bir anime istiyorsan cidden anime başlığı altında çağ atlatılmış bir anime önereyim: Redo of Healer - Hiç bir animeye benzemiyor ve MC bu kadar mükkemmel olduğu anime sayısı azdır (Ecchi vardır ama genel konusu hoşuma gitti) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
korertan bleach 0 Posted October 10, 2022 Author Share Posted October 10, 2022 27.09.2022 - 16:25, togih24 yazdı: Merhaba yeni sayılan My Hero Academia, Black Clover,Demon Slayer efsane animeler. Birde JujutsuKaisen var yeni Bleachdiyorlar 😄 Demon slayeri çok duydym ama jujutsu kaisen de ilgimi çekmedi değil :D bu arada bleachin ueni arkı çıkıyormuş galiba bak ona da fazlasıyla heycanlandım zaten Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
korertan bleach 0 Posted October 10, 2022 Author Share Posted October 10, 2022 28.09.2022 - 14:29, Ruzgarre yazdı: Merhabalar, Ben Rüzgâr YAŞIDNAYIM, 1000+ güncel anime izlemişim. İstediğin tarzları söylemnen yeterli öneri için. Bir kaç yeni izlediğim hoşuma giden animeleri önereyim. -Kuroko no Basket - Jujutsu Kaisen -Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no KyOUISHİ -Isekai Yakkyoku - Ao Ashi -Tomodachi Game Aslında her tarzdan izliyorum ama çok dram tarzı sevmiyorum çok ağır geliyor bana öneriler için teşekkürler bir bakayım bunlara :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruzgarre 43 Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 7 saat önce, korertan bleach yazdı: Aslında her tarzdan izliyorum ama çok dram tarzı sevmiyorum çok ağır geliyor bana öneriler için teşekkürler bir bakayım bunlara :) Rica edeerim. Tabii konudan bağımsız bakabilirsin çoğuna ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
drinkdomestos 1 Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Selamlar , ben de 3-4 yıldır anime izleyen birisi olarak Jojo Fullmetal Alchemist Brotherhood Saiki (komedi) Hunter x Hunter Dororo(diğerlerine göre kısa soluklu 25 bölüm , ben 1 günde bitirmiştim çok akıcıdır) Devilman Crybaby Vinland Saga Gintama(komedi) Evangelion Death Note Mob Pyshico Monster Aot Önerebilirim . Hepsi benim severek izlediğim animelerdir . Umarım en az birkaçınk izlersin çok keyif alacağını düşünüyorum . korertan bleach 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts