Mirauiel 0 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Selamlar 3-4 yıldır buralardayım .Anime izlemeye uzun bir ara verdim (toplam 100-150 arası anca izlemişimdir) .En son Overlord'un yeni sezonunu bitirdim , şuan aktif olarak izlediğim bir anime yok (güzel bir öneriniz varsa bakabilirim) .Manga okumaya çok sonra başladım (tam başladım da denemez) .Şuana kadar Berserk , AttackOnTitan , Tokyo Revengers okudum .Aktif olarak Vagabond okumaya başladım (sonrasında Vinland Saga okumayı düşünüyorum) .Vizelerim yeni bitti can sıkıntısından bir uğruyum buraya dedim hm .Muhtemelen çok fazla durmam buralarda ama tanıştığımıza memnun oldum . Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HollowMask 1 Posted February 26 Share Posted February 26 D-grey man Medaka box Bleach FMA Code geass şimdilik bunlara bak tarzına uygun gelirlerse yaz bana bakar öneririm yine. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts