Jump to content

Fairy Tail'de Kimler "S" Sınıfı Büyücü Olmayı Hakediyor ?


mekatronikci

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

1. natsu 2. gajeel 3. gray 4. lucy 5. juvia (bundan tam emin değilim uzun zamandır göremedik dövüştüğünü falan) natsu'dan ben de pek haz etmiyordum güç olarak, güçlü falan ama iş ciddileşmedikçe

Natsu...Wendy Ve Gajnell...Çünkü Natsu çok güçlü ve mangada dahaaa da güçlendi.Aadam uzaktan tek hamlesi ile yere seriyo bi orduyu.. :confused-onion-head-emoticon: Wendy de Son bölümde Ejder büyüsünün

Arkadaşlar Sizce Fairy Tail'de kimler "S" sınıfı olmayı hakediyor. Benim görüşüm Natsu.Kesinlikle "S" sınıfı olup ülke dışında görevlere çıkmaya başlamalı.

  • 9 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

1. natsu

2. gajeel

3. gray

4. lucy

5. juvia (bundan tam emin değilim uzun zamandır göremedik dövüştüğünü falan)

natsu'dan ben de pek haz etmiyordum güç olarak, güçlü falan ama iş ciddileşmedikçe ciddileşen biri değil. ama mangada 2-3 bölüm sonra bi sahneler var ki ordan sonra natsu fanı olmamak elde olmuyor :D bi de sabertooth'a tek başına girdiği bölümde de belli oldu, sabertooth'un master'ı ile 1v1 yapabilcek kapasitede, öncesinde de hades'le zero ile yardım alarak da olsa başa baş dövüşebildi. aradaki tecrübe farkı falan çok büyük, yardım almaması fairy tail'i naruto'ya dönüştürürdü bi bakıma, böylesi daha iyi :D

gajeel zaten çok sağlam. fairy tail'e katılmadan önce natsu ile dövüşünde falan o guildin en güçlü büyücüsüydü ki o guild de fairy tail'den güçlü bir guild olarak geçiyordu, daha güçlü değillermiş ama farketmez sonuçta bitek fairy tail'den s class çıkacak diye bişey yok.

gray de zaten ne olduğu artık iyice belli oldu. guildde 1-2 kişi hariç yenemeyeceği adam yok. animede de belli ettiği gibi o sabertooth'taki elemanı da yenicek anlaşılan, yani ne kadar sağlam bir buz yaratma büyücüsü olduğu belli oluyor hafiften.

lucy de eski lucy değil artık, 12 sağlam anahtarı da topladı nerdeyse, üstelik o raven tail'deki kıza yaptığı büyü falan çok iyiye benziyordu tam olarak göremedik ama. bence s class olmayı hakediyor lucy de, bir yıldız ruhu büyücüsü olarak.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.