Merlin 63 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Sizce en gizemli anime karakterleri ?(Manga olarak takip etmiyorum) Monkey D. Dragon hakkında pek bir bilgim yok animede bir kaç kez karşımıza çıktı ama hala gizemini koruyo. Hellsing'deki Alucard hakkındada pek bir bilgi yok kendisi vampir atası olarak biliniyo ama geçmişine dair pek fazla konu geçmedi. Bleach de 11.Takım teğmeni olan yachirunun gücü yada zanpaktousu tam olarak bilinmiyo. Urahara Kisuke'nin de Ban Kaisini görmüş değiliz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 881 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Zaraki Kenpachi'nin zanpaktousu bile yok :D Adama tapıyorum :-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Tobi. :o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Beyond Birthday 16 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 [glow=red,2,300]Bende birkaç tane söyliyim[/glow] Bleachte Kyoraku Shunsui hakkında çok gizemli şeyler söylendi bankaisi görülmedi ukitakenin lafı epey bi kıllandırdı. ''Senin bankain burada açılacak bir bankai değil.'' Death Note 2. Ovasında L Wammynin Evindekilere masal anlatırken L gibi kambur L gibi duran saç stili Le benzeyen karakterin Another Note romanındaki Beyond Birthday olduğu söyleniyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Merlin 63 Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 Aslında bankaisini görmediğimiz 5 kaptan var , Unohana , Shunsui , Ukitake , Yamamato , Zaraki Zaraki ayrı tabi daha zanpaktousunun adını bilmiyor ve öğrenirsede neler olacağı kestirelemiyor :D diğerlerinin shikaisini gördük ama hala merakla beklediğimiz bankailer ortaya çıkmadı. Tobi konusuna gelince , geçmişi hakkında animede bir kaç bölm dönüş yaşandı(bu arada hangi bölümdesin spoiler vermek gibi olmasında). Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M 61 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Tobi. :o Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 benim düşünceme göre, Zaraki Kenpachi, Zanpaktousunun ismini nasıl olsa öğrenecek ve Bankai ile ortalığın dumanını attıracak ;) gerçi Bankai hiç uyanmaya bilirde, belki gerçekten sadece normal bir katanadır.birde şu Tobi ve Rikudou Sennin var ;D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Merlin 63 Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Zaraki zanpaktousunun ismini öğrenirse :D manga patlama yaşar , zaten eski günlerine dönmek için bir sıçrayışa ihtiyaçları var.Gerçi animeye göre son iki bölüm çok iyiydi Rikudou Sennin de gizemini hala koruyo :D merakla bekliyoruz bakalım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Bleach bitti. bir sürü bilinmeyenlerle dolu şekilde. benim zarakiden cok yanındaki yachiru nun shikaisini bile göremedik ona yanıyorum...Naruto ya gelirsek en bilinmeyen suan tobi ve bilinmeyen birşey daha 10 kuyruklu nun gücü nasıl birşey ve onu kim durdurabilir ? en merak edilenler bana göre bunlarOne Piece de ise dedigingibi en bilinmeyen kisi basta Dragon olmak üzere 4 imparator ve birde o yaslıların oldugu bir üst konsey diye birşey var. onlarında neyin nesi oldugunu merak ediyorum. En bilinmeyenler bunlar bana görede Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Beyond Birthday 16 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Birşey daha söylemek istiyorum. Bleach'de şimdiye kadar en gizemli kalan şey bence Kraliyet ve Korumalarıydı. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts