Jump to content

Mirajane ne oldu ?

oksto

Recommended Posts

Fairy tail ilk başların mirajane hiç gücü yoktu sonra yavaştan güçlerini geri almaya başladı ama bu sefer uzun süre dönüşüm yapamaz oldu şimdi ben merak ediyorum bu kızın başından ne geçtide bu kadar güçsüzleşti

Kişiliği değişsede gücüyle kişiliğinin ne alakası var

mirajena gencken kavgacı herkesin çekindigi birisiydi lisanna öldükten sonra durgunlastı. ama tabi herkes ondan eski halini bilenler hep cekiniyordu zaten. güçleri konusunda ise hiç taviz verdiğini görmedim bir iki kezde olsa güçlerini kullanma zamanlarinda hiç çekinmedi :)

mirajena gencken kavgacı herkesin çekindigi birisiydi lisanna öldükten sonra durgunlastı. ama tabi herkes ondan eski halini bilenler hep cekiniyordu zaten. güçleri konusunda ise hiç taviz verdiğini görmedim bir iki kezde olsa güçlerini kullanma zamanlarinda hiç çekinmedi :)

Doğru diyorsun :D

Aman bakın şimdi bu ilk bölümlerde gajeelin eski loncası fairy tail saldırdığında erza bir tane yuvarlağımsı adamdan mirayı hemen ordan götürmesini istiyor veya bu luxus isyan ettiği zaman mira freed ile taptığı savaşı kaybediyo ki burda ben mirajane ki koskoca erzaya kafa tutan büyücü freedi mi yenemiycek

yanlış düşünüyorsun :) mirajenadan hala korkmalarının nedeni eskiden olduğu hali bilmeleri şimdilerde mirajenadan daha düçlü olmuş olmaları onların mirajenadan korkmuyor anlamına gelmez :D anlatabiliyormuyum.

örnek: (biraz garip bir örnek olabilir) küçükken seni dövebilen birini, sen büyüdüğünde kavga etmediğin sürece çekinirsin, nedeni "gene dayak yermiyim" olur. bunuda öyle düşünebilirsin... :D

• 1 year later...

yanlış düşünüyorsun :) mirajenadan hala korkmalarının nedeni eskiden olduğu hali bilmeleri şimdilerde mirajenadan daha düçlü olmuş olmaları onların mirajenadan korkmuyor anlamına gelmez :D anlatabiliyormuyum.

örnek: (biraz garip bir örnek olabilir) küçükken seni dövebilen birini, sen büyüdüğünde kavga etmediğin sürece çekinirsin, nedeni "gene dayak yermiyim" olur. bunuda öyle düşünebilirsin... :D

güzel örnekmiş mantıklı:D

• 1 month later...