Jump to content

En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri


Beyond Birthday

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 437
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Katsura: Gintoki. Gintoki: Zura! Katsura: Zura değil, Katsura. Paha biçilemez. ;D :D ---- Dinleyin! Diyelim çok çilekli süt içtiniz ve gecenin bir vakti tuvaletiniz geldi. Fakat yatağın dışı soğ

Çocukluğumun Repliği Jessie: Belaya hazır olun! James: Hem de çifte belaya! Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için! James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için! Jessie: Gerçeğin ve sevginin

O kadar aşşağılıksın ki cehennemin dibine bile layık değilsin & Alucard/Hellsing

Posted Images

Biz sadece toplumdaki çöpleriz ve yakaladığımız her şans için hayatımızı riske atmazsak bir ezikten daha fazlası olamayacağız, bu yüzden cesaret bizim tek umudumuz.

Rokurouta Sakuragi/Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Bu kan denizinin üstünde duran cehenneme, sözde dünyamız diyoruz.

Aizen Sousuke/Bleach

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eğer seni özel bir yetenekle takas edebilseydim, bunu uzun zaman önce yapmış olurdum! 

-Kazuma Satou

Ben saptırılmış şeylerden nefret ederim! 

-Kashimura Zouroku

 Bu kızın insan olmadığını söyledin. İnsan nedir? Düşünmeden bir çocuğa ateş ettin. Sen insan mısın? Gerçekten bu kız tehlikeli. Ama herkes böyle şeyler yapar! Sorunu gördüğünüz ve düzelttiğiniz sürece sorun olmaz! Ayrıca o iyi yemekler gördüğünde çok mutlu oluyor. Kendi beceriksizliğiyle, başkalarını endişelendiriyor ve başkalarının ruh durumunu bile anlıyor. Başını belaya sokmasına rağmen,  kötü niyetle hiçbir şey yapmadı. İşte, Sana böyle biri. Onun iyi bir kalbi var.

Hepimiz, kim olursa olsun, bir şekilde kusurluyuz. Kendi bilemediğimiz veya yapamayacağımız şeyler var, bu yüzden birbirimizle beraber olmak istiyoruz. Bu senin için de geçerli değil mi? Bak, dediğin gibi, bu kız bir tür uzaylı olsa bile, gerçekten bir problem mi? Dürüst olmak gerekirse, birlikte yaşamanın mümkün olduğunu düşünmüyor musunuz?

-Kashimura Zouroku

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.