Jump to content

Güle Güle Bleach


Beyond Birthday

Önerilen İletiler

Bir efsanenin daha sonuna geldik. Herkes 1 yıl ara diyor ama 1 yıl ara felan yok Tv Tokyo listesinden silinen her anime veya dizi mutlaka bitmiş demektir ayrıca Bleachin orijinal sayfasındaki duyuru çevirdiğimizde: ''Seri bitmiştir destekleriniz için teşekkür ederiz.'' Çıkıyor.

Yani Bleach artık mangadan devam edicek belki manganın bu bölümlerini movie veya OVA olarak yaparlar. Her güzel şeyin bir sonu her sonun bir başlangıcı vardır. Demiş atalarımız nede güzel lafmış meğer bakın cuk diye oturdu.

Ve şunu belirtmek isterim Bleach benim 2. başladığım anime ve aynı zamanda SONanimem. Anlayan olmuştur umarım.

Seni unutmayacağız Bleach

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bleach i sonuna kadar takip ettiğim için kendimle gurur duyuyorum ne kadar hangi siteyi açsam karsıma Bleach bozuldu lafları çıksa bile fillerlar dahil her bölümünü izlemis biri olarak tüm bölümlerinaslında bana göre güzel olduğu kanaatındayım artık Güncel efsaneler kategorisinden Bleach büyük rahatlıkla aklımdan çıkarabilirim. Umarım Bleach in mangakası en kısa sürede yeni efsane ile geri gelir

İyi aksamlar ben ağlamaya gidiyorum hoscakalın  :D :D :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Heryönden çok iyi bir animeydi. Özellikle çizimler ve efektler konusunda çok az anime bunun seviyesinde. Emin misiniz kesin bittiğine? Bence 1 yıl ara verdiler gibi duruyor ama? En sonda completed değilde görüşmek üzere diyor.

280 ve sonraki bölümlerdeki çizimlere aşığım. Aizenin hapisten çıkmasıyla son bir arc oluşturup bitirmesini isterim. Fullbring arcından sonra bir arc olacak diye biliyordum. Bu da bitmediğini destekler nitelikte. İnşallah bitirmemişlerdir. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi dövüş kareografileri bu animedeydi. Çok artistik kılıç hareketleri filan oluyordu. Umarım son bi ana arc daha yapıp bitirirler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

valla resmi siteye girdim orada Tv Tokyo yayın listesinden kaldırılmıştır yazıyor bu, ya kesinlikle bitti anlamına geliyor yada uzun bir ara verip tekarar dönebileceği anlamına geliyor orasını bilemem ama her iki halükarda da allah bleach fanlarına bol bol sabır versin :D daha bitmesinin üstünden 1 gün geçmesine rağmen bütün forumlar bleach ı şimdiden özleyen fanlarla dolu :D umarım devam ederde bu kadar fan hasretten ölmez :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.