Beyond Birthday 16 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Arkadaşlar bazı kişiler var hala bitmedi diyor. Bitti arkadaşım neyi kanıtlamak istiyorsunuz siz ? bana 1 tane bitmediğine dair kanıt gönderin ben size 3 tane kanıt göndericem.Ayrıca mantık hatası var Bleachin mangasıda 3-4 aya kadar bitecek son arca girdi inanmaan varsa zahmet edip 480. bölümün kapak resmine baksın Final Arc yazıyor. Bir düşünün yav sadece 1 arc için 1 yıl sonra tekrarmı başlatacaklar animeyi saçmalamayın.Rivayetlere göre cehennem arcı tekrar başlıyacakmış ;DTite Kubonun canı sıkılıp kafasına göre çizerse anca ozaman geri dönebilir Bleach. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
geth legi 0 Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Sallama 4 aya kadar bitmicek manga gidişata göre manga jumpla anlaşıcak kubo hem azienle bu kadar yıl sürdü bleach bu yeni arcta baya bi gider zaten mangada 1000 yıl sürücek savaş yazıyodu sen düşün gerisinii..... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
secio 3 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Benim İçin Bleach Aizen'in yakalanmasından sonra bitti.Konuya gelince zaten Twitter'dan yazdılar son arc'a girecek diye kanıt var yani. . Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kangal.2323 1 Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Bitmeden bir zarakinin zampaktosunu görebilsek SUNA 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
fajimutsu 8 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 şuanki arc cidden son ama bu arcın bir 10 yıl süreceğini bir çok yerde gördüm .manga için konuşuyorum.Ha belki 10 yıl sürmez hemen yarında bitebilir o kuboya kalmış artık :D Anime konusuna gelirsek 2015 ten önce bleach in döneceğini sanmıyorum ama ondan sonra manga hala devam ediyor olursa bence bir geridönüş olablir . Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts