Jump to content

Naruto, 4. 6 Yolun Sannini kanıtım var! Lütfen anime izleyenler bakabilir mi?


selimdemirci

Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Aslında Naruto dahi bir ninjadır...Tembel görünümlü olmasının tek sebebi...ailesinin yanında olmayışıdır...Annesi ve babası ölmeseydi kesinlikle Uchiha Sasuke gibi dahi bir ninja olacağı gözüyle bakıl

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

1- Birader neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum ama Naruto evrenin de sadece bir tane SO6P vardır ( 6. Yolun Bilgesi )

2- SO6P'e yaklaşan tek bir insan vardır oda "Uchiha Madara" dır. Zira bu evren üzerinde sadece iki kişi rinnegan uyandırmıştır. biri so6p diğer madara'dır.

 

Yeni manga'dan güncel olarak devam edecek olursak dünya üzerinde sadece bir tane 6 yolun bilgesi vardır. Ona yaklaşan şuana kadar tek insan vardır oda uchiha madara'dır. Bunun dışında bir taraflarınızdan saçma sapan teoriler uydurmayın ilk önce güncel manga okuyun sonra teori oluşturun. Anime izleyerek manga kısmına yorum yapmayın!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...

Bence hiç alakası yok ayrıca Kyuubinin Chakrası 10 kuyrukluya yakın değil. 9 Kuyrukluları toplasan (Kyuubi hariç). Hepsi grup olsa Kyuubiyi yenerler. Ama Juubi yani 10 kuyruklu Mangada şöyle anlatıldı: Dağları delen, Okyanusları yaran, Kıtaları ayıran, Tanrı veya herneyse. Rikudou Sennin'de Rinnegan vardı. Tobide Rinnegan var. Nagatodada Rinnegan vardı. Naruto Rinneganlı birisinin gözünü oyup ondan Rinneganı çalacak kadar aşşağılık ve acımasız biri değil. Ayrıca ona Rinnegan verecek arkadaşı yok. Kendiliğinden Rinnegan gelirse ? Derseniz. Kendiliğinden Rinnegan gelmesi için. Eternal Mangekyou Sharingan + Senju DNA = Rinnegan Madara böyle açtı. Çünkü Rikudou Senninin 1. oğlu Uchiha 2. Oğlu Senjuydu ve kendisinde Rinnegan vardı.

O halde sasuke nasıl açabildi Rinnegan'ı Sasuke'de Senju DNA'sı olduğunu sanmıyorum . Naruto açabilir . Çok zayıflayan aile bağı var senjuyla . Ve narutonun içinde shisui nin sharinganına sahip karga vardı . Itachi sayesinde.  Bence İleride naruto zorlayarak açabilir diye düşünüyorum . 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 7 ay sonra...

Yalan bunlar.Kyuubi formundaki işaretler de Kyuuninin gücünün Rikudou yu en çok anımsatmasından dolayı.Saydığınız isimlerin hepsinin Rinnegan sahibi olduğunu biliyorsunuz dimi? Evet Naruto gen havuzuna sahip ama onun savaşta kazandığı Ashura nın gücü geçici.Belki kalıcı olsaydı haklı olabilirdiniz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.