stingbull 20 Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Evet merak edilen bir konu olarak sormak istiyorum. Usui Kimdir ? Animede gördüğümüz kadarıyla ailesini hiç görmedik. Tek başına bir apartmanın en üst katında yaşadığını biliyoruz. Kardeşi, abi ablası da yok gibi. Animelerin bitiş videoları tamamen onun üzerine kurulu gibi olmasına ragmen ailesi hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Bitiş videolarını izlediyseniz bir bölümünde annesinin kapıda bavuluyla giderken ki bi görüntüsü vardı. Ve Usui büyük bahçeli bir evde yaşıyor gözüküyordu. Neden Usui hakkında bilgi hiç verilmedi yada ailesi buna dahil edilmedi acaba... yoksa devamı gelicek mi dersiniz bu animenin... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 882 Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Bildigim kadariyla mangasinda bir abisi var. Kesinlikle devami gelmeli ama ben pek umitli degilim. Aslinda cok fani var ciksa aninda izlerim. ;D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Beyond Birthday 16 Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Bende çok merak ediyorum Bleachdeki Shinigami Kralından daha gizemli bir yaşantısı var neredeyse. Mangasını hiç okumadım ama 2. sezon çıksa ve Usui hakkında biraz daha bilgi verilse iyi olur. Sakura Uchiha 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Bildigim kadariyla mangasinda bir abisi var. Kesinlikle devami gelmeli ama ben pek umitli degilim. Aslinda cok fani var ciksa aninda izlerim. ;Dabisi varmıymıs mangasınıokumadıgım için bilemiyorum o konuyu bakmam lazım anlamadıgım diger konuise bitislerde hep Usui yi yada ailesiyle ilgili anılarını göstermlerine ragmen ailesiyle ilgili hiçbirşey animeye aktarılmamıs olması... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 882 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Bölümlerden birinin altında bir üye paylaşmıştı. Paylaştığı sitede yazıyordu. Ben onun yalancısıyım. :D Zaten anime çok yarım bitti. Her ne kadar bu gizem Usui'ye ayrı bir hava katsa da biraz öğrensek fena olmazdı. :D alwayshungryy13 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Bölümlerden birinin altında bir üye paylaşmıştı. Paylaştığı sitede yazıyordu. Ben onun yalancısıyım. :D Zaten anime çok yarım bitti. Her ne kadar bu gizem Usui'ye ayrı bir hava katsa da biraz öğrensek fena olmazdı. :Daynen bu konuda sana katılıyorum usui sonuçta ana karakterlerden birisiydi. ama nerdeyse sadece misaki ye olan ilgisi gösterildi. ailevi hali hiç aktarılmadı. tamam tek basına yasıyor ama animenin bir bölümünde denildiği gibi gizemli bir karakter oldu. ana karakterlerin gizemli olması bizide merak ettiriyor. devamı gelicek mi sorularına yol açıyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Biteli çok oldu ama bence yeni sezon gelmez..Aslında anime unutulmasın, akılda kalsın diye böyle gizli bir karakter oluşturmuş da olabilirler. ::) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Beyond Birthday 16 Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Ya öyle olması için gizli karakter yetmezki mutsuz sonla biten animeler zaten unutulmuyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 882 Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 2. Sezonu olacakti ama iptal ettiler ve buyuk ihtimalle gelmez. Turkce mangasi var mi varsa nereye kadar acaba :S Bence Beth guzel ingilizcesiyle okuyup yada son bolumu okuyup ozet gecebilir. :D :-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 2. Sezonu olacakti ama iptal ettiler ve buyuk ihtimalle gelmez. Turkce mangasi var mi varsa nereye kadar acaba :S Bence Beth guzel ingilizcesiyle okuyup yada son bolumu okuyup ozet gecebilir. :D :-*Bakarız, sonra.. Şimdi çok üşeniyorum. Ayrıca şuan kendi aşk sorunlarımla meşgulüm. 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts