Yöneticiler schneizeL 330 Posted November 18, 2010 Yöneticiler Share Posted November 18, 2010 Amerika'nın ünlü TV serisi Supernatural, yapımcı şirketi olan Warner Bros'un Japonya resmi sitesinden yapılan duyuruya göre Ocak 2011 tarihinden itibaren "özel bir proje" olarak yayınlanacak. Projenin resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Websitede yapılan açıklamaya göre anime daha önce görülmemiş bir konu üzerinde işlenecek. Güncelleme 1: Anime yapımcı firmalarından olan MADHOUSE bugün sitesinde yaptığı bir duyuruyla Warner Bros stüdyolarının TV serisi olan diziyi "Supernatural the Animation" adıyla animeye uyarlayacak. Dünyaca ünlü bir yabancı TV serisinin Japon anime stüdyoları tarafından animeye uyarlamasının ilk örneğini teşkil ediyor. Serinin Blu-ray ve DVD satışları Japonya'da Warner Home Video tarafından 12 Ocak 2011 tarihinden itibaren satışa sunulacak. Güncelleme 2: "Animeanime.jp" websitesinden yayınlanan habere göre anime, TV serisinin ilk iki sezonunu kapsayacak şekilde 22 bölümden oluşacak ve ilk volume 12 Ocak tarihinde ilk 2 bölümün yayınlanmasıyla başlayacak. "3-12" bölümler arasını kapsayan "Set 1", 2 Şubat; "13-22" bölümleri içeren "Set 2" ise 6 Nisan tarihinde satışa sunulacak. (Satış tarihlerinde değişiklikler yaşanabilir.) Anime, TV serisinin en iyi bölümlerinin yeniden yapımı olmakla kalmayıp orijinal seride yer almamış sahneler, bölümleri de kapsayacak. Ki bu bölümler; Winchester Kardeşlerin çocukluğu, animeye özgü düşmanlar ve TV serisinin yan karakterleri üzerine kurulu hikâyeler. Supernatural 'ın yaratıcısı Eric Kripke de anime projesinin başındaki isimlerden biri olacak. Kaynak: ANN Link to post Share on other sites More sharing options...
aytacakcan 1 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Süpernatural fanı sayılırım bu haberi ilk duyduğumda beni çok sevindirmişti ama izledikten sonra pekde sevdim diyemem çünkü bütün bölümler filmiyle aynı yaptıkları sadece filmdeki karakterleri anime etmek hiçbi farklı bişey yok :) Link to post Share on other sites More sharing options...
aytacakcan 1 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 ama supernatural ı izlememişlere şiddetle tavsiye ederim o başka :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Daisuke Matsuzawa 0 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Supernatural The Animation'a baktım ama itikadımca pekte güzel olmamış 1. sınıf iş Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace Red Baron 41 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Supernaturalin animesi çıkarsa çok kalite olur. Link to post Share on other sites More sharing options...
Revy 6 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Filmiyle kısmen aynı. Güzel ama. Teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Kesinlikle İzliyiceğim. Zaten Şuanda Dizisinin Yeni Sezonunu Merakla Bekliyorum. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Süpernatural fanı sayılırım bu haberi ilk duyduğumda beni çok sevindirmişti ama izledikten sonra pekde sevdim diyemem çünkü bütün bölümler filmiyle aynı yaptıkları sadece filmdeki karakterleri anime etmek hiçbi farklı bişey yok :DBu bir bakımada iyi aslında çünkü blade'inki değişikti de ne oldu kendine göre güzel ama normal hikayeden farklı olduğundan insanın zevki kaçıyor . Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Supernatural Her Türlü İyidir. ;D Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Supernatural Her Türlü İyidir. ;DBende blade'e öyle derdim ama :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts