Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (bu ikili ortak Death Note adlı manganın da yazarı ve çizeridir) Yazar:Ohba Tsugumi Çizer:Obata Takeshi Durum:Devam etmektedir Tür:Komedi,Drama,Romantik,Okul,shounen,Hayattan kesitler benim favori mangalarımdan biri zaten çok çok çok çok çok az var bu da bi tanesi XD yorum yapma bile hemen git oku hatta açıklama da yapmıcam git oku XD tabi yapıcam konuyu beleşe açmadık heralde XD mangaka olmak benim gibi çok az insanın aklına koyupta çabaladığı bi meslek (daha mangaka olmadım ama olacam yani olurmu falan demeyin garantisi var o derece XD),ve bu konu üzerinde de çalışan iki gencin hayat hikayelerinden oluşan bir mangadır kendisi...çok güzel yani anlatmıyım xD direk git oku...ama anlatıcam hikaye şu...ben mangaka olmak istiyorum bu mangakalar da benim hayat hikayemi çalmış buraya koymuş çizmiş...yani benim yaşayacağım şeyleri okuyacaksınız XD gerçek hikaye altta Mashiro diye bi süper ötesi bi karakter var (gerçek hayatta o ben oluyorum xD) amcası mangakadır ama vefat etmiştir(benim amcam mangaka değil ama gençti bıraksan belki mesleği mangaka olabilirdi bilmiyorum...ama amcam vefat etti yani)...bu gençte benim gibi lise hayatını sıradan bitirip sıradan bir iç istiyo çünkü aileden gelen baskı da var...bu genç birgün okulda defterini kaybediyo (ben daha kaybetmedim ama an meselesi) evde fark ediyo (evdeyim hala kaybetttiğim bişey yok) sonra okula dönüp baktığında Akito Takagi adlı snıf arkadaşını (benim arkadaşım yok) defterini tutarken görüyo ve orada geçen konuşmalardan sonra bu iki genç ortak olarak manga işine soyunuyo ve kız işide var (gerçi benimde manga için ortağım var ama muhtamelen yalnız devam edicem çünkü hiç yardımcı olmuyo ve bu işe soyunmayacam giyinikte yapabilirim...yani tek sorun benimde bi kız bulmam XD) mangaka olmak ne kadar zor hayal bile edemezsiniz o yüzden okuyun ve yapabileceğiniz kadar öğrenin bende yakında bu yollardan geçicem XD sonra doya doya mangamı okursunuz xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts