Jump to content

Animez'e Gelecek Animeler


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Arkadaşlar D-smart platformunda yayın yapmakta olan Animex'in bugünkü fragmanında yeni animeler geleceğini gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

İşte gelecek animeler ve konuları:

Resmi ekleyen

Bleach

Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler.

Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.

Resmi ekleyen

D.Gray-Man

Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl’ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir. Allen, hocası tarafından İngiltere’de kendisi gibi diğer Exorcist’lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir. Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl’ün planlarına karşı savaşmaya başlar. Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen’ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.

Resmi ekleyen

Death Note

Yagami Light, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisidir. Light (Raito), Japonya'nın belki de en yetenekli ve zeki öğrencisi olmasına rağmen, yaşadığı dünya ona tat vermemektedir. Her gün gittikçe artan suç oranı ve adalet sisteminin çökmüşlüğü, onun için bu dünyayı daha da anlamsız ve çürümüş kılmaktadır. Bu yüzden de, hiç bir şeyde anlam görmemektedir.

Light, bu buhranlarını kendi içinde yaşarken, ders sırasında bir defterin gökten düştüğünü görür. Okul çıkışı elinde olmadan defterin düştüğü yere yönelir. Defterin üstünde "Death Note" yazmaktadır. Defteri yerden alıp incelediğinde hiç de inanacağı şeylerle karşılaşmaz.

"Bu deftere ismi yazılan insan ölecektir."

Nedenini kendi bile bilmeden, defteri alıp evine döner. Evde haberleri izlerken, bir adamın bir anaokulundaki öğrencileri ve öğretmenleri rehin aldığını izler. Defterin gerçekliğini test etmek için rehin alan adamın adını deftere yazar. Ve 40 saniye sonra adam ölür.

Defterin gerçekliği karşısında şaşkına dönen Light, kendi ideal dünyasını yaratmak için diğer suçlulara yönelecektir. Ama ya dünya onun varlığını öğrenip peşine dünyanın en iyi dedektifi L'i takarsa?

Not:

2007 Tokyo Uluslararası Anime Fuarı kapsamında dağıtılan 6. Tokyo Anime Ödülleri'nde "En İyi TV Serisi" ödülünü kazanmıştır

Resmi ekleyen

Full Metal Archemist

“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez,

Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın,

Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.”

Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvururlar. Ama insan ruhu ile değiş-tokuş yapılacak eş değerde bir şey bulunmamaktadır. Deney sırasında büyük kardeş Edward bacağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Edward elindeki son çareyi kullanıp Al’ın ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ama bu esnada da kolunu kaybeder. İki kardeş annelerini diriltmenin imkansız olduğu büyük kayıplardan sonra anlar. Automail sayesinde mekanik uzuvlarına kavuşan Ed, kardeşine olanların kendi suçu olduğuna inanır. Al'ın bedenini geri almak ve simyayı daha da iyi öğrenmek için Elric kardeşler evlerini yakıp bir yolcuğa çıkarlar.

Resmi ekleyen

Deltora Quest

Bir zamanlar, Deltora’da, yedi kabile vardı: Toran kabilesi, Dread Gnome kabilesi, Mere kabilesi, Plains kabilesi, Ralad kabilesi, Jalis kabilesi ve Del kabilesi… Her kabile, sihirli güçleri olan bir mücevhere sahipti ve bu taşları kim tutarsa sihirli güçler kazanıyordu. Fakat karanlığın yöneticisi, Shadow Lord, gölgeler diyarından Deltora’yı istila etmeye geldi. Deltora’nın insanları, bir araya gelerek mücadele ettiler. Sonra, Adin adında bir kahraman ortaya çıktı. Adin, bir gece, gizemli bir rüya gördü. Rüyasında; ipek kadar ince metal örtüden 7 plaka yaptığını ve bunları bir kemer haline getirdiğini gördü. Kemeri yaptıktan sonra yedi kabilenin şeflerini ziyaret ederek onlarla anlaştı ve her kabileden taşları alarak onları kemere taktı. Yedi taş bir araya geldiğinde güneş gibi parladı. Adin’in önderliği altında bir araya gelen yedi kabilenin insanları “Shadow Lord”u geri püskürttü ve böylece Adin, Deltora’nın ilk kralı oldu.

Kemer, nesilden nesile geçerek ülkeyi korudu. Uzun bir barış döneminin ardından krallar, kemeri takmanın anlamsız olduğunu düşünerek kemeri çıkardılar. Ama bu “Shadow Lord”un beklediği fırsattı. Bu fırsatı değerlendiren Shadow Lord’un adamları, kemerdeki mücevherleri çaldı ve yedi ölümcül yere götürdüler. Ve sonrasında “Shadow Lord”, Deltora’yı ele geçirerek sefil bir yer haline getirdi. Ülkenin son kralı Endon da, ortadan kayboldu…

Aradan geçen 16 yıl sonra, 16. yaş gününde Lief’e Deltora'nın yeni kahramanı olmak için zorlu bir görev verilir; yedi mücevheri bulmak. Lief, Barda ve Jasmine, yedi büyülü mücevheri ararken birbirinden tehlikeli maceralara atılacaktır.

Notlar:

Anime, Emily Rodda’nın aynı adlı çocuk kitabı serisinden uyarlanmıştır.

Ayrıca Roda, Sydney’deki bir konferansta, kendisine Deltora Quest ile ilgili birçok film teklifi geldiğini ancak sadece bir anime stüdyosunun hikâyeyi değiştirmeyeceğine söz verdiğini açıkladı.

Kemeri ilk çıkaran Adin’in torunu Elstred’dir. Elstred, kemeri belini çok sıktığı için çıkarmış ardından gelenler de kemeri çok nadir takmıştır. Ardından da senede bir gün, özel bir günde takılmıştır.

Lief, Jarred’in oğludur. Jarred, demirci Crian’ın öğrencisi olmuş ardından da Crian’ın torunu Anna ile evlenmiştir.

Kitapta, Lief'in saçı siyahtır.

Resmi ekleyen

Darker than BLACK

10 yıl önce Tokyo’da, Hell's Gate (Cehennem Geçidi) denilen ve analiz edilemeyen tuhaf bir alan belirir. Aynı anda, paranormal güçlere sahip psişik insanlar ortaya çıkar. En güçlü psişik ajanlardan biri olan Hei, gözleri görmeyen ortağı Yin’le birlikte Hell’s Gate’in sırrını çözmeye çalışan onlarca kişiden sadece ikisidir.

Alıntıdır.: animemangatr.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Turksatta yayın yapan Kidz kanalı 21:00 dan sonra Animez olarak yayın yapıyor ve Naruto, Bleach, Full metal alchemist, D-Gray Man gibi animeleri yayınlıyor. Ben bu animeleri izlemiş olsamda bu kanal hepsini birinci sezondan itibaren gösteriyor ve bende tekrardan izliyorum. ÜSTELİK BU KANAL ŞİFRESİZ İŞTE FREKANSLARI: Frekans, 11996. Polarizasyon, V - Dikey, 27500. FEC, 5/6. Uydu, Türksat 2A

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ya dsmartlı olmak yetmiyor şifreli çünkü :D

Turksatta yayın yapan Kidz kanalı 21:00 dan sonra Animez olarak yayın yapıyor ve Naruto, Bleach, Full metal alchemist, D-Gray Man gibi animeleri yayınlıyor. Ben bu animeleri izlemiş olsamda bu kanal hepsini birinci sezondan itibaren gösteriyor ve bende tekrardan izliyorum. ÜSTELİK BU KANAL ŞİFRESİZ İŞTE FREKANSLARI: Frekans, 11996. Polarizasyon, V - Dikey, 27500. FEC, 5/6. Uydu, Türksat 2A
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.