Jump to content

Trafalgar Law


Merlin

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen


Trafalgar Law Wiki

İstatistikler
Japonca Adı: Trafalgar Law
Söylenişi: Torafarugā Rō
Türkçe Adı: Trafalgar Law
İlk Ortaya Çıkışı: Manga Bölüm 498 ; Anime Bölüm 392
Grubu: Kalp Korsanları
Statüsü: Korsan ; Schibukai
lakap=Ölüm Cerrahı
Japon Ses Aktörü: Hiroshi Kamiya
Ödül= 440,000,000


Trafalgar Law Kalp Korsanları'nın kaptandır, mürettebatıyla birikte Shabondy Takımadalar Bölgesi'na North Blue'dan gelmiştir. Law Shabondi Takımadası'na gelmiş, yeni dünyaya girmeye aday olan 11 korsandan(11 Supernova) biridir.Trafalgar Law Balık adam adası ark'ından sonra görülmüş ödülünü 440 milyon beliye çıkarmış ve asil schibukai olmuştur.


Görünüşü:

Law karsımıza , göğsünün önünde onun korsan bayrağının sembolu olan, ayarlanabilir kapşonlu kolları uzun siyah sarı sweetyle çıkmıştır. Law fizik olarak ince yapılıdır. Kolları genelde dirseklerine kadar sıvalıdır iki çift kolunda ve elinde birçok kabileye ait-tarz dövmelerinin yanı sıra her iki kulağında iki çift küpesi vardır; kotunun diz ve ayak bileği alanlarında benekli garip işaretler vardır . Law’ın yüzle ilgili özelliklerine gelince, her iki gözünün altında ince gölgeleri vardır ağzı sabit olarak gülümsemede görülür. favorileri uzun ve öne doğru dik; çenesının altında sakalı vardır giydiği kuzey-tarz şapkası ile en tarz karakterlerden birisidir. Sol el parmaklarının her birinde D - E - A - T - H "ÖLÜM" anlamına gelen harf dövmeleri vardır yıne bıleklerınde korsan bayrağına benzer kabile tarzı dövmeleri dıkkat cekmektedir. Ayrıca Law şeytan meyvesi güçleriyle kullandığı bir nodachi taşır. Nodachi katanaya kıyasla boyutu ve ağırlığı yüzünden kullanılması daha zor olan büyük tipik bir japon kılıcıdır. Kılıcın kalıbı baştan sona doğru beyaz renkte küçük artı işaretini andıran sembollerle sıra halınde dekore edılmiştir, donanımlı kabzası ise kısa beyaz kürkle kaplıdır, kabzasının yakınına bağladıgı kırmızı küçük bir ip parçasıda diğer bir dekorudur , Nodachinin boyutu yüzünden Trafalgar Law genellikle, bu kılıcı omuzunda taşımaktadır .. Kılıcını yarattıgı küresel alanda kullanıp denizcilerin vücutlarını birbirinden ayırmıstır. Law neredeyse her zaman gülümseyerek görülür.

Tayfası:

Law tayfasına katılması için eski-köle kaptan Jean Bart'ı köle zincirinden kurtarıp tayfasına çağırarak müretebatını güçlendirmiştir. Onun tayfasında birde Bepo adında bir ayı vardır ayrıca Bepo Law'ın en yakını olarak dikkat geçmiştir Bepo sıradan ayı değil dövüş sanatlarının bir ustasıdır. Ayrıca tayfanın uzerınde kendı sembollerinin oldugu tulumları vardır, yeni katılan Jean Bart harıc tüm tayfasının kıyafeti aynıdır..

Şöhreti:

Law surat ifadesi olarak uysal bir çaylak olarak görünsede "Ölümün cerrahı" veya "Karanlık doktor" lakabı kazanan korkunç bir korsandır. Ayrıca Law açık arttırma evinde herkesi etkisi altına alan Silvers Rayleigh'in Haki'sine dayanarak dirençli ve güçlü olduğunu kanıtlamıştır. O saldırılarında tamamen ustalıkla gözükür, bir mesafeden hedeflerin tümünü dilimleyebilmesi için room adını verdıgı halkasına alması yeterlıdır. Trafalgar Law ın Pacifista'nın yarattıgı lazer patlamasından saniyede kurtulması onun ne kadar çevik ve hızlı oldugunu kanıtlar niteliktedir.

Yetenekleri ve Şeytan Meyvesi:

Trafalgar Law bir şeytan meyvesi kullanıcısıdır. Onun, yediği şeytan meyvesi, küresel bir bölgeyi yaratması için ona izin verir. Bu bölgede, o,istediğini ayırabilir ve halkası içine aldıgı varlık ve kurbanlar mesafe ne olursa olsun parçalara ayrılırlar. Bu yetenek ile ayrılan insanların vücutlarının ayrılmasına ragmen öldürülmediği görülmüştür ancak istediği kadar insanı etkisiz hale getirecek harika bir güçtür. Law ayrıca ayırdıgı parçaları istediği yerlere yerleştirebilir.2 yıl aradan sonra gücünü katlayarak geliştirmiştir.Room adındaki küçük odacığı nerdeyse bir ada kadar büyütebilmeyi başarmıştır. (Alıntı)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.