Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (bu ikili ortak Death Note adlı manganın da yaratmışlardır) Yaratıcılar:Ohba Tsugumi ve Obata Takeshi Durum:Anime anlaşması yapılmıştır sonbaharda izlemeye başlıyacağız Tür:Komedi,Drama,Romantik,Okul,shounen,Hayattan kesitler mangaka olmak benim gibi çok az insanın aklına koyupta çabaladığı bi meslek (daha mangaka olmadım ama olacam yani olurmu falan demeyin garantisi var o derece XD),ve bu konu üzerinde de çalışan iki gencin hayat hikayelerinden oluşan bir mangadır kendisi...çok güzel yani anlatmıyım xD direk git oku...ama anlatıcam hikaye şu...ben mangaka olmak istiyorum bu mangakalar da benim hayat hikayemi çalmış buraya koymuş çizmiş...yani benim yaşayacağım şeyleri izleyeceksiniz XD gerçek hikaye altta Mashiro diye bi süper ötesi bi karakter var (gerçek hayatta o ben oluyorum xD) amcası mangakadır ama vefat etmiştir(benim amcam mangaka değil ama gençti bıraksan belki mesleği mangaka olabilirdi bilmiyorum...ama amcam vefat etti yani)...bu gençte benim gibi lise hayatını sıradan bitirip sıradan bir iç istiyo çünkü aileden gelen baskı da var...bu genç birgün okulda defterini kaybediyo (ben daha kaybetmedim ama an meselesi) evde fark ediyo (evdeyim hala kaybetttiğim bişey yok) sonra okula dönüp baktığında Akito Takagi adlı snıf arkadaşını (benim arkadaşım yok) defterini tutarken görüyo ve orada geçen konuşmalardan sonra bu iki genç ortak olarak manga işine soyunuyo ve kız işide var (gerçi benimde manga için ortağım var ama muhtamelen yalnız devam edicem çünkü hiç yardımcı olmuyo ve bu işe soyunmayacam giyinikte yapabilirim...yani tek sorun benimde bi kız bulmam XD) mangaka olmak ne kadar zor hayal bile edemezsiniz o yüzden okuyun ve yapabileceğiniz kadar öğrenin bende yakında bu yollardan geçicem XD sonra doya doya mangamı okursunuz xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 18 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Bide mangasını türkçeye çeviren bir grup olsa süper olucak. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
KmLoO 2 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Bide mangasını türkçeye çeviren bir grup olsa süper olucak.Olmadığını kim söyledi ki bakabilirsin var... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 18 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Olmadığını kim söyledi kibakabilirsin...Doğru söylüyorsun bir kısmını çevirdiklerini biliyorum ama şu anda 99.bölüm de olmasına rahmen türkçe 85.bölüme kadar çevrilmiş uzun zamandır çevirisini yapmıyorlar o anlamda sözlemiştim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Selin20 0 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Anitr sitesi 51 bölümden itibaren çeviriye başladı mesela.Bir de yanlış hatırlamıyorsam mangatürk diye bir sitede çeviri yapıyorlar bakumanın. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Çok güzel bir anime Hem komedi ve açılış müzigi süper=) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Henüz 5-6 bölüm izledim.. Devam ederim sanırım güzel görünüyor. ;D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya 50 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Yakın zamanda başlıcam. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts