Jump to content

Önerilen İletiler

22.12.2013 : Az sonra yazacaklarım tamamiyle gerçek olup 3 saat önce gerçekleşmiştir.

 

Eniştem arayıp süleyman valizimi havalimanına getirebilir misin acil işim çıktı dedi. Tamam enişte dedim ve yola çıktım Esenboğa havalimanı iç hatlar kapısı önünde eniştemin gelmesini beklerken sarışın 40-45 yaşlarında bir hanım yanıma yaklaşıp ''Do you speak English?'' (İngilizce konuşabilir misin?) dedi. Tabi aşağı yukarı 10 senedir ingilizce eğitim görmenin verdiği sevinçle ben de ona ''yare yareee'' dedim. Evet yare yare dedim o.O Kadın da ben de şok içinde kaldık şaşkın gözlerle birbirimize bakıyoruz kadın ankara diye tokyoya mı geldim hesabında etrafına bakıyo sonra kendine geldi ve elindeki yüksel caddesini (kızılayda bir cadde) gösteren bir krokiyi bana uzatarak ''Attack'' (atak, gitmek)dedi. O sırada aa capon galiba diyen insanların seslerini işitebiliyordum.. Bu saniyeden sonra utancımdan ölsem ingilizce konusamayan bir türküm diyemezdim ya.. Ben de ne yapayım ingilizce bilmeyen bir japon edasıyla kadının gözlerine baktım o da japonca bilmeyen bir ingiliz edasıyla bana baktı. Ellerimde fooorr tuu tuu yaptım (422 Esenboğadan kızılaya giden servisin numarası) kadın kuvvetle muhtemel hiç bir şey anlamadı ancak ingilizlerin 2 numaralı (Türkiyeye geldik iki sırıtalım da dayak yemeyelim bari) gülüşünü attı. Gülerek yoluna devam etti. Asıl hikaye bu da değil yanıma bir taksici gelip özürlüymüşüm gibi ''Aaabbeeee bee-nn se-ni AŞ-Tİ götüreyim----mi?'' (Aşti, Ankaradaki otobüs garı) hayır tuttu beni bi gülme :D sonra herife aklıma gelen tüm anime isimlerini birleştirerek birkaç cümle kurdum. Tam hatırlamamakla birlikte sanırım şöyleydi ''Shingeki no Kyojin.. Usagi eennn moşi moşi Nanimo nando neeeee!'' sonra havalanının içine girip orada eniştemi bekledim. Hiç bir şey olmamış gibi çantasını verip vedalaştım. Dışarı çıkınca taksiciye tinercinin bmw 4x4leri çizmeye gider hali gibi bir bakış attım. Havaşa (422) bindim. Bir de ne göreyim bizim ingiliz yanındakilerle muhabbet ediyo. (hayır ne ara muhabbeti kurdu arkadaş) Sanki hiç görmemişim gibi arkadaki beşlinin en soluna geçtim servis kızılayda durunca kalktığım gibi fırladım gittim ordan. Bu yazdıklarımı pekala ingilizcesiyle övünen bir insan olarak kimseye anlatamayacağım. İçime dert olmuştu buraya yazayım dedim.

 

NOT: Sonraki 3 sene depresyondayım..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

Eski sınıf arkadaşım (erkek) feysten beni bulmuş eklemiş falan kabul ettim (pişman oldum) Konuştuk sohbet ettik nasılsın napıyosun falan gün geçtikte daha bi samimi oldu bana (sanki tek arkadaşı benim) numaramı falan istedi whatsappdan konuşuruz falan tamam dedim verdim Ertesi gün'ün akşamında dedi morelim çok bozuk falan dedim noldu? sevgilimle kavga ettik ayrıldık dedi Hm geçmiş olsun ama sen yinede kafana şapkadan başka birşey takma dedim bi kaç dakika sonra bi resim attı açtım baktım (nerden bilebilirdim ki) eee dedim işte sevgilim dedi (bi erkek) ben tabi hiç bozmadım olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz dedim bundan ayrıldığın içinmi üzülüyosun ya canım dedim (demez olaydım, lafın gelişi diye şey etmiştim onu) çok sağol ya çok iyi geldin hemde bana gelmeden falan dedi sonra yatıp uyudum falan her saat her gün mesaj atmaya başladı bende attığı mesajları görmezden geldim (bana yavşadı)

 

Bu kadar :D bi itirafta falan bulunamadımda işte nebiliyim :D yazdım öyle.

 

Artık nasıl bi dönem nasıl bi zaman geçirdiyse gay olmuş kendisi -,- gülsemmi ağlasammı bilemedim bak şimdi.

 

Gerçi bunları okuyacak kadar üşengeç olmayan birisi varmı burda bilmiyorum ama varsa "I Like That" :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.