Jump to content

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

:depressed1-onion-head-emoticon:  Skpye^yi dek bırakmam gerek. Attığım randomun sonuna klavyeden alakasız bir şey gelmesi... Bunu duvarda paylaştıktan sonra fark etmek...  :bled2-onion-head-emoticon:  Kardeşmin kitabı masaya koyarken klavyenin kenarına çarpmıştı kitabı. Nasıl böyle yazı çıkartmayı becerdiyse artık.  :bad-atmosphere-onion-head-emoti  Gidip kendimi  öldürüyorum ben ya.  :dead-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İtiraf ediyorum... O son tutkuyu ben yedim :ph34r:

Haaa ufak bir itiraf daha ilkokuldayken oturduğumuz evin alt katında dönerci vardı...Balkondan çoğu zaman sarkıp nokda atışı yapardım  :ph34r:  :ph34r: 

 

PS:

İğrenen gözlerle Bakmaaağğğ öyleğğğ <_<

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu ülke insanlarından nefret ediyorum. Bir ülkede herkes sağlık uzmanı, herkes siyasal bilimler mezunu, herkes hukukçu, herkes teknik direktör mınski. Hayır yap yani, entellektüelsindir, her gün bilgi için çaba sarfediyorsundur, bir şeyler bulmuşsundur, önemli hissetmişsindir paylaş arkadaşlarınla. Ama ilkokul mezunuyken daha önce tanımadığın adama yapma. Bunu eğitim durumunu aşağılamak için söylemiyorum. Ulan bir insan önüne gelen her şişmana üç beyazdan uzak duracaksın der mi ? Herkesin mi akrabasında aynı hastalık olur ? Yahut daha Nasyonel Sosyalist'in Türkiye'deki karşılığı olduğunun farkında değilsin "kahrolsun faşizm" diyorsun. Herkes ekonomi uzmanı, ama kimse vaziyetin farkında değil. Adamın tek derdi yarın ki maça kimin hangi kadroda çıkacağı. Bir de bunun üstüne "söylem tüketenler" var. Örneğin; koskoca yolsuzuluğu ayakkabı kutusuna indirgeyip, üstüne komiklikler şakalar yapıp, durumun vehametini kaybetmesine yol açıyorlar. Bir önemli şahıs zamanında "Türkiye'nin %70'i aptal" demişti de insanlar önemsememişti. Bence az bile söylemiş. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Üniversiteyi kazandığımda Almanya'da yaşayan amcamın İstanbul'daki dairesinde oturmaya başlamıştım, e tabii yaş daha 17. Bulaşık mulaşık pek anlamıyordum ama 3 hafta falan yine bir şekilde bulaşıklarımı yıkayıp tezgahta bulduğum bezle kuruladım. 3. haftanın sonunda amcam ölüp ölmediğimi kontrol etmek için Türkiye'ye geldiğinde ilk sorusu şu oldu:

 

- Aa bu yer bezi tezgahın üstünde ne arıyor?

 

Yer bezi mi? Ulan ben 3 haftadır bulaşıklarımı kurularken? Böğk. Neyse denenerek görülmüştür ki sizi öldürmeyen şey güçlendirir. Nitekim tek başıma yaşadığım öğrencilik ve bekarlık yıllarımda 8 haftaya kadar bulaşık biriktiği oldu, ölmedim! ((: (Ha tabii 8. haftada artık bulaşıklar mutfakta yıkanır halden çıkıyordu, jakuzide çok bulaşık yıkamışlığım vardır.)  ((:

 

Aha iki itiraf oldu böylece. ((:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de ozluyorum lan. :( Cevremizdeki insanlar liseyi sevmese de ben bayilirdim lan. Ah ah evin onunden gecen alt donemleri gorunce huzunleniyorum ya. (Birileri mobile de ifade koymali olmuyor boyle.)

Kucuk kardeslere sesleniyorum: kiymetini bilin sonra uzulursunuz. Ay duygulandim ayol. Aowodovo

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.