Jump to content

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

Aslında seviyeli bir şekilde görüşlerimizi belirtiyorduk. -_-

deeermişim. Didişmeye doğru gidiyordu ama :D

kyaaaa o imzandaki animenin adı ne !! :wub:

Hata mı ? Yaptığım hatalardan çok kişiliğimle ilgi . Eğer gerçek hayatta kişilik olarak bana benzeyen biri olsaydı gider öldürürdüm.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İtiraf ediyorum insanlarla tartışmayı deli gibi seviyorum, o kadar güzel bir şey ki fikirlerini dile getirmek ama bunun karşılında kısa bir cevap alınca ya da o konu kapatılınca sinirden geberiyorum. (bkz. Şu an) Sinirden gebereceğim şu an ya! Ben sana o bölümü otur benle konuş diye izlettim, fangirl gibi "Sasuke'ye bayıldım," diyip kestirip at diye değil. Hem Sasuke'ye bayıldım ne demek Allah aşkına? Sen ki yıllardır hiç fangirl'lük yapmamış kızsın! Ayrıca okuldaki tipsiz olan sarışın çocuğu yakışıklı bulup Deidara'ya tipsiz demen..! Bir fangirl'e yapılacak 9 kusurlu hareketten beşini aynı anda yaptın yemin ediyorum! Hıh, sen face'ten de çık iyice gıcık olayım ben buralarda. Hayır aslında bu kadar ağır fangirl falan değilimdir olay karakterlerde de değil, olay "hııı tamam oldu bitti"ye getirilmesi..! Allah'ım bana şöyle anime izleyen, tartışmayı seven, beni satmayacak ama bana benzemeyen bir arkadaş gönderemez misin? Mümkünse üç boyutlu olsun bir de.

Hayır zaten bütün gün bildiğim bütün animelerden spoiler yemişim sinirim tepemde, ben seni beni neşelendir diye bekliyorum sen gelmişsin napıyorsun? Aslında bir şey de yapmadın niye bu kadar büyütüyorum ki? Ama ben en baştan uyarmadım mı onu ben bir kere konuşmaya başlayınca duramam herhangi bir karakter hakkında saatlerce konuşabilirim diye? Uyardım. E o zaman nedir yani bu?

Sakin olamıyorum. Niye sakin olamıyorum? Bilmiyorum ama bu apayrı bir itiraf konusu olacak gibi. Sahi benim burada ne işim var?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İtiraf ediyorum ocak kısık ateşteyken söndürünce birden o en çok olduğu yere geliyor da ateş artıyor ya illet oluyorum. O şeyi kim hiç çok az diye sıralamış ya. Takıntılarım var oğlum. Lanet olsun az önce çay dökmeye gittim de oradan aklıma geldi yoksa durup dururken aklıma gelen bir şey değil. Peh.. Ben daha da elimi sürmem o ocağa. :D

Edit: Herkez lafıyla ilgili sorunlarım var görünce tüylerim diken diken oluyor. :ph34r:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İtiraf ediyorum, uzun zamandır "kötü çocukluk geçirip psikopat olmuş" karakter zaafım var. Bu sıralar "Acaba psikopatlık bahane anime herifleri şahane" mi diyorum yoksa gerçekten seviyor muyum karar verememiştim. Minene'yle tanıştıktan sonra gerçekten zaafım olduğunu anladım. Sapık değilmişim. Teşekkürler Minene!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.