Jump to content

Önerilen İletiler

  • 1 ay sonra...
  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

Hayla Hannah Montana izliyorum.Eskiden de babamla izlerdik.O günleri özlüyorum...Hatta bi ara yaklaşık 4 yıl önce sanırım bilmiorum google amca da ki 100 sayfayı gezip tek tek tüm hannah montana oyunlarını oynamıştım -w-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İtiraf ediyorum  Winx Club hayranıyım ve bunda 10 yıl felan önceydi.Yu-Gi-Oh! ile Wİnx CLub Türkiye'ye aynı yıllarda gelmişti Kanal D'deydi.Ben de o zamanlar ikisini de izliyordum.İkisini de oldukça severdim.Yıl 2004 mü neydi tam hatırlamıyorum.ilkokul 6 veya 7 . sınıftaydım.O zamanlar defteri, kitabı kaplama olayı vardı.Babam da Winx Club'un kaplığını almıştı..Bütün defter ve kitaplarımı kaplamıştı.Bana normal geliyodu ama sınıfta biraz alay konusu olmuştum açıkçası.Neymiş de Winx kız çizgi filmiymiş erkekler izleyemezmiş.O zamanda bile umursamıyordum artık hiç umursamıyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

İnsanların tercihlerini, dini seçimlerini, her türlü fikirlerini  acımasızca eleştiren, kendi fikri doğrultusunda olmayan  düşünceleri yanlış olarak gören ve o kişilere ölümü hak gören, kendi çıkarları doğrultusunda insanların ölümüne sebebiyet verebilen, bundan da hiçbir şekilde rahatsızlık duymayan, hatta buna alkış tutan her türlü insandışı yaratıktan nefret ediyorum.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

rüyamda bir kıza aşık oldum öyle böyle değil gördüğüm an gözlerimin yaşlandığı dizimin bağı çözüldüğü ve bu kızı ikinci kez gördüm daha yeni 3-4 gün önce ve baya etkilendim hem bu kızı  bulmak için her yeri gezmek istiyorum.  bu kız yüzünden  artık  tüm kızları  dünya ahiret bacım olarak bilirim :bled1-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.