Jump to content

Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Yanıtlar 3.2k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Annemizin yada Babamızın cüzdanlarından 1-2 lira alıp ses çıkarmasın diye ayrı cebe koymak... :D

küçükken hep evlenince bebek olur sanıyodum :P

Şimdi popüler başlıklarımız gibi alttakine birşey yaptırmayacağız maalesef. :D Gelip arada itiraf edersiniz falan diye düşündüm. :D Bugün altıma kaçırdım falan gibi. Şaka şaka :P Neyse bence tutmaz bu

İki gündür uçak geçerken içimi hafiften bir korku sarıyor. Dışarı çıkıp uçak mı diye kontrol etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ne zaman geçecek bu korku merak içerisindeyim açıkçası.

Bir de düzen ararken her seferinde kendimi büyük bir düzensizliğin içinde buluyorum. Her anlamda. Bir süre sonra da toparla(n)maktan vazgeçiyorum zaten. Aradan zaman geçince olay tekrar başa sarıyor çünkü olduğum yerde saymaktan da nefret ediyorum. Ulan ya somurtkan şirin gibi oldum böyle yazınca da. 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1 aydır geceleri uyuyamıyorum sanırsam gördüğüm rüyalardan etkilenip onları görmemek için bir iki gün sabahlayıp kendimi alıştırdım şimdide gece yatağa yatamıyorum üstüme geliyor her şey vücudum yanıyor gibi hissediyorum bunu kimseye anlatamıyorum ama sadece çabalamak istemedimi söylüyorlar. Laptop bozulduğundan beride telefonu kırmak istiyorum. En çok istediğimde itiraf ediyorum gece gündüz demeden çooook çalışıp Ankarada tıp okumak istiyorum :( ve şuan başka bir korkum da kendimi buna çok adarsam seneye yapamadığımda hayal kırıklığı içerisinde yıkılmak olacak ki bunu şimdeden hissediyorum...

Bir şey daha itiraf edecektim de yine içimde kalsın mouse-girl-emoticon-05.gif?1292795465

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Bir avm'deyim. Dışarı çıkacağım ama tam kapının önünde birisi var. 180 boylarında, beyaz tenli, narin, şık giyimli (kot + beyaz gömlek), uzun düz siyah saçlı (saçlar at kuyruğu), prüzsüz görünümlü çok güzel bir... neyse omzuna hafifçe dürtüp geçeyim dedim.

-Afedersiniz ba...(...yan?)

Birden soran bakışlarla geri döner. Benim şaşkın bakışlarımı görünce birden gözlerine sinsi bir pırıltı gelir. Elini ağzına götürür. Yaklaşır. Ve fısıldar:

(Ya!... O!... İ!! :)) )

-...?..?..!!!

Beynimde hafiften bir fokurdama, gözlerimin kademe kademe aralandığını hissediyorum. Sanki yüzümü uzaktan görmek istiyormuş gibi hızla geri çekilir. Yüzünde muzip, alaycı bir gülümseme git gide yayılmaya başlar.

O sırada uyanıyorum. 

(Bu ne acaip bişeydi be!? Ne alaka yani!? Neden böyle bişey gördüm ki!?... Perde kapalı olmasa ne güzel yıldızları seyrederdim. Açmaya da üşendim şimdi...)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Okulda insanların beni sinirli tanımaları bu aralar baya belli etmesemde üzüyor :D mesela bu gün c sınıfına gittim hocaya soru sormaya kızlar hemen atladılar zayıflamışsın diye hocam ise sinirden vermiştir kiloları diyor yok yani bir iki gün sinirden delirdim diye sinirli biri miyim de T_T 

Neyse başka bir şey daha itiraf edeyim ve gideyim .....

Sevdiği şey yerine gidip oyun oynayan erkeklerin soyunu sopunu kurutasım geliyor*-* tuvalet terliği ile ağızlarına vurasım veeee panda düşsün üstlerine de kalkamasınlar oturdukları yerden -_-

Yok canım ne siniri sakinim ben:cruch-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bildiğiniz gibi gece yemek yemek sağlıksızdır ve evet benim geçen gece canım lokum çekti iki tane lokumu ağzıma attığım daha sonra buna pişman olup geri çıkardığım doğrudur. O an kendimi diyetteki bir kadın gibi hissetmiş olmam da doğru. Eee ama şu anki gibi sabaha kadar oturursan canın sıkılır bu da boğaza arada vuruyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.