Jump to content

*İlgi çekici başlık*


MissCapulet

Önerilen İletiler

-Birkaç ay(?) öncesine ait, bir sitede kendimi tanıtmak için yazdığım yazı.

Acayip sıkıntıdan ölmekte olduğum için bu başlığı açayım da yazarken daha da canım sıkılsın dedim.

Şimdi, ben kimim?

Adım Selcan. 16 yaşındayım. 25 aralık 1996 doğumluyum. Edirne Anadolu Öğretmen Lisesinde okuyorum. 10. sınıfa geçtim, TM okuyacağım.

Bana hobilerin diye sorsalar, eğer utanmayacak ya da çekinmeyecek olsam kesinlikle ''uyumak'' cevabını verirdim. Beni tanıyan herhangi birinden onay olabileceğiniz üzere saatlerce uyurum, günde 10 saatten az olmamalı. Ve ne zaman yatsam uyuyabilme kabiliyetim var. Ve garip sayılabileceği üzere seviyorum yani. Benden olsa olsa Hypnos çocuğu olur.

Şimdi neden bundan böyle bu kadar bahsettim, zaten tanışınca anlamayacak mıydınız? Çünkü efendim, ben uykuluyken acayip huysuz ve ters biri oluyorum. Çoğunlukla da öyleyim, her neyse.

Huysuz, ters, görmezden gelen, boş, sıkıcı, agresif bir insanım işte ben de böyle.

Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Three Days Grace, Foster The People, Paramore, The Pretty Reckles... vs. vs. severim, liste uzayıp gidebilir.

İzlediğim dizileri söylememi istemeyin lütfen, öyle unutkanım ki neler izlediğimi bile unutuyorum. En son how I met your mother başlamıştım, 1. sezon bitiyor muydu bitmiş miydi neydi. Sonra, TSC izliyordum fakat hiç sarmadı. Öyle sıkıcı bir dizi görmedim anam, neyse. Being Human'ı seviyorum. Teen Wolf izliyordum bir ara. Bir ara Glee de izliyordum. New Girl'e bayılıyorum, bir bölümünü on kere izleyeyim on kere gülerim. Hangover filmini çok severim. İkisini de yani. Game of Thrones, hem dizisi hem kitaplar, aşktır, kalptir, nefestir, ciğerdir, böbrektir, hayattır, işkembedir falan filan öyle yani. Ölüyorum o seriye. Hastasıyım, delisiyim. Ha unutmuşum, Supernatural tabii ki, diziyi sevmeseniz o Winchester kardeşler için izlerseniz zaten ki sevilmeyecek gibi değil. Twilight , gece evi tarzı vampirleri sevmiyorum. Tamam, bir dolu vampir serisini bayıla bayıla okumuş olurum ama böyle okurken çok seviyor gibi oluyorum, bitip kapağı kapadıktan sonra bu neydi yaa havasına bürünüyorum. Dracula'yı okudum, çok severim ama onda da vampirlerin çok tanrısallaştırıldığını düşünüyorum. Bir ara takıktım, bayağı araştırmıştım efsaneleri falan neyse. Vampir Akademisi rocks kısaca. Percy Jackson serilerini de ne kadar çocukça bulsam da seviyorum abi, öyle tanrıların çocukları falan çok eğlenceli kurgular. İşte ondan sonra bu sene başlayan bir anime hastalığım var. Fairy Tail'in 130 bölümünü üç haftadan kısa sürede izlediğimi bildirmek isterim. Onun dışında, I ♥ USUI diyorum kaichou wa maid-sama izleyen anlar.

[Ekleme: Shounen-ai delisiyim. Junjou Romantica ♥ Çizimleri o kadar iyi değil ama gider var. Sonra, Elfen Lied ve Mirai Nikki'yi ayrı bir severim falan. Akise + L i bana verin gerisi sizin olsun. İkisi de öldü biliyorum. Olsun biz angel beatste tanışırık.]

Avukatlık falan düşünüyorum, hukuk bölümü okumayı. Ama KPSS'ye girmeyeceğim. Planlarım yabancı ülkede uzun süre çalışıp ya da yabancı biriyle evlenip çift vatandaşlık alma yönünde. Türkiye'nin bu gergin siyaset şeysilerinden kaçmak hoş olurdu.

[Ekleme: Fikrim değişiyor gibi. Hala böyle düşünüyorum ama, yine de başımı yastığa koyunca kendimi öğretmen olarak hayal etmiyorum değil. Eğer şu atama muhabbetleriydi bilmem neydi olmasaydı öğretmen olurdum.]

İnançlı biri değilim. En baştan söylüyorum sonra mal mal şeyler söylüyor bazıları, o yüzden. Müslümanlığın ve diğer inançlarında şimdi efsane ve mitoloji dediğimiz dinler gibi insanların korkularından kaçıp saklanmak için kendilerinin yarattığı perdeler olduğunu düşünüyorum. Soru sormaktan kaçmaktan başka bir şey değil. Neden? Çünkü allah öyle yarattı. Oldu canım, biz kalkalım.

Bla bla bla bla. Yazsam daha yazarmışım da, korkmayın benden, kendimi yerden yere vurmuşum. asdjgkl

Yazıyı başka siteden almış olmamdan da anlayabileceğiniz üzere çok üşengeçim birde. Ha birde, buraya beraber geldiğim Aslı ve Simge'ye selam olsun. (Televizyona çıkan kız was here) Bkz: Strauss ve kzsill.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

hoş geldin Selcan :)

Bir sitede üşenmemiş bu kadar yazmış bende hiç değilse iki dakkamı ayırıp okuyayım dedim :D

Aslında hobilerimi birisi sorsa resim çizmek,öykü yazmak vs. vs. ve uyumak derim yani :D e kim sevmez ki uyumayı :D neyse lafı daha fazla dolandırmıyım arkadaşların sorduğunda hiç çekinmeden söyle bence :D :)

iyi eğlenceler :) iyi forumlar :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslı, sadece kendimi tanıtmışım. aşdgkdfs

Toprakezgi, hoşbulduuk. Ne mutlu bana o zaman falan yani adşlgkdfs

Dante.alucard, teşekkürler hep birlikte umarım. :D

Songena2, arkadaşlar sorunca neysede formlarda falan son anda vazgeçiyorum hep yazmaktan. :D

Tking, bende bilmiyorum canım sıkılmış yazmışım işte. asdg :D

Hoşbuldu(K) Simgeciğim. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.