Jump to content

Medaka Box 2 Sezon'u ile Geliyor.


Misafir malytras

Önerilen İletiler

Misafir malytras

Resmi ekleyen


Türü: TV
Yayın tarihi: 11 Ekim 2012
rler: Aksiyon , Komedi , Ecchi ,Martial Arts , Romantik , Okul ,Shounen

Süre: 24 dk. bölüm başına
yas:13 veya daha büyük
Medaka Box'ın devamı olan ve manganın akışına uygun ilerleyen ikinci sezon 11 Ekim perşembe günü başlıyor. Konusu ilk sezonun bıraktığı yerden devam ediyor. İlk 12 bölümü haziran ayında yayınlanan animenin ikinci sezonunda da kahramanlarımızı zor anlar bekliyor.
Kurokami Medaka, Hanokiwa Akademi'nin öğrenci başkanlığına seçilen özel bir öğrencidir. Çok zeki, güçlü ve zengindir. Herkese yardım etmek istediği için bir öneri kutusu yapar. Sonraları Medaka Kutusu olarak anılacak bu kutu, Kurokami'ye ve öğrenci biriliğindeki konsey üyeleri Zenkichi (Yuuki Ono), Akune (Daisuke Namikawa) ve Kikaijima (Ai Kayano) ya doğaüstü güçlerin ve sabite yakın savaşların geçtiği okulda zor anlar yaşatmaya devam edecektir.
Resmi ekleyen
Akademik Durum: 1. yıl, sınıf 13
Kan Grubu: AB
Meslek: Öğrenci Konseyi Başkanı

Medaka inanılmaz güzel ve yetenekli birinci sınıf öğrencisi. ilk yılında Hakoniwa Akademisi Öğrenci Başkanı oldu. çocukluk arkadaşı Zenkichi ile birlikte bir öneri kutusu (ki sonradan Medaka Kutusu olarak bilinen),yaptı.
O çok emindir ve tüm vücudunun herhangi bir bölümünden çekinmez. Son derece zeki. O herkese ve onu çevreleyen herşeye olumlu bir görünümü vardır.
Birisi arkadaşlarının canını yakacak olursa, o Zenchiki değişiyle ", War God Mode" durumuna girer O bu moddayken, saçları pembeye döner. O bu mod da son derece şiddetli ve inanılmaz güçlü olur.
Resmi ekleyen

1. sınıf sınıf öğrencisi.
Kan grubu AB ve solak .
Burç: Aslan


Erkek kahramanı, Medakanın çocukluk arkadaşı ve Öğrenci Konseyi Genel İşler Müdürü, isteksizce Medaka kendisini Başkan Yardımcısı olmak için atar. Duygusal olduğu ima ediliyor. Zenkichi geçmişi hakkında iki yaşından beri Medaka ile oluşu dışında birşey bilinmemektedir.

Zenkichi normal bir insandır hiç bir özel gücü yoktur. Medaka'yı korumak üzere yemin etmiştir ve kendisini savaş sanatı üstünde geliştirmiştir
yeni yeteneği Devil Style

Resmi ekleyen

Öğrenci Konseyi Saymanı. O Yakushima (yüzmek takım kaptanı) ve Tanegashima (yüzmek kulübün ikinci kaptan) arkadaştır. kişisel nedenlerden ötürü para ile inanılmaz bir takıntısı vardı Kikaijima bir çocukken babası ayrıldı çünkü ailesi borç içindeydi ve annesi çalışmaktan hasta oldu. Kikaijima düşüncesine göre "onların cüzdan kayıp ise herkes üzgün olurdu, ama biz ölürse, kimse umursamaz." Medaka onlar ölürse, o onlar için üzügün olacağını söyleyerek onu düzeltir. Daha sonra, Kikaijima sayman olarak işe başladı ve grubun para ödenen tek üyesidir.
O yüzme kulübü dışında arkadaşları olması için Yakushima ve Tanegashima tarafından teşvik edildikten sonra Öğrenci Konseyi üyeleri ile güçlü ilişkiler içinde oldu özellikle Medaka ve Zenkichi ile ilişkilerini geliştirdi. Akune gibi,oda burslu bir öğrencidir. Kikaijima isterse bir ay boyunca nefesini tutabilecek bir akciğer kapasitesine sahiptir. sesi odaklayarak ve ultrasonik feryatlar atarak fiziksel nesnelerin yok edebilir.

Resmi ekleyen


Medaka, Zenkichi ve Kikaijima ilk yılında iken onun ikinci yılı olarak Öğrenci Konseyi Sekreteri ve Öğrenci Konseyi eski üyesiydi. Başlangıçta judo kulübü parçasıdır, Akune ortaokuldan beri Medaka'ya delicesine aşıktır ve onunla çok fazla zaman geçiren Zenkichi nefret etmiştir.. Ortaokul yılında "Destroyer" olarak bilinen bir şiddet suçlusu olmuştur. Akune "Judo Prensi" ve judo kulübün yıldızı olarak bilinir. O ve Kikaijima Hem ortalamanın üzerinde, 'özel' olarak kabul edilir, ama oldukça anormal değildirler.

post-4907-0-71913600-1349379346_thumb.jp

post-4907-0-85999200-1349381718_thumb.jp

post-4907-0-45054300-1349382098_thumb.jp

post-4907-0-48023400-1349382771_thumb.jp

post-4907-0-84331800-1349383397_thumb.jp

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.