Jump to content

naruto shippuden fanfic: Saga bölüm 6 -şimdilik son-


veritas

Önerilen İletiler

hikaye orjinal hikayeye paralel giden bir fanfic. Zaman zaman orjinal karakterlerde esneme yaparak-misal sasukenin ms yi bir dövüşlük daha kullandırtarak...bildiğiniz gibi normalde kör olması gerekiyordu- orjinal hikayeyi hiç bozmadan ilerleyecem. ha birde her bölümde tek sayfalık sahnelerde vermeye çalışacam maksat çizimim gelişsin :D/> son olarak aslında hikayemde geçecek ama genede belirtmek istedim hikaye kage toplantısının bitiminde başlıyor.

karakterimin renkli hali

Resmi ekleyen

bölüm 1 eve dönüş

Resmi ekleyen

Kaybolan timsahların bulutları engin gökyüzüne doğru yavaşça kaybolurken alev saçlı ninjada bir kaç ısınma hareketi yapar. Ardından yere 100 metre koşucuları gibi eğilerek kendine belli belirsiz bir kelime fısıldar "hız..." koşmaya başladığında su, görünmez bir kılıçla kesiliyormuş gibi 2 ye ayrılarak Saga'nın gittiği yöne doğru yarılır. Mizukagenin binasına vardığında biraz soluklanır ve kendine gelmeyi bir gülümsemeyle bitirir. Mizukage son kage toplantısından dönmüş, yeni kararlar alıyor ve bir yandan da görev dağıtıyordur. Yanından Ao ve Chojuro daha ayrılmamışlardır. Kapı açılır ve içeri alev saçlı ninja girer "ben geldim" bir daha girer "yine ben geldim" bir kere daha girer "ve yine geldim ehe" Mizukage bu muzipliğe gülümseyerek karşılık verir ve "4 yıl oldu ve hala bu espiriden vazgeçmedin mi?"

Saga: aslında tam olarak 4 yıl 3 gün 7...yok yok 6 saat oldu...

Mizukage duruma anlam veremediğini belirtmek için kafasını hafif yana eğerken karşısındaki 3 alev saçlı ninjada ağlamaklı bir ses tonuyla dizlerinin üstüne çöker ve yalvarır gibi hep bir ağızdan konuşmaya devam ederler "...sushi yemeyeli...MİZUKAGE NEE-CHAAAAN SUSHİİİİİİİİİİİ!!!" Chojuro gülümser ve ortaya "Saga onii-san hiç değişmemiş" derken klonlar hala muziplik yapıyordur, yalnız bir tanesi kalkar ve sırtında boyu kadar kılıçla duran delikanlının yanına gelir. Az önceki muzipliğinden eser kalmamış olan ninja gayet ciddi bir şekilde "demek sende burdasın" elini omuzuna koyarak bir abi tavrıyla devam eder.

"Kage toplantısında mizukage nee-chan ı koruduğunu duydum. Güçlenmişsin" delikanlı utanır ve başını kaşıyarak: ahaha şey...

Saga: ama...

Delikanlı omuzundaki elin kasılmasıyla kötü bir anı hatırlar. Geçen yaklaşık 4 yıl bunu unuttursa da yanındaki ninjanın bunu unutturmaya niyeti olmadığını anlar. Ancak karşılık veremeden kafası Alev saçlı ninjanın dirseğinin arkasında kıstırılmıştır bile.

Saga: ...bundan kurtulacak kadar güçlü değilsen hala güçsüzsün

chojuro: Gaaaaa! imdat mizukage-samaaaa!

mizukage alev saçlı ninjanın bir başka klasik muzipliği karşısında elini kage olmasının verdiği ağırlığı ağzında saklıyormuş gibi dudaklarına götürür ve kendini koyuvermeden kıkırdar. Durumdan memnuniyetsizliğini belirtmek isteyen Ao "bu ne terbiyesizlik!! Siz gençler büyüklerinizle konuşmayı ve yanlarında nasıl davranacağınızı öğrenemediniz mi!? Bizim zamanımızda..." diye söylenmeye başlar. Mizukage, hareketlenen odaya doğru gerinerek yerinden kalkar. Kapıdan çıkarken alev saçlı ninjalardan birine bakar ve "hadi sana sushi hazırlayayım hem bende biraz dinlenmiş olurum" der. Yardım isteyen delikanlının boynunu kıstıran ninja ayağa kalkarken delikanlının boynunuda bırakır ve mizukagenin peşinden odadan çıkar. Oda da hala bekleyen iki klondan biri önce nefeslenen delikanlıya sonra kendilerine söylenmeyi bitirmiş Ao ya bakar.

Ao: ne var? sen ne bekliyorsun

bunshin 1: mizukage-nee seni hala öldürmemiş

bunshin 2: hayret

Ao: seni küçük velet!!

Kaybolan klonların arkasında bıraktığı bulutlar dağılırken mizukage de mutfakta sushi hazırlamaktadır

"ee anlat bakalım neler öğrendin?"

bölüm 2 A-seviye görev

mizukage balığın üstündeki eti, yağ gibi keserken Saga konuşmaya başlar.

Saga: Kekkai touta diye birşey duydun mu?

Mizukage: hm?

Saga: 3 element birleştirme

Mizukage: a yoksa sen...?

Saga: Yolculuğumun asıl amacı için Iwagakure ye-gizli taş köyü- gittiğimde öğrendim.

Mizukage: öğrendin mi? kimden?

Saga: evet bu konuda çokta hevesli sayılmazlardı bende kendim öğrendim

Mizukage bir an elindekini bırakıp inanamaz gibi döndü

mizukage: ne yaptım dedin?

Saga: kulağa nasıl geldiğinin farkındayım ama sandığından daha basit

Mizukage hala inanamıyordur. Tek yapabildiği "nasıl?" der gibi attığı bakıştır. Bunun üzerine alev saçlı ninja devam eder

Saga: bildiğin gibi lav için bir elimde ateş diğer elimde toprak elementini birleştirip ağzımdan ya da tenimdeki deliklerden lav çıkarabiliyorum.

Mizukage eklemeden edemedi "bunu antreman sırasında terlerken bulduğunu hatırlıyorumda..." diyerek "vay be" şeklinde kafasını sallar. Saga dişleri görünecek şekilde gülümseyerek devam eder.

Saga: Aslında mesele bu kadar basit. Lavın çıktığı yer belli olduğu için yapmam gereken tek şey gırtlağımda ya da tenimde su tipi çakra tutmak oldu.

Mizukage kaşlarını kaldırarak bakakalır.

Saga: Yani ellerimi birleştirdikten sonra lavın çıktığı ağzım ya da tenimde su tipi çakra toplamam yeterli. Ancak bir sorun var

Mizukage sushi yapmaya dönerken bir nefes verir "nedir?"

Saga: bu kadar çok çeşit çakra tipini belli yerlerde tutmak çok zor bu yüzden çok fazla çakra harcıyor. Ancak sağlamlığı gerçekten çok fazla

Mizukage: tabii senin elinden olunca...

Akıllarına gelen aynı anıyla bir an duraksarlar. Saganın bir katon jutsusu kullandığı görülür karşısında genç mizukage vardır. mizukage bir su jutsusuyla bunu durdurmaya çalışır ancak normalde bu tür bir ateş jutsusunu söndürebilecek su jutsusu saga kullandığında zayıflamasına rağmen işe yaramaz.

Saga: eh o da vardır tabii.

Mizukage: başka?

Saga: şey zaten bunu çözüp geliştirmem 2 yılımı aldı sonra ki pratiklerim sırasında çözdüğüm tek şey var. Bunu kullandığımda sadece gri kaya oluşturuyordum. Ancak kontrol etmeyi öğrenince kullandığım lavı dışarıdayken de kayaya dönüştürüp, bükebilmem oldu. Geri dönerken de tanıştığım taijutsu ustamla cehennem gibi 1 sene geçirdim.

mizukage: değmiştir ama. Peki yolculuğa asıl çıkma sebebin nasıl geçti? birşey bulabildin mi?

Saga: *iç çekme* pek sayılmaz. Aslında hiçbirşey bulamadım.

Mizukage: kötü olmuş

Saga: evet. Gerçi birini bulmuştum. çağırma-kuchiyose- jutsuları kullanıyordu. Hayvan olarakta timsah kullanıyordu. Böylece çağırma jutsularına çalışmaya başladım.

mizukage: hmm evet hatta yaşlı timsah gelip beni görmüştü.

Mizukage bitirdiği bir tabak suşiyi saganın önüne koyar. Saga bunu ne kadar özlediğini belirtircesine ışıldadıktan sonra tabağa yumulur.

Resmi ekleyen

Mizukage yokluğunda olan biten herşeyi kısa bir özet şeklinde anlatırken alev saçlı ninjada 10 tabak sushi yi mideye indirir. En sonunda

Saga: bu maskeli adam çıldırmış olmalı. Dediği gibi madara bile olsa... Yani şimdi bütün uluslar 4. büyük ninja savaşına hazırlanıyor öylemi?

mizukage: evet hatta sen gelmeden hemen önce kage toplantısından geldim. Şimdi git dinlen bütün herkese ihtiyacımız var

Saga: evet o konuda...

mizukage: nooldu?

Saga: dinlenmesemde olur

mizukage: olsun git bi kendine gel

Saga: hadi be mizukage-neee chan...hee...

Saga mizukageyi dirseğiyle dürtmeye başlar mizukage düşünür. "ne zaman birşeyde ısrar etse böyle yapıyor"

mizuakge: peki peki gel

Saga: heey

görev odasına giderler. Ao ve chojuro ayrılmışlardır. mizukage masanın üstündeki kağıtları karıştırır ve bir kağıt çıkarıp sagaya verir.

mizukage: savaştan önce bildiğimiz bütün akatsuki gizli yerlerini yıkıyoruz. Köye yakın olanlardan başladık. Kağıtta bir tanesi yazıyor

Saga: aa burası taijutsu eğitimim!!!

mizukage memnun olmuş gibi gülümser sonra ciddileşerek devam eder "oraya git ve hiçbirşey bırakma köyümüzün güvenliği için"

Saga: bana bırak

bölüm 3 görevin s-class olduğu an

Saga, görevleri ciddiye alan bir ninja olarak hemen yola çıkar. Yolun yaklaşık olarak ne kadar süreceğini kafasında hesaplarken ne kadar zamandır göreve çıkmadığını düşünür. 4 yıl, "vay be o kadar oldu mu?" diye iç geçirir. Köye hiç uğramadığı aklına gelir. Ama bu sadece gerçekten göreceği kimse olmadığı gerçeğini bir kere daha hatırlamasını sağlar. Düşüncelere dalmış bir şekilde ilerlerken aklı her boş kaldığında olduğu gibi geçmişine kayar. İlk hatırladığı şey, tanıştığı insanlar, yaptığı görevler, geliştirdiği jutsular ve son olarak o bilgi, yani kim olduğu...daha doğrusu kim olmadığı. Saklı sis köyünden olmadığını mizukage sayesinde öğrenmişti.

Ama daha erken öğrenmek isterdi. Bütün o eğitimi alıp , aynı masada yemek yediği, dertlerini paylaştığı arkadaşlarını öldürmek için zorlanmadan önce. Aslında bu zabuza adlı ninjanın bütün mezuniyet sınıfını öldürmesi gibi talihsiz bir olaydan sonra resmi olarak kaldırılmıştı. Ancak getirildiği organizasyon gayri resmi bir şekilde bu politikayı hala sürdürüyordu. Aslında orayada nasıl geldiğini bilmiyordu. İlk hatırladığı şey buydu. Gizli sis köyü içinde değişen politikadan uzak tıpkı konohanın kök organizasyonu gibi bir tür gizli eğitim bölümü. Tanıştığı ilk insanlar oradaki arkadaşlarıydı, birbiri tarafından öldürülen, öldürülmeye zorlanan arkadaşları. Sonra pek arkadaşı olmamıştı. Kendini organizasyondan kurtaran şu anda mizukage unvanını almış kadın ve birkaç kişi hariç. Yaptığı görevlerse oldukça zordu, çok yetenekli bir ninja olduğu için kendisini her zaman zor görevlere yolluyorlardı. Gerçi şikayeti yoktu alev saçlı ninjanın. Çünkü bu sayede kendini nasıl geliştirebileceğini kestirebiliyordu. Zemine dik yüzeylere çakrasıyla yapışmayı bir görev sırasında öğrenmişti. Su üstünde yürümekse geçenkinden daha zor olmamıştı. Geliştirdiği jutsular için kendisi "aslında çok basit..." ifadesini hep kullanırdı. Kendisine kalsa gerçekten basitti de, başkaları onun gördüğü şeyi göremediği için zor diyordu. Antremanlarını hızlandırmak için klon kullandığı zamanki gibi. Klonlar çok fazla çakra harcadığı için tercih edilmesede klonun aldığı bilginin diğer klonlara dağılmasını herkes biliyordu ancak bunun antreman süresini kısaltmak için kullanılabileceğini kendisi görmüştü. bir çoğu buna "zeka" diyordu, Saga buna başka birşey demeyi tercih ederdi. Çünkü zeka kulağa çok soğuk geliyordu. Ve o bilgi. Aslında gizli sis köyünden olmadığını her zaman biliyordu. Ama bir yere ait olma isteği bu gerçeği görmemesini kolaylaştırmıştı. Sonunda kendisine bu gerçek geldiğindeyse buna bir şekilde hazırdı. "Madem nereden geldiğimi bilmiyorsunuz o zaman kendim bulmalıyım?" ve alındığı organizasyondan kendisinin nerede bulunduğu sorulup Iwagakure cevabını alınca tıpkı her görevinde yaptığı gibi hemen yola çıkmış ve uzun uğraşlar sonucu öğrenebildiği tek şey kekkai touta olmuştu. Gerçi bunu öğrenmesinde ninja yeteneklerinden ziyade şansı daha çok yardım etmişti. Iwagakure ye yaptığı hızlı ve yalnız yolculuk geri dönüşte karşısına çıkan ve kendini geliştirmesine yardımcı olan birkaç kişi tarafından uzasa da bunun sonuçlarının bütün bunlara değeceğini biliyordu. Şimdi de bu sonuçları görme vaktiydi.

Vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştı. Yarım gün mü oldu yoksa 6 saat mi? "Dalmışım". Elindeki kağıttan gizlenme yerini bulan alev saçlı ninja hemen içeri girdi. Burası kesinlikle bir saklanma yeriydi. Sade büyükçe bir oda, ortada bir masa, üstünde de..."bunlar deney tüpleri mi?" Bir anda bir ses duyup ve dikkat kesidi. peşinden bir saklanma yeri buldu. Bir an bunu refleks olarak yaptığını düşündü. "o kadar görevden sonra..." diye iç geçirirken iki kişi kelimenin tam anlamıyla yoktan var olmuştu. Peşinden Saga bu iki kişiden birini tanımış ve şok olmuştur "bu mizukagenin bahsettiği maskeli adam. peki öbürü kim?"

tobi: geldik. Dediğimi burada bulabilirsin

sasuke: ..........

Tobi: ben şimdi gidiyorum. Dikkat et burası gizli sis köyüne yakın. İstediğin şey hazır olana kadar bu seni oyalar. Görüşürüz sasuke

Tobi boyut değiştirip kaybolurken yanında getirdiği diken saçlı delikanlı bir kayanın yanına gelir ve eliyle dokunurak bir mührü kaldırır. Açılan kayanın içine elini uzatarak birşey çıkartır ve belindeki mor kuşağa bağlar. Bunun ne olduğunu anlamak isteyen Saga o tarafa doğru kafasını uzatırken diken saçlı

delikanlı kafasını hafifçe çevirir "sen kimsin?" diyerek Saganın artık saklanmasına gerek olmadığını belirtir.

Saga ortaya çıkar. Sasuke sagaya döner ve bir süre bakışırlar. Bu bakışma karşısındakinin kim olduğunu anlamaktan ziyade güçlerini tartmak içindir. Güç ölçmek için yapılan bakışma sürerken diken saçlı delikanlının siyah gözleri kırmızı üstünde siyah virgüllü bir şekle bürünür. Alev saçlı ninjamızda ellerini birbirine birleştirerek bir el mührü yapar ve elini gri bir kayayla kaplar.

Resmi ekleyen

Bu neredeyse aynı anda gerçekleşen saldırı bir süre sonra ikisininde geri çekilmesiyle son bulur.

Saga düşünür: bu nasıl bir teknik böyle? Neredeyse parmaklarımı kesiyordu. Herşeyi kesen bir yıldırım jutsusu mu!? Golem punch ımı kesebilmesi etkileyici

sasuke düşünür: bu nasıl bir teknik böyle? Neredeyse parmaklarım kırlıyordu....Görünüşe göre mesele jutsusu değil. Mesele çakrası. Bir tür özel çakraya sahip olmalı. Böylece jutsusu çakrasından dolayı çelik kadar sert oluyor.

Dikan saçlı ninja bu seferde chidori kılıcını kullanmayı dener. Ancak rakibi saldırı kendisine ulaşmadan elindeki gri kayayı kayadan bir mızrağa dönüştürür ve karşılık verir. Bu çarpışma iki şovalyenin hem kendilerini korumak hem de saldırmak amaçlı kılıçlarını tokuşturmasına benzemektedir. Elleri titremeye başlayan ninjalar saldırıyı bırakır ve hafifçe gülümser. Bu gülümseme basitçe gülmekten ziyade birbirinin güçlerini kavrayıp etkilenmelerini belirtmektedir.

Sasuke düşünür "Hiç kesemedim"

saga düşünür "Buna dikkat etmezsem ciddi yaralanabilirim"

Alev saçlı ninja bir saldırı yapmaya hazırlanır ve el mühürleri yapmaya başlar. Rakibi bu el mühürlerini tanımıştır ve aynı el mühürlerini yapmaya başlar. Ardından ikiside bağırır "katon: goukakyu no jutsu!" saldırıların havada çarpışmasıyla ateş toplarının dansı başlamıştır. Bu güçlü ve ateşli dansın etrafa yaydığı kıvılcım ve sıcaklık dövüşe rakiplerin bilek güreşi yapması gibi bir hava veriyordur. Bir süre eşitlik bozulmayınca diken saçlı ninja eşitliği bozmaya karar verir ve bir gözünü kapatır. Yanağına akan ılık kırmızı kan yapacağı saldırıya hazır olduğunun sinyalini veriyordur. Ve kara alevler ateş toplarının dansını yakarak hedefine doğru ilerlemeye başlar.

Saga düşünür "bundan kurtulmak için zamanında yapmalıyım" alev saçlı ninja ateş topu üflemeyi bırakır ve ellerini birleştirir. Sasukenin kara alevleri hedefini bulunca gözünü kapatır. Rakibinin üstündeki kara alevler hedefi bulduğunu gösteriyordur. Birkaç saniye sonra kara alevler yere düşmeye başlar.

sasuke bunu beklediğini belirten bir cümleyle karşılık verir "zamanında yapmışsın gibi görünüyor"

Saganın ön tarafındaki kara alevle kaplanmış toprak sahibine zarar vermeden dökülürken alev saçlı ninja cevap verir.

Saga: galiba ciddileşiyoruz

bölüm 4 saga vs sasuke

Resmi ekleyen

Dövüşün temposu yükselirken diken saçlı ninja dövüşü devam ettiren taraf olmuştur. Saldırdığı alev saçlı ninja rakibi üzerine gelmeden ellerini birleştirir ve "yonton: golem punch" diyerek iki yumruğunu da gri kayayla kaplar. Bu sırada ileride ki dev timsah yer altına girer. Rakibi dibinde bittiğinde ellerini gri kayayla

kaplamış ninja elektrik yüklü kılıca doğrudan yumruk atar ve iki rakip oldukları yere çakılıp kalırlar. Yumruğun üzerindeki kayada bir çizik oluşmuştur. Alev saçlı ninja boştaki eliyle bir yumruk sallar. Diken saçlı rakibi şaringanı sayesinde bundan rahatça sıyrılır. Dövüş kılıcın kayaya çarpma sesleri arasında çıkan kıvılcımlar ve normal bir gözle görülemeyecek hızdaki taijutsuyla bir süre devam eder.

sasuke düşünür: ellerine kapladığı şey hızını bir nebze etkiliyor ancak genede şaringan olmadan kaçabileceğimi sanmıyorum

Saga düşünür: demek bu şaringanın gücü. Benden daha hızlı olmasına gerek yok zaten hareketlerimi okuyor.

Dövüş alev saçlı ninjanın rakibinin saldırılarına vurmasıyla ve diken saçlı ninjanın gelen yumrukları savuşturmasıyla geçerken alev saçlı ninja bağırır "yeter!!!". Peşinden tüm gücünü omuzundan yumruğuna vererek bir yumruk savurur. Sasuke "aptal" diye düşünür ve bunu rahatça savuşturduktan sonra dönerek kılıcyla sırtından vurmayı dener. Ancak bu bir tuzaktır. İçine düşülmemesi gereken bir tuzak. Bir anda yerden çevresini bir ağız kaplar. Diken saçlı ninja ayaklarının altından kaybolan zemine mi yoksa bu tuzağa düştüğüne mi yanacağını bilemeden bir küfür savuşturur ve durumu anlar. Saga dövüşün burada sürmesini sağlayarak dövüşürken çağırdığı ve şu an kapanmak üzere olan ağzının içinde bulunduğu timsah ve bir klonu yer altından gelmişlerdir. Saga yeter diye bağırarak işaret vermiş ve klon kaybolmuş böylece yer altında bulunan klona bilgi gitmiştir. Bunun üzerine yer altındaki klon timsahı uyarır ve timsah bir anda yer altından çıkarak

diken saçlı ninjayı ağzının içine alır. Tıpkı doğadaki timsahların nehirdeki antilopları avlaması gibi. Sasuke mümkün olduğunca hızlı bir şekilde susano açar. Ancak susano'o nun sadece kaburga kemiklerini çıkarabilmiştir. Ayrıca sharinganı daha tehlikeli bir şey farkeder. Timsahın dişlerinin üstünde tıpkı asumanın

çakra bıçaklarında olduğu gibi hava tipi çakra vardır ve bu çakranın hem mesafe hemde güç olarak timsahın dişlerini güçlendirdiğini anlaması için susano'o yu delen dişlere ihtiyacı yoktur. üstelik timsahın kendi dişleri susanoya değmemiştir bile. Susano'o ağır hasar almış ve tıpkı parçalanmaya başlayan bir baraj duvarı gibi gitgide daha çok çatlamaya başlamıştır. Sasuke aklına ilk gelen hareketi yapmaya koyulur. Ya işe yarayacaktır ya da burada ölecektir. Kılıcı ve kınını timsahın ağzını kenarlarına koyar ve susano yu kapatarak hamle yapar. kılıcı ve kını kırılana kadar timsahın ağzını bir an daha açık tutmayı başarır ve son anda timsahın ağzından çıkar. Bu 1 saniye içinde gerçekleşen olaydan sonra kolları gergin ve alnında iki damla terle tetikte beklemeye başlar.

Alev saçlı ninja bir ıslık kopartır "vay be kurtuldu" diye düşünürken rakibinin öfkesini neredeyse gözle görebiliyordur. O gözler, önüne birşey koyulduğunda yakacakmış gibi duruyordur. Alev saçlı ninja "aslında gerçekten de yakabiliyor" diye kendi düşüncelerine cevap verir. Bu sırada timsah tükürmeye başlar " tü! tü! peh! bleh!!...kılıcı kırdım ya...hala metal kırıntıları geliyor ağzıma *cık cık* birazda plastik? "

Saga çağırdığı hayvanın niyetini zaten biliyordur "anladık tamam gitmek istiyorsun"

timsah: yok ağzımda bunlar olmasa...

Saga: tamam tamam git

Alev saçlı ninjanın tartışmaya niyeti yoktur. Zaten rakibindeki hareketlenmeye bakarak vakti olmadığı da açıkça bellidir. "zaten bir kerede tek saldırıdan sonra bırakmasan şaşarım" diye düşüncelerini devam ettirirken timsah çoktan bulutlar arasında kaybolmuştur bile. Rakibi çevresindeki mor kaburgalara kollar, kafatası ve eller eklerken sagada ellerini birleştirerek saldırıya hazırlanır. Etrafta fırtınadan önceki sessizlik

hakimdir. Bu sefer ki fırtına iki ninjanın çarpışmasıyla kasırgaya dönüşecektir.

bölüm 5 dövüşün zirvesi

Birbirine doğru koşan 2 ninja, hiçliğin ortasında. Dövüşlerinin kaldırdığı toz bulutları her bir çarpışmada dağılıyor ancak yerini yeni toz bulutlarına bırakıyordur. Dövüş ikisininde tam güç birbirlerine saldırmaya başlamasıyla iyice zirveye oynamaya başlar.

Resmi ekleyen

Hemen peşinden alev saçlı ninja ellerini yere koyar ve yerden tıpkı elindeki gibi dikitler çıkararak susano'o ya vurur.

Sasuke bir kaç adım gerileyerek durumdan ne kadar hoşnutsuz olduğunu belirtmek istercesine bakar ve susano'o ya eklemeler yapar. Sasuke'nin ortaya çıkarttığı ruhani varlık, Susano'o diken saçlı

sahibine nazaran soğuk kanlı bir savaşçı gibi duruyordur. Kemikten oluşan mor savaşçı okunu yerleştirir ve karşısındaki küçük insana doğru nişan alır. Alev saçlı ninjada ellerini birbirine kenetler. Okun yaydan çıkmasıyla sanki zaman durmuştur, ilerleyen tek şey mor savaşçının attığı ok ve Saganın yaptığı savunma. Yerden saganın boyu kadar yükseklikte çıkan gri bir kayaya giren ok kayanın üstünden saplanıp kalır. Kaya Saganın yaptığı el mührüyle aynı şekle sahiptir. Alev saçlı ninja büyük bir ustalıkla yaptığı el mührüyle

kage bunshin jutsusunda ki marifetlerini ortaya dökerken bu sefer kendini savunması gereken mor savaşçı olacaktır. Ortaya çıkan 3 klon naralar eşliğinde ve normal bir gözle görülmesi neredeyse imkansız bir hızla

mor savaşçıya doğru koşarken bu ortalığı kasıp kavuran dövüşün kahramanları aynı koşulların verdiği etkiyle aynı düşünceler eşliğinde dövüşmeye devam ederler.

Sasuke: bu artık kimin daha güçlü...

Saga: ...ya da hızlı olduğuyla ilgili değil...

mor savaşçı bir eliyle klonlardan birini yakalar ve tıpkı kısa süreliğine hokage unvanını elde etmiş yaşlı adam gibi güçlü avucunda sıkarak bulutlar eşliğinde kaybolmasına neden olur

Saga: ...kimin daha yetenekli

Sasuke: ...ya da kimin daha iyi olduğuyla ilgili de değil...

mor savaşçı bu seferde el mühürleri yapan klona yönelir. ona da elindeki okla çabuk düşünen bir savaşçının çevikliğiyle vururarak buluta dönüşmesine neden olur.

Saga: Bu dövüşte...

Sasuke: ...kazananı belirleyecek şey...

geriye kalan son alev saçlı klon elindeki gri, ucu sivri kayayı var gücüyle mor savaşçıya vururarak delerken Sasuke ve Saga aynı kelimeyi kendi içlerinde durumun ehemmiyetini anlatmak amacıyla resmen haykırırlar.

Saga&Sasuke: ...zamanlama!!!

mor savaşçıyı delen klon sasukeye bir nebze yetişmiş ancak ciddi bir zarar verememiştir. Sasuke o an için mor savaşçının sadece kaburgalarını ve kara alevi kullanarak ninjanın saldırısına maruz kalmış ve klonu kara alevlere boğmuştur, klonda bulutlar arasında kaybolmuştur. Orjinal alev saçlı ninja el mührüne benzeyen gri kayayı fırlatarak sasukenin mor savaşçı ile gerilemesine neden olur. Düşüncelerindeki birlik ise hiçbir sekteye uğramadan devam eder

Saga: çok güçlü bir defansı...

Sasuke: ...ve çok güçlü bir saldırısı var...

Sasuke mor savaşçıya yeni eklemeler yaparken Sagada klon çıkartmakla ilgileniyordur.

Sasuke: eğer saldırıyı karşılamakta bir saniye...

Saga: ...hayır bir an bile gecikirsem kesinlikle...

ikiside bir ninjadan ziyade siyah kılıçlı bir deve karşı küçük insanların saldırmasına benzeyen bir sahneyle birbirlerine doğru hamle yaparken düşünceleri son bulur.

Saga&Sasuke: ...öldürülürüm!!!

öfkesi ve intikam ruhu zirveye ulaşan sasuke de son bir hamleyle susano'o yu tamamlar ve itachinin kırmızı savaşçısıyla aynı görünüşe sahip bir savaşçı ortaya çıkar. Bir klon daha mor savaşçının elindeki kara alevden yapılmış kılıçla bulut olup kaybolurken diğer klonlar mor savaşçının etrafına dağılır. Hepsi el mührü yaparken mor savaşçıda hepsini birbir yok etmeye kararlı bir şekilde saldırıyordur. Birden etraftaki bütün alev saçlı ninjalar ağızlarından lav püskürtmeye başlar. Sasukenin aklına bunu daha önce gördüğü yer olan kage

toplantısı gelir. "o mavili kadın bunu kullanmıştı" Susano'o sayesinde kurtulmuş olsa da bu seferkinde bir değişiklik vardır. Alev saçlı ninjalar mor savaşçının saldırılarıyla birbir bulut olup kaybolurken mor savaşçı üzerindeki lavla kırmızı pelerinli bir gladyatöre benzemiştir. Kana susamış bir gladyatör. En sonunda alev saçlı ninja yüzünde çarpık bir gülümsemeyle bir an durur ve mor savaşçının üzerine atlar.

Sasuke küçümseyici bir ses tonuyla "üzerime mi?" diye kara alevle kaplı kılıçla saldırırken Saganın asıl niyetini farkeder ve "...hayır lava!?" mor savaşçı üzerine gelen ninjayla zamanında ilgilenememiştir. Ancak ne olabilir ki? Bu sadece lav, mor savaşçı sahibinin öfkesiyle üzerine geçirdiği zırhla sahibini yapabileceği en iyi şekilde koruyor, ayrıca artık kara alevden bir kılıcıda var. Endişelenecek bir şey yok hatta anlaşılan o ki orjinali kendini belli etti.

Bunların hepsinin aslında bir plan olduğu bu ninjanın bir eliyle lava dokunurken bir eliyle de bir el mührü yapmasından anlaşılır. Lava dokunan ninja pozisyonunu korurken lava üfleyerek bütün lavı yok edilemez gri kayaya dönüştürür. Mor savaşçı bağlanmış bir tutsak gibi kayaların arasında kalmıştır. Üzerindeki kırmızı pelerin onun kefeni olmuştur. Bunun üzerine kalan klonlar kayaya çeşitli yerlerden avuç içleriyle dokunur ve hep bir ağızdan bağırırlar. "yonton: Dai Haka!!!"(büyük mezar) Mor savaşçı üzerine yapışık bu kayadan kendisine doğru batarak delen kayadan dikenlere...hayır mızraklara maruz kalmıştır. Bu sırada kara alevle kaplı kılıcıyla, yeterli olmasada en azından sahibine bu tehlikeli mızrakların gelmesini engellemiştir. Saldırı bittiğinde klonlar birbiri ardına kaybolmaya başlar. Saga "shikshoo!!!(kahretsin) en güçlü saldırımı kullandım..." nefeslenmeye başlar ve devam eder "...ancak bu lavı soğutma çok fazla çakra harcatıyor"

soluklanırken devam eder "tamamlanmamış bir tekniği kullanacak kadar dikkatsiz olmamalıydım" Sasuke de bir anda gözlerini tutarak dizlerinin üstüne çöker ve mor savaşçı kaybolur.

ikiside eşit derece yorgun ve tükenmiş görünüyorlardır. Çok fazla çakra harcamışlardır. En sonunda Saga soluklanırken çarpık bir sırıtış daha atar ve "heh demek sende bittin" bir eliyle kayaya dokunarak diğer eliyle de lavı soğuturken yaptığı el mührünü yapar ve "ancak yapabileceğim son bir şey daha var" Sasuke yabe(eyvah)" derken saga son bir nara atarak gri kayayı lava dönüştürür. Lavın tam ortasında kalmış sasuke acıdan hareket dahi edemiyordur. Bu sasukenin sonu mu olacaktır yoksa hala bir kaç numarası kalmış mıdır?

bölüm 6 bu da kim?

Artık olmayan mor savaşçının pelerini diken saçlı sahibinin üzerini yavaş yavaş kapatırken sanki görünmez bir çift el tarafından saygıyla örtülüyormuş gibi görünüyordur. Alev saçlı ninja artık rahatlamış bir şekilde bir kayaya sırt üstü yaslanır ve nefeslenmeye başlar. Biraz nefeslendikten zaferin gurur verici özgüveniyle başını arkaya yaslar ve gülümser. Etraf, lavın sülfür ve dövüşte kalkan tozların kokusuyla dolmuş ancak etraftaki yıkıntılardan giren temiz havayla belli belirsiz karışarak savaşın bittiğini belirtiyordur. Saga "arada görevide tamamladım galiba" diye düşüncelerinide ortaya çıkaracak kadar büyük bir gülümsemeyle kafasını tekrar indirir. Gördüğü manzarayla şok olmuştur. Ağzından sadece "ama...nasıl!!!?" sözcükleri dökülür. Rakibinin küçük lav havuzundan çıkan beyaz tünelden yine beyaz bir şey...ya da biri tarafından çıkarılışını izlerken yapabildiği tek şey önlerine geçmek için o tarafa doğru koşmak olur. Bu sırada o beyaz tünelin lavın

kavurucu sıcaklığı içinde siyah dumanlar çıkararak eriyişine bir an gözü takılırken ister istemez kendisinde farkettiği gelişmeyle dikkati dağılır, "bitmiş bir çakra ve yorgunluğa rağmen koşabilmek...Taijutsu eğitimimin kendisi cehennem gibi olsada sonuçları harika" rakibinin sesiyle kendine gelir ve durur "yardıma ihtiyacım yok" Yanındaki yarı insana benzeyen beyaz şeyden hala çakra alırken küstahlığından hiçbirşey kaybetmeyen ninjaya cevap gelir "aa öyle mi? Bence o kadarını anlayabilecek kadar yakındım" bunu söylerken şikayetten çok bundan zevk alıyormuş gibi bir hali vardır. Saga hala nefeslenirken durumun nasıl aleyhine gittiğini izliyordur. Alnından yanağına kayarak inen ter damlasının verdiği gıdıklama hissi ise hiç yardımcı olmuyordur.

Ölümden kimsenin beklemediği bir şekilde kurtulan rakibi yenilenen çakrası ve sayıca artan yandaşlarıyla kendisine döner. Alev saçlı ninja durumun ne kadar aleyhine olduğunu belirten bir "tch" sesi çıkararak son bir çakra çıkartma çabasına girişir. Ellerini birleştirerek çakrasına yoğunlaşırken beyaz şeylerden birinin sesini işitir. "Sanırım bununla ilgilenmeliyiz" bir başkası "arkasındaki şeyler iş görür" derken kendisine koşmaya başlarlar. Alev saçlı ninja birazda refleksle elinde gri kayadan bir yumru oluşturur çevresinde dikenler çıkarken bağırır "yonton: knob punch". Gelen beyaz rakiplerine karşı elini yukarı kaldırırken taijutsu eğitimiyle ilgili düşüncelere dalmadan edemez "bu dayanıklılık...çakram bitmesine rağmen bedenimin kendini toparlamada ki hızı inanılmaz..." kafasında taijutsu ustasının sesini duyar

"...sonuçlarını gerçek bir dövüşte göreceksin, ŞİMDİ KALK!!!" bir anda kendine gelir. İnsana benzeyen beyaz şeyler dibinde bitmiştir bile. Bir an için "kalk!!!" diye bağıran ustası olmasaydı kendine gelip gelmeyeceğini düşünürken rakipleri buna izin vermez. Ortasında bir tür tuzak açılan ilk rakibinin kafasına gömdüğü topuzla üstünden atlar ve yere iner inmez diğer rakibine çevik bir kol hareketiyle elindeki topuzu fırlatır. O sırada son anda farkettiği mavi yıldırımdan bir bel hareketiyle sıyrılır ve diken saçlı rakibine bakar. Sasuke gözlerinin artık limitine gelmesinden ötürü ıskaladığı bu saldırı için sessizce bir küfür eder. Ancak saldırı devam ettirebileceği kadar yakındır. Bir bilek hareketiyle alev saçlı rakibinin olduğu yerde her yöne yıldırımdan dikenler çıkartır. Saga gri kaya için vakti olmadığından üstünü sadece toprakla kaplar. Yıldırımdan dikenlerin hepsini karşılayamasada ciddi bir yaralanmadan kurtulmuştur. Devamının geleceğini düşünerek kendini geriye atar. Ancak üstüne düştüğü masadaki tüpleri kırar ve deney tüplerinin sis şeklindeki dumanının içinde kalır. Kalkıp toz bulutundan çıkarken duyduğu son cümleler

sasuke: sen neden burdasın?

???: gidelim itachinin gözleri hazır

Sasuke: ............

toz bulutundan çıkan Saga etrafta yendiği iki beyaz şeyden başka birşey göremez. Biraz nefeslenirken etraftaki yıkıntıya bakar. Ne rakibinden ne de başka bir canlıdan iz yoktur. Artık bitmiştir. Alev saçlı ninja derin bir nefes alır ve nefesini verirken kendini bırakarak olduğu yerde bayılır.

Uyandığında ne kadar vakit geçtiğini bilmiyordur. Ancak yerinde doğrulduğunda kolundaki yaralardan akan kan henüz sadece giysisine bulanmıştır. Bunları çevrede bulduğu bir bez parçasıyla sararken yeterince çakra biriktirdiği kanaatine varır ve bir kaç klonla zaten harap olmuş yeri yerle bir eder. Yaptığı işe gururla bakarken işin zorluğunu çıkartmak istercesine bir ıslık çalar ve kolunun tersiyle terlerini silerken "görev başarılı" diyerek ufuktaki köye doğru yol alır.

edit: birde madem konu açtım hikayenin ilerisi için tavsiye istiyorum. bana taijutsu ustası ve çekingen biri için isim önerebilirmisiniz?

edit 2: Hikayeyi şimdilik burada bitiriyorum :) Bunun hikayedeki sonraki adım planlaması, önümdeki sınavlar, okunmaması gibi bahanelerim var. hikayeye tekrar ne zaman başlarım bilmiyorum ama devam edecem bir ihtimal burada yayınlamayabilirim. Son olarak okuyan -varsa- takip eden herkese teşekkürler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilginç :o :D ama çok kısa...

Başları bildiğin manga gibi olmuş :D

İsim tavsiyesi için birkaç kelime söyliyim (kendim uydurmadım :D ): :D :)

1-Oreki

2-Satoshi

3-shunji, Satoshi, kimura ve Hiroshi (bunnları Kore dizisindeki japonlardan biliyorum :D )

Kız isimleri:

1-Rara

2- ibara

3-ayaka

Soy adı da sen bul :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

soyadı hazır "Chan" olacakta isim konusunda hala kafama yatan birşey yok :D

özellikle kısa yazıyorum bölümleri ki okuması kolay olsun çünkü dövüşleri elimden geldiğince kısa yazmama rapmen toplamı bayağı uzun oluyor:) zaten toplam aşağı yukarı 5 bölüm hazır ancak bir sayfalık çizimini yaparak yayınlamak istediğim için bu kadar bekletiyorum. Ama kafamdaki gibi yapabilirsem çok güzel olacak yani ben bile beğendim ki kolay kolay beğenmem kendi yaptığım şeyi :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

bölüm 4 eklenmiştir. Takip edildiğini sanmıyorum gerçi ama :mellow:

bölüm 5 formatta gittiği için tekrar yazacam iyi yanı biraz daha süsleyerek ve iyi bir uslüpla yazabilirim. Kötü haber bölümün gelmesi normalden daha uzun sürecek-gerçi takip edilmediği için sorun olacağını sanmıyorum :P -

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

bölüm 5 geldi

DİKKAT: bu son bölümde diğer bölümlerdekine nazaran düz yazı yerine daha çok diğer okudğunuz fanfic ler gibi betimlemeler benzetmeler ve çeşitli edebiyat estetikleri mevcut. Diğer bölümlere nazaran çok daha eğlenceli ve her şeyiyle dozu yüksek bir bölüm bölüm 6 da çizimi biter bitmez sizlerle

1-2-3-4. bölümleri de 5. bölüm gibi yazmak için kolları sıvadım Bölüm 6 dan önce ya da sonra editleyecem.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.