Jump to content

Byôsoku 5 senchimêtoru


ame

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Bölüm 1 - The Chosen Cherry Blossoms (26 dk): Akari Shinohara, ilkokuldan mezun olduğu yıl Tokyo'dan başka bir şehre taşınır. Takaki ve Akari, birbirleriyle mektuplaşarak bağlantılarını sürdürürler. Bir gün Takaki, ailesinin Tokyo'dan epey uzak bir adaya taşınacağını öğrenir ve taşınmadan önce Akari'yi trenle son bir kez ziyaret etmeye karar verir. Bölüm 2 - Cosmonaut (21 dk.): Yıllar geçer ve Takaki hala Akari'ye emailler yazmaktadır, ama hiç birini göndermez. Sumita Kanae, Takaki'nin sınıf arkadaşı, ondan hoşlanmaktadır ama bunu ona söyleyecek cesareti yoktur. Bölüm 3 - 5 Centimeters per Second (16 dk): Takaki artık bilgisayar programcısı olarak çalışmaya başlamıştır ve arada sırada eski hayatını ve aşkını hatırlamaktadır. Bir gün, bir demiryolu kavşağında, kendisine tanıdık gelen bir kadının yanından geçer. Slice of life hikayesi ile hafif melankolik, sakin bir anime. Hikaye 3 bölümde anlatılmış. Her birinde hikaye farklı bir bakış açısı ile devam ediyor. İlk bölüm Takaki'nin, ikinci bölüm Kanae'nin, son bölüm de Akari'nin gözünden anlatılır.

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

İzleyen vardır mutlaka ama hala izlemeyen varsa hemen izlesin! 1 saatlik bir film zaten. Hayatımda en çok etkilenidiğim film diyebilirim . Başlarda sıkıcı gelebilir ama ben hiç sıkılmadım . Görsel olarak resmen bir şölen . Bittikten sonra o kadar çok ağladım ki . Müzikleri de ayrı zaten . Hala izlemediyseniz mutlaka izleyin .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bölüm 1 - The Chosen Cherry Blossoms (26 dk): Akari Shinohara, ilkokuldan mezun olduğu yıl Tokyo'dan başka bir şehre taşınır. Takaki ve Akari, birbirleriyle mektuplaşarak bağlantılarını sürdürürler. B

Şey ismi 5 Centimeters Per Second ben orjinalini yazdım. VK'den yüksek kalitede izlemeni tavsiye ederim ^_^

Aslında bu animenin tanıtımını ben yapacaktım ama sen yapmışsın yinede eline sağlık :D Çizimleri , hikaye ve müzikleriyle harika bir anime hatta romantizm türünde favorilerim arasındadır . Öyle bir za

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.