Jump to content

Into The Wild


Paprika

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Hayatımın en özel filmidir Into The Wild [Özgürlük Yolu]... Benim şu hayata bakış açımı yeniden şekillendiren,beni bu kadar duyarlı bir insan yapan yegane unsurdur.Fakat bu filmin çok bileni yok,şimdiye kadar izlemiş hiç bir insana rastlamadım.Benim için böylesine önemli bir filmi herkesin izlemesini isterim.İçeriğine vs. gelirsek:

Jon Krakauer'ın 1996 yılında yayınlanan, Christopher McCandless'ın maceraları hakkında kurgu olmayan aynı adlı kitaptan uyarlanmış 2007 yapımı sinema filmidir.Başka bir deyişle filmin konusu yaşanmış bir hikayedir.

Okulunun gözde öğrencisi Christopher McCandless, 1990 yılında mezun olduktan sonra biriktirdiği 24.000 doları bir vakfa bağışlar ve hayatının seyahatine çıkmaya hazırlanır. Orta gelirli bir ailenin oğlu olan Christopher'ın en büyük amacı Alaska'ya giderek oradaki vahşi doğayla iç içe yaşayabilmektir. Christopher çıktığı yolda hayatını değiştirecek birbirinden ilginç karakterle karşılaşacaktır.Tabi bu çok kısa bir özet.Filmin öyle güzel sahneleri var ki ve anlatmak istedikleri öyle büyük ki...

Tam da filme yakışan müzikleri vardır Eddie Vedder yapımı.Beni en etkileyen müziklerden bir tanesi mesela:

Ya da bir diğeri:

http://www.youtube.com/watch?v=e4uTEhDqa_s&feature=related

Aslında her ne kadar bu filmin konusunu anlatsam boş, ben ön yargılı bir insanımdır ve açıkçası ilk gördüğümde sıkılacağımı düşünmüştüm ve pek bir isteksiz başladım filme.Fakat müzikleriyle,konusuyla,anlatmak istedikleriyle hayatımın bir parçası değil odak noktası oldu.Sıkılanlar da olur tabi çünkü aksiyonlu falan bir film değil.Öyle uzun uzun anlatılacak konusu da yok.Her izleyenin farklı bir sonuç çıkarabileceği gerçek bir hikaye.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.