Jump to content

SHANKS (FC)


yanki_99

Önerilen İletiler

Kızıl Saç Shanks (赤髪のシャンクス, Akagami no Shankusu) Kızıl Saç Korsanları'nın kaptanı ve Luffy'nin macerasına başlamasını sağlayan korsandır. Ayrıca Yonkou'dan biri.

Görünüm

Shanks her zaman uzun siyah pelerin, dizaltı pantolon ve sandalet giyer. Luffy ile karşılaşana kadar da hasır bir şapka takardı. Ayrıca hafif kirli sakalı vardı. Shanks'ın en dikkat çekici yanı kızıl saçıdır. Ayrıca sol gözünün üstünde Karasakal'ın açtığı üç yara izi vardır ve Luffy'i kurtarırken sol kolunu kaybetmiştir. Belinin sağ kısmında her zaman bir Sabre taşır.

Added by Lanexcowery

Kişilik

Shanks One Piece Dünyası'ndaki arka planda kalmış efsane karakterlerden biridir. Zamanını tayfasıyla birlikte dünyanın etrafında seyahat ederek geçirmektedir. Shanks diğer kaptan korsanlar gibi acımasız değildir ve tayfasını korkuyla yönetmez. Dost canlısı doğasıyla Mihawk gibi ciddi bir karakteri bile kendi eğlencesine ortak edebilmektedir. Başlarda şapşal görünmesine rağmen zor durumlarda akıllı çözümler üretebilmektedir. Örneğin; iki kişinin farklı görüşleri paylaşmasının, ayrı yollarda yürümelerinden daha iyi olacağına inanıyor.

Shanks kendisine ne olacağını düşünen biri değildir. Biri yiyecek ve içecekleri yere atsa hemen alır ya da üstüne tükürse dövüşle karşılık vermez; tayfasıyla birlikte güler geçer. Kolunu kaybetmesi bile onu üzmedi. Fakat birinin dostuna saldırmasını asla affetmez. Shanks ve tayfası buldukları her fırsatta parti yapıp alkollü içecekler içerler. Oda'ya göre One Piece karakterleri içinde kendisine en çok benzeyen Shanks'tır. Nedeni ise; ikisinin de eğlenmeyi ve partileri sevmesidir. Ayrıca dostu tehlikede olmadığı sürece gereksiz yere kan dökülmesi fikrine karşıdır.

Shanks'ın muzip bir kişiliği de bulunmaktadır. Luffy'e yaptığı şakalardan büyük keyif almaktadır. Oda'ya sorulan bir soruda eğer bir çocuk Shanks'tan bir Şeytan Meyvesi isterse ona yemek için 10 yaş genç olduğunu söyleyip çocuğu kızdıracağını söylemiştir. Shanks Luffy'nin çocukluğunu kendininkine benzetmektedir.

Çoğu zaman sakin ve cesur görünmesine rağmen işler ters gittiğinde panik yapmayı çok sever.

Güçleri ve Yetenekleri

Shanks'in hiç bir dövüşü gösterilmemiştir ama buna rağmen Şahingözle günlük düellolar yapması onun çok iyi bir kılıç ustası olduğunu gösterir.Yonkou olması,Haki kullanıcısı olması özellikle Kral Hakisi,Beyaz Sakalın hakili saldırısını basit bir kılıçla durdurması ve Marineford savaşını bitirmesi çok saygı duyulan ve güçlü biri olduğunu gösterir.

RESİMLER

Resmi ekleyenResmi ekleyen

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

KURUCU YANKİ_99

ÜYELER :

TÜRK PANTER

DARKREAPER

SNOW_DEAD

THE POWER

SAKAL122

RAPİNROCK

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.