Jump to content

Portgas D. Ace FC


Songena

Önerilen İletiler

Portgas D. Ace

Resmi ekleyen

Gol D. Roger ın ogludur.

Ace ilk olarak Drum Adası'da kısa bir sahnede ondan sonra ise Beyazsakal Korsanları'nın demir kuralını bozup kardeş katli yaparak kaçan Karasakal olarak bilinen korsanı bulmak için geldiği Arabasta'da Denizci Kaptanı Smoker ile dövüşürken görülmüştür. Ace hikayede görülen (Birincisi Smoker)2. Logia tipi şeytan meyvesi kullanıcısıdır. Ace Luffy'nin üvey abisi di, Garp'ın korkunç torun eğitim programına Luffy gibi o da maruz kalmıştır. Ace ölmeden önce Beyazsakal Korsanları'nın İkinci Bölük Komutanı idi. Ace, Luffy'nin Shanks'tan sonra örnek aldığı, olmak istediği ikinci kişidir..

Görünüşü

Ace, her ne kadar üvey olsalar da, tip olarak biraz Luffy'ye benzer diyebiliriz. Koyu renkli bir kapri giyer ve turuncu renkte bir şapka takar. Şapkasındaki kemerin tokası yan yana duran gülen bir surat ve ağlayan bir surat şeklindedir. Bel kemerinin tokasında ise "A" yazmaktadır. Boynunda kırmızı renkli boncuktan bir zincir ve bir kolye vardır. Her Beyazsakal tayfa üyesi gibi vücudunda Beyazsakal Korsanları'nın kurukafa simgesinin dövmesi vardır. Ayrıca kolunda "ASCE" yazan bir dövme vardır, "S" harfinin üzerine çarpı çekilmiştir. Birçok kişi bunun dövmecinin yaptığı bir hata olduğunu sanmasına rağmen o S harfi ölen kardeşi Sabo' yu temsil eder. Koluna taktığı bileklikte bir Log Pose vardır.

Kişiliği

Ace de şüphesiz bir D.'nin özelliklerine sahiptir. Kişiliği hiç tanışmasa bile babası olan Korsanlar Kralı Gol D. Roger ' a benzemektedir . Hiç bir zaman dövüşten kaçmaz çünkü kaçtığı zaman sevdiklerine zarar gelmesinden korkar .

Karasakal ile Dövüşü

Ace, Arabasta'da bir süre Luffygil'e yardım ettikten sonra Karasakal'ın burada olduğu iddalarının asılsız olduğunu öğrenip Arabasta'dan ayrılmıştır. Ace daha sonrasında Grand Line'da sıradan bir adada Teach'i bulmuş ve onunla dövüşe başlamıştır. Kendinden emin bir şekilde dövüşe başlamış olan Ace daha sonra Marshall D. Teach'in muhteşem Yami Yami No Mi güçlerini görmüştür, sıkı bir dövüş olur. Sonuç olarak ise Ace kaybeder. Dövüşü kazanan Karasakal, Ace'i Dünya Hükümeti'ne teslim eder. Ace Grand Line'ın en iyi korunan, en tehlikeli suçluların tutulduğu Impel Down'a 6. seviye yani en üst seviye suçlu olarak tıkılır. Luffy hakkında idam kararı çıkan Ace'i kurtarmak için Impel Down'ı bassa da Ace'i kurtaramaz, ancak kendi canını kurtarabilir.

Karakter tanıtımını yapmahiç beceremem. Alıntıdıır. :D

Kurucu:

songena2

Üyeler:

SnoW_DeaD

darkreaper07

Turk Panter

yanki_99

rapinrock

Hospahtan

mayhos

DeathBook

megamorph

Resimler:

Resmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyenResmi ekleyen

Gif:

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

Bu kısımları düzenliycem. :D :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.