Jump to content

İmza Boyutları


SnoW_DeaD

Önerilen İletiler

22.06.2015 tarihinden itibaren forum adminleri tarafından alınan karara göre;

 

İmza boyutları en fazla 550x250 olacaktır.
 

İmzalar herhangi propaganda unsuru yada cinsel öğeler (ecchi,hentai), şiddete teşvik edici, özendirici, onur kırıcı veya küfür içerikli  özelikler   taşımamalıdır. 

 

Ayrıca imzalarda spoiler içeren resim ve yazılar, videolar da imza boyutlarını aştığı için yasaktır.
 

Sayfa açılmasını yavaşlatan imza-avatar'lar uyarısız silinebilir.
 

Üyeler imzasında maksimum 1 adet spoiler butonu bulundurabilir.

 

Fan Kulüp imzaları da dahil olmak üzere imzalarda spoiler dışında birden fazla resim, gif vb bulundurmak yasaktır.

 

Lütfen sosyal paylaşım bağlantılarınızı ve fan kulüp imzalarınızı da spoiler içine alınız

 

İmzanızda "Arial" yazı tipine göre 14 puntodan daha büyük yazı boyutu kullanmayınız.  

 

İmzalarında açıkta resim, gif bulunduranların ayrıca yazı bulundurmasına sadece tek satır olarak izin vardır.   
 

İmzalarda bulunan metinlerin yazı ebatının da 14 puntoyu geçmemesi gerekmektedir.

 

İmzalara konuşma, müzik vs.vs. kısaca ses eklenmesi yasaktır.

 

Forum adminleri kural ihlali yapılmış imzaları silme hakkını gizli tutar

 

İhlalin iki kez tekrarı halinde üye site yöneticisi tarafından banlanacaktır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 33
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

22.06.2015 tarihinden itibaren forum adminleri tarafından alınan karara göre;   İmza boyutları en fazla 550x250 olacaktır.   İmzalar herhangi propaganda unsuru yada cinsel öğeler (ecc

  • 2 hafta sonra...
Yazı düzenleme bölümünde üst satırda soldan 3. şekile (Özel BBCode yazıyor) tıkla oradaki seçeneklerden spoilerı seç tamam de. Gelen kodun ortasına tıkla ki bir sonraki yapacağın işlemi kodun içine alabilesin. Daha sonra bir alt satırda (ifadelerin altında) ağaçlı bir buton var ona tıklayarak resmin linkini yapıştır. Tamam de. :D
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

ya bence imza kuralları çok katı ya. yani ben 400 e 200 değil de 500 e 300 resim koysam site kasacak sanki? Yada ince uzun, yanlamasına bi resim koysam oraya ne olacak ki??

Boyut sınırını wallpaper büyüklüğünde olmaması kaydıyla kaldırmalısınız bence. Çok gözü yoran bişey görürseniz yine spoiler içine alırsınız. Biraz daha adaletli davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

Çok abartan insanlar var ve bu kuralların olduğunu bildikleri halde (bu başlık daha önce de vardı) yine yapmaya devam ettiler. Defalarca uyardığım insanlar uyarımı silerek küfür eder gibi tekrar birden fazla imza koydu. Kurallar katı olmadıkça insanlar yapmaya devam ediyorlar. Belki boyut konusu sıkıntı yaratıyordur. Bana da oluyor ama uymaya çalışıyorum.

Bu arada önemli olan bir diğer konu da imzanın toplam kapladığı boyut. Yani yazı da olsa resim de olsa çok yer kaplamamalı ki insanlar bir sayfada gezinirken asıl okumak ya da görmek istediklerinin yerine resim ya da yazı görmesinler. Senin imzandaki yazı da çok yer kapladığı için birazdan spoiler içine alacağım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 sene sonra...
  • Forum Admin

Ben şu tek satır olayına biraz takıldım. LN çevirisi yağtığım için her türlü bilgiyi eklemek istedim fakat forum kurallarına uymak için resmin yanındaki boş alanları kullandım, hatta imzaya gerekçede ekledim. Aslında resmin altıda bir spoiler üstünde de 1 satır yazı var. Eğer uygunsuz bulursanız bile çeviri durumunu spoilera almadan bir yöntem önerin lütfen

Akıl verme denemeleri vol.764698  :P Resim kısmını spoiler içine alıp yazılarını imza boyutları 550x250 şeklinde olan bir panele yazıp eklersin olur biter  ^_^ Anlatamadıysam resimli anlatayım  :ph34r: 

tP389lx.png

 

Ekleme: yazı kuralı hem resim hem yazı kullanan üyeler için geçerli resim boyutları kurallara uyarken maşallah arkadaşlar bir yazı yazıyor destan gibi en azından bu sorunun önüne geçmek istedik  :)

 

550x250 de nerden çıktı? Daha yuvarlak bir rakam yok muydu :D

En yuvarlığı buydu  :D 600 çok uzun geliyordu 200 de kısa bizde ortasını bulduk çoğu üyenin imzasında boyutları 600 ü geçmemesine rağmen 200 kısmında sorun yaşıyorduk genellikle 235-225-245 şeklindeydi bizde 250 yuvarladık iyi oldu beee  :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

hazır uyarı almadan benim imzam kurallara uyuyor diye biliyorum son güncellemeyi okuyamadım.. 

O halde okuyunuz, neden Eon? Linkini vereyim http://forum.turkanime.tv/forum-13/announcement-7-forum-kuralları/ linke gidemiyorum diyorsan bu konunun ilk mesajını düzenledim oradan bakabilirsin  ^_^ Sanırsınız 4567654 sayfalık kompozisyon istedik sadece sen değil hani şahsına alınma, imza işini bir türlü öğrenemedi üyeler ama az kaldı bir kaç daha çatlak ses çıkarsa, kuralları takmayan olursa komple imzaları kaldırtacağım  :)

 

Bak buraya bırakıyorum yine kıyamadım  -_-

1) Forumda diğer üyeleri küçük düşürücü, hakaret, küfür içeren mesajlar kesinlikle yasaktır, herkes birbirine karşı saygılı olursa daha sağlıklı bir forum ortamı oluşacaktır. ''Lan vs gibi kaba tabirlerden de uzak duralım.'

2) Siyasi içerikli, propaganda unsurları taşıyan, şiddete teşvik edici ve onur kırıcı mesajlar yasaktır, burası bir anime platformudur, buraya ne amaçla üye olduğumuzu unutup konuları saptırmayalım.

3) +18 içerik, illegal ve pornografik içerikli paylaşımlar- mesajlar kesinlikle yasaktır.

4) Forumda takas, anime satışı kesinlikle yasaktır, istiyorlarsa üyeler kendi aralarında özel mesaj yoluyla anlaşabilirler.

5) Forumda din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı kesinlikle söz konusu olamaz.

 

6) Forumda kullanılan dil Türkçe'dir, mesaj atarken imla ve Türkçe kurallarına uymaya lütfen özen gösterelim. Formumuz Japon kültürü ile alakalı olduğundan Japon dili hariç, başka herhangi bir dil kullanımında uyarı yapılmaksızın ilgili ileti, durum yazısı veya imzalar bunu kapsayan diğer şeyler silinecektir.

7) Tamamen büyük harflerden oluşan mesajlar atmak yasaktır, bu net ortamında bağırmak anlamına gelir. Tamamen büyük harf ile yazılan tüm iletiler, durum yazıları vs. uyarı verilmeden silinecektir.

8) Başka sitelerden alıntı yapılan içerikler mutlaka "alıntıdır" ibaresiyle kaynak gösterilerek paylaşılmalıdır.

9) Arka arkaya mesaj atmak(flood yapmak) yasaktır. Gerekiyorsa, eski mesajınız üzerinden düzenlemelerinizi yaparak forum kirliliğine neden olmazsınız.

10) Chat ortamındaymışçasına gereksiz mesajlar atmak(Spam) örneğin; "haklısın","ahahaha","süpersin!, bayıldaaaaaaaaam! muhteşemmm!! üsteki doğru" yada sadece ifadelerden oluşan manasız (post kasmaya yönelik) mesajlar yasaktır ve silinecektir.

11) Avatar ve imzalar forum boyutlarına uygun olmalıdır yani; avatarlar en fazla 150x150, imzalarsa en fazla 550x250 boyutlarında ve herhangi propaganda unsuru, cinsel öğeler (echi,hentai) şiddete teşvik edici, özendirici, onur kırıcı veya küfür içerikli özelikler taşımamalıdır. Ayrıca imzalarda spoiler içeren resim ve yazılar, videolar da imza boyutlarını aştığı için yasaktır..(Sayfa açılmasını yavaşlatan imza-avatar'lar uyarısız silinebilir.).

Üyeler imzasında maksimum 1 (bir) adet spoiler butonu bulundurabilir. Fan Kulüp imzaları da dahil olmak üzere imzalarda spoiler dışında birden fazla resim, gif vb bulundurmak yasaktır. Lütfen sosyal paylaşım bağlantılarınızı ve fan kulüp imzalarınızı da spoiler içine alınız.

İmzanızda "Arial" yazı tipine göre puntosu 14 ün üstünde yazı bulundurmak yasaktır. Hem göze çok batmakta hem de forumun görsel güzelliğini bozmaktadır. İmzalarında açıkta resim, gif bulunduranların ayrıca yazı bulundurmasına sadece tek satır olarak izin vardır. İmzalarda bulunan metinlerin yazı ebatının da 14 puntoyu geçmemesi gerekmektedir.

Adminlerin kural ihlali yapılan imzaları uyarısız silme hakkı vardır.

12) Anime & manga inceleme başlığı altındaki incelemeler sadece size ait olmalıdır, başka forumlardan alıntı olmamalıdır.

13) Bir üye birden fazla hesap açamaz. Ve Kullanıcı adı ''kjgkgf'', ''asdsa5'' gibi anlamsız harflerden oluşamaz. Böyle kullanıcılar hiç uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaktır.(Üye olmadan önce kuralları bilmediğinizden rastgele bir isim aldıysanız sonradan değiştirilmesini istemek için yönetici ve adminlere başvurun.)

14) Forumdaki uyarı sistemi de; öncelikle üye sözlü olarak uyarılır. Hala devam ediyorsa, mesajı uyarılmadan silinebilir ve konuya bağlı olarak uyarı verilir. 3. uyarıyı alan üye forumdan uzaklaştırılır. Bazı durumlarda üyeye uyarı verilmeden veya 3 uyarısının dolması beklenmeden de forumdan uzaklaştırılabilir.

15)Üst rütbenin verdiği karara itiraz veya karşı çıkmak için aşağılayıcı, gözden düşürmeye yönelik konu açılması yasaktır. Bu konudaki şikayetler üst rütbeden kişilere özel mesaj yoluyla iletilmelidir. Forumda forum düzenini sağlayan en üst rütbe “genel admin” lerden sonra “forum admini” dir. Diğer rütbelerin de düzen sağlama görevleri vardır ancak forum admininin verdiği karara karışamazlar.

16)Tanışın Kaynaşın bölümünde açtığınız konulara cevap yazabilme süresi 3 gündür, 3 günden eski konulara cevap yazmak yasaktır. Konu açıldıktan 3 gün sonra o tanışma konusu adminler tarafından kapatılacaktır. Açılan konunun içeriği belirtilen kurallara (bkn. Tanışma Bölümü) uymuyorsa adminlerin konuyu silme hakkı vardır. Tanışma konusun da anime önerisi istemek yasaktır.

17) Attığınız mesajların konu başlığına uygun içerikte olması gereklidir, başlıkları saptırmayalım. Ayrıca doğru forum konusu altında açılmayan başlıklar yöneticiler tarafından doğru konuya taşınabilir. Belli konular dışında spoiler içerikli mesajlardan kaçınmaya da dikkat ediniz.

18) 150 iletisini doldurmayan üyeler konu açamaz. Açarsa yetkililerin ihtarsız konuyu kapatma yetkisi vardır. Bu kuralın tekrarlayan ihlalinde ise üye banlanacaktır. Tanışma bölümü bu kural kapsamı dışındadır.

19) Fansub vb. çalışmaları yapan çevirmen arkadaşlara baskı yapacak mesajlar atmak yasaktır. Çevirilmesi istenilen seriler için ayrı konu açmak yasaktır. Forumumuz da "anime çeviri istekleri" şeklinde ayrı bir başlık vardır, öneri olarak çeviri isteklerinizi oraya yazabilirsiniz.

20) Yöneticilerin uyarılarını dikkate alalım..

21) Üyeler Fan art, wallpaper, imza, cosplay vb çalışmalarını ilgili bölümlerde kendilerine ait tek bir başlıkta açacaklardır. Örneğin; imza çalışmalarım-1, imza çalışmalarım-2 gibi ayrı ayrı konular forum kirliliğine ve eski başlıkların unutulmasına neden olmaktadır.

22) Amatör çeviri başlığı altında yaptığınız çevirileriniz yalnızca "TürkAnime" altında devam ediyorsa oraya açınız, her çeviri için farklı başlık açmayınız tek başlık altından güncellemelerinizi veriniz.

23) Ayrıca forum bir anime manga forumudur. Konuşmaların, tartışmaların anime,manga, japon kültürü ağırlıklı olması forumun kalitesini gösterir. Konu dışı bölümünün anime başlıklarından çok çok daha fazla ilgi görmesi ve forumun amacını kaybetmeye başlaması durumunda bu bölümün kapatılması söz konusu olacaktır.

24) Forum oyunları bölümüne sadece admin ve moderatörler konu açabilir. Üyelerin oyun önerileri ayrı bir başlık altında alınmaktadır.

25) Forum yöneticileri gerektiği(uygun gördüğü) zaman forum kurallarında oynama yapma yetkisine sahiptirler.

26) TurkAnime ile ilişkisiz altyazı, fansub, manga vb. gruplarının tanıtım başlığı açmadan ilgili grup, kişi veya kişilerden izin almaları gerekmektedir. İzin alınmayan başlıklar silinir.

27) Bir başlıkta başlık ile alakasız bir sohbet ortamı olduğunda ya da tartışma olduğunda forum admini konu dağılmasını engellemek amacı ile alakasız iletileri silebilir. Bu ileti sayınızda bir düşmeye neden olmayacaktır.

28) İletinizde paylaşılan resim video vb. spoiler içinde paylaşılmalıdır.

29) Bütün üyeler yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır, bu kurallara uymayan üyeler, yöneticiler tarafından uyarılırlar, hala aynı davranışlara devam ederlerse siteden uzaklaştırılır ya da atılırlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O halde okuyunuz, neden Eon? Linkini vereyim http://forum.turkanime.tv/forum-13/announcement-7-forum-kuralları/ linke gidemiyorum diyorsan bu konunun ilk mesajını düzenledim oradan bakabilirsin  ^_^ Sanırsınız 4567654 sayfalık kompozisyon istedik sadece sen değil hani şahsına alınma, imza işini bir türlü öğrenemedi üyeler ama az kaldı bir kaç daha çatlak ses çıkarsa, kuralları takmayan olursa komple imzaları kaldırtacağım  :)

 

Bak buraya bırakıyorum yine kıyamadım  -_-

1) Forumda diğer üyeleri küçük düşürücü, hakaret, küfür içeren mesajlar kesinlikle yasaktır, herkes birbirine karşı saygılı olursa daha sağlıklı bir forum ortamı oluşacaktır. ''Lan vs gibi kaba tabirlerden de uzak duralım.'

2) Siyasi içerikli, propaganda unsurları taşıyan, şiddete teşvik edici ve onur kırıcı mesajlar yasaktır, burası bir anime platformudur, buraya ne amaçla üye olduğumuzu unutup konuları saptırmayalım.

3) +18 içerik, illegal ve pornografik içerikli paylaşımlar- mesajlar kesinlikle yasaktır.

4) Forumda takas, anime satışı kesinlikle yasaktır, istiyorlarsa üyeler kendi aralarında özel mesaj yoluyla anlaşabilirler.

5) Forumda din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı kesinlikle söz konusu olamaz.

 

6) Forumda kullanılan dil Türkçe'dir, mesaj atarken imla ve Türkçe kurallarına uymaya lütfen özen gösterelim. Formumuz Japon kültürü ile alakalı olduğundan Japon dili hariç, başka herhangi bir dil kullanımında uyarı yapılmaksızın ilgili ileti, durum yazısı veya imzalar bunu kapsayan diğer şeyler silinecektir.

7) Tamamen büyük harflerden oluşan mesajlar atmak yasaktır, bu net ortamında bağırmak anlamına gelir. Tamamen büyük harf ile yazılan tüm iletiler, durum yazıları vs. uyarı verilmeden silinecektir.

8) Başka sitelerden alıntı yapılan içerikler mutlaka "alıntıdır" ibaresiyle kaynak gösterilerek paylaşılmalıdır.

9) Arka arkaya mesaj atmak(flood yapmak) yasaktır. Gerekiyorsa, eski mesajınız üzerinden düzenlemelerinizi yaparak forum kirliliğine neden olmazsınız.

10) Chat ortamındaymışçasına gereksiz mesajlar atmak(Spam) örneğin; "haklısın","ahahaha","süpersin!, bayıldaaaaaaaaam! muhteşemmm!! üsteki doğru" yada sadece ifadelerden oluşan manasız (post kasmaya yönelik) mesajlar yasaktır ve silinecektir.

11) Avatar ve imzalar forum boyutlarına uygun olmalıdır yani; avatarlar en fazla 150x150, imzalarsa en fazla 550x250 boyutlarında ve herhangi propaganda unsuru, cinsel öğeler (echi,hentai) şiddete teşvik edici, özendirici, onur kırıcı veya küfür içerikli özelikler taşımamalıdır. Ayrıca imzalarda spoiler içeren resim ve yazılar, videolar da imza boyutlarını aştığı için yasaktır..(Sayfa açılmasını yavaşlatan imza-avatar'lar uyarısız silinebilir.).

Üyeler imzasında maksimum 1 (bir) adet spoiler butonu bulundurabilir. Fan Kulüp imzaları da dahil olmak üzere imzalarda spoiler dışında birden fazla resim, gif vb bulundurmak yasaktır. Lütfen sosyal paylaşım bağlantılarınızı ve fan kulüp imzalarınızı da spoiler içine alınız.

İmzanızda "Arial" yazı tipine göre puntosu 14 ün üstünde yazı bulundurmak yasaktır. Hem göze çok batmakta hem de forumun görsel güzelliğini bozmaktadır. İmzalarında açıkta resim, gif bulunduranların ayrıca yazı bulundurmasına sadece tek satır olarak izin vardır. İmzalarda bulunan metinlerin yazı ebatının da 14 puntoyu geçmemesi gerekmektedir.

Adminlerin kural ihlali yapılan imzaları uyarısız silme hakkı vardır.

12) Anime & manga inceleme başlığı altındaki incelemeler sadece size ait olmalıdır, başka forumlardan alıntı olmamalıdır.

13) Bir üye birden fazla hesap açamaz. Ve Kullanıcı adı ''kjgkgf'', ''asdsa5'' gibi anlamsız harflerden oluşamaz. Böyle kullanıcılar hiç uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaktır.(Üye olmadan önce kuralları bilmediğinizden rastgele bir isim aldıysanız sonradan değiştirilmesini istemek için yönetici ve adminlere başvurun.)

14) Forumdaki uyarı sistemi de; öncelikle üye sözlü olarak uyarılır. Hala devam ediyorsa, mesajı uyarılmadan silinebilir ve konuya bağlı olarak uyarı verilir. 3. uyarıyı alan üye forumdan uzaklaştırılır. Bazı durumlarda üyeye uyarı verilmeden veya 3 uyarısının dolması beklenmeden de forumdan uzaklaştırılabilir.

15)Üst rütbenin verdiği karara itiraz veya karşı çıkmak için aşağılayıcı, gözden düşürmeye yönelik konu açılması yasaktır. Bu konudaki şikayetler üst rütbeden kişilere özel mesaj yoluyla iletilmelidir. Forumda forum düzenini sağlayan en üst rütbe “genel admin” lerden sonra “forum admini” dir. Diğer rütbelerin de düzen sağlama görevleri vardır ancak forum admininin verdiği karara karışamazlar.

16)Tanışın Kaynaşın bölümünde açtığınız konulara cevap yazabilme süresi 3 gündür, 3 günden eski konulara cevap yazmak yasaktır. Konu açıldıktan 3 gün sonra o tanışma konusu adminler tarafından kapatılacaktır. Açılan konunun içeriği belirtilen kurallara (bkn. Tanışma Bölümü) uymuyorsa adminlerin konuyu silme hakkı vardır. Tanışma konusun da anime önerisi istemek yasaktır.

17) Attığınız mesajların konu başlığına uygun içerikte olması gereklidir, başlıkları saptırmayalım. Ayrıca doğru forum konusu altında açılmayan başlıklar yöneticiler tarafından doğru konuya taşınabilir. Belli konular dışında spoiler içerikli mesajlardan kaçınmaya da dikkat ediniz.

18) 150 iletisini doldurmayan üyeler konu açamaz. Açarsa yetkililerin ihtarsız konuyu kapatma yetkisi vardır. Bu kuralın tekrarlayan ihlalinde ise üye banlanacaktır. Tanışma bölümü bu kural kapsamı dışındadır.

19) Fansub vb. çalışmaları yapan çevirmen arkadaşlara baskı yapacak mesajlar atmak yasaktır. Çevirilmesi istenilen seriler için ayrı konu açmak yasaktır. Forumumuz da "anime çeviri istekleri" şeklinde ayrı bir başlık vardır, öneri olarak çeviri isteklerinizi oraya yazabilirsiniz.

20) Yöneticilerin uyarılarını dikkate alalım..

21) Üyeler Fan art, wallpaper, imza, cosplay vb çalışmalarını ilgili bölümlerde kendilerine ait tek bir başlıkta açacaklardır. Örneğin; imza çalışmalarım-1, imza çalışmalarım-2 gibi ayrı ayrı konular forum kirliliğine ve eski başlıkların unutulmasına neden olmaktadır.

22) Amatör çeviri başlığı altında yaptığınız çevirileriniz yalnızca "TürkAnime" altında devam ediyorsa oraya açınız, her çeviri için farklı başlık açmayınız tek başlık altından güncellemelerinizi veriniz.

23) Ayrıca forum bir anime manga forumudur. Konuşmaların, tartışmaların anime,manga, japon kültürü ağırlıklı olması forumun kalitesini gösterir. Konu dışı bölümünün anime başlıklarından çok çok daha fazla ilgi görmesi ve forumun amacını kaybetmeye başlaması durumunda bu bölümün kapatılması söz konusu olacaktır.

24) Forum oyunları bölümüne sadece admin ve moderatörler konu açabilir. Üyelerin oyun önerileri ayrı bir başlık altında alınmaktadır.

25) Forum yöneticileri gerektiği(uygun gördüğü) zaman forum kurallarında oynama yapma yetkisine sahiptirler.

26) TurkAnime ile ilişkisiz altyazı, fansub, manga vb. gruplarının tanıtım başlığı açmadan ilgili grup, kişi veya kişilerden izin almaları gerekmektedir. İzin alınmayan başlıklar silinir.

27) Bir başlıkta başlık ile alakasız bir sohbet ortamı olduğunda ya da tartışma olduğunda forum admini konu dağılmasını engellemek amacı ile alakasız iletileri silebilir. Bu ileti sayınızda bir düşmeye neden olmayacaktır.

28) İletinizde paylaşılan resim video vb. spoiler içinde paylaşılmalıdır.

29) Bütün üyeler yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılır, bu kurallara uymayan üyeler, yöneticiler tarafından uyarılırlar, hala aynı davranışlara devam ederlerse siteden uzaklaştırılır ya da atılırlar.

 

benim imza boyutu 591&200 uymuyor ama kurala da uymak gerekir ben en iyisi başka bir imza bakayım ...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.