l-z-n-u-s-c-r-f-b 7 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 resimler süper. Arigatou :D Link to post Share on other sites More sharing options...
itadakimass 10 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 luffy, zoro ve law bu üç kafadarın hiç bir kadına bakacağını sanmıyorum.zira amaçlarından başka hiç bir şeyi gözleri görmüyor :rolleyes: Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 one piece de öyle şeylerolucağını hiç sanmam ama olursada luffy ile hancoc oluröbür türlü imkansız hancoc yaşatmaz zaten Link to post Share on other sites More sharing options...
Celine 57 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Hancock fazla bile Luffy'e. Sanji Nami diyordum bende ama Sanji'ye yeni arctan Sanji'den hafiften hoşlanan bir hatun çıktı bu ilk adam o kadar centilmen kimse sallamıyordu ama o kadını etkiledi. Oda tayfa üyelerinin arasında aşk olmayacağına söylemiş ve her adadan bir aşk bulacakmış tayfa üyeleri. O zaman ilk Luffy'nin ki o da Boa Hancock'tan başkası olmaz zaten. Luffy'i gerekirse etle filan kandırıp evlenebilir korsanlar kralı olduktan sonra kimbilir. Belkide Luffy evlenmez. Ama ben Nami'ylede olabilir diye düşündüm sonradan derinemesine düşünce. Bunda Nami'in Gold Roger'ın eşini andırmasından dolayı tabiki. Neyse görücez. Zoro'ya ilk Robin yakıştırmıştım ama Tashigi'de olabilir. Link to post Share on other sites More sharing options...
Desise 2 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Kendimde One Piece hayranıyım ve bu konuyu görünce post atamadan duramadım :3 Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Nedense 4 İmparatordan Kaido Yada Big Mam Hala Tam Olarak Gösterilmedi Nasıl Bir Suratları Var Merak Ettim Gerçi Big Mam Az Da Olsa Görünmüştü... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts