Sakuragi Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Anime adı: Honey and Clover Anime türü: Komedi, Romantizm, Drama, Okul Bölüm sayısı: 1.Sezon: 26 2.Sezon: 12 Yapım Yılı: 2005-2006 Tanıtım 1.Sezon Takemoto Yuuta, Mayama Takumi ve Morita Shinobu üç üniversiteli evarkadaşıdır. Bu üç sefil öğrencinin hayatı, Hanamoto adlıöğretmenlerinin onları bir akrabasıyla tanıştırmasıyla değişir. HagumiHanamoto, bir ortaokul öğrencisi gibi görünmekte ama 18 yaşında olupaynı zamanda bir üniversite öğrencisidir ve oldukça yetenekli bir ressamve heykel traştır. Haliyle bu üç sefil öğrenci, kendilerini Hagumi'yeaşık bulacaklardır. 2.Sezon Takemoto kendini keşfetmek için çıktığı yolculuktan dönmüş ve duygularını Hagumi'ye açmıştır. Ancak karşılık alamamıştır. Mayama Rika'yı ikna ederek onunla İspanya'ya gider. Morita, kardeşi ile üzerinde uzun zamandır çalıştıkları projeye son noktayı koymaya hazırlanmaktadır. Umulmadık bir anda Hagu'nun başına gelen bir kaza ile işler iyice karışır. *Chika Umino'nun, bir Josei dergisi olan "Young You" dergisinde yayımlanan aynı adlı mangasından uyarlanmıştır. İlk sezonu zevkle izlemiş ama ikinci sezonu türkçe olmadığı için ingilizce idare etmiştim, şimdi sitede gördüm ki, 2. sezonu da yayınlanmakta, bu vesile ile bu güzel seriyi sizle paylaşmak istedim. İyi seyirler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Şiddetle Önerdiğin Animelerden mi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakuragi Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 Şiddetle önermiyorum, konusunu beğendiysen izle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ame Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Konusu hoşuma gitti çizimleri de tuhaf gözüküyor bebek gibiler :P İzleyeyim en iyisi ben bunu sevdim :lol:Teşekkürler paylaşım için. ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Morita karakteri için izlencek bir anime her sahnesinde beni çok güldürdü =) 2.sezonunu bu aralar izlemeyi düşünüyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salt Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 güzeldir. bunun gibi animeler arıyorum ama onca anime arasında bulmak zorlaşıyor artık. önerisi olanlar eğer üşenmezde fikir verirlerse msj olarak müteşekkir olurum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts