mako-chan 5 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Nickini bile görmek istemiyorum, oturum açmasan iyi edersin, e-mailim sana ağırmı geldi ? Engelledim seni afedersin !Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız çevirin üstüne yapsın !Sözküyken kız konuşur erkek dinler, nişanlıyken erkek konuşur kız dinler, evlenince her ikisi konuşur mahalle dinler !Seni seviyorum sana tapıyorum sakın inanma çünkü atıyorum !Zenci mahallesindeki solaryumcu !Sakla samanı; inekler aç kalsın !Msn’ de 20 kişi çevrimiçi; 8 tanesi dışarda, 7 tanesi meşgul, 4 tanesi hemen dönecek 1 tane salak’ta bu nicki okuyor !Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var, e ben yermiyim ? Hayır yemem !Elinde bir tane çiçek; sevecek – sevmeyecek o minicik çiçek bunu nereden bilecek !Geçmişim acı veriyordu; ameliyatla aldırdım !Kıyamet gelsede; hepberaber kopsak !Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi; başkasına yapın çok zevkli oluyor !Allahım kendim için bir şey istemiyorum. Ne olur sen anneme; bal dudaklı, uzun boylu, sarışın, mavi gözlü, sütun bacaklı bir gelin nasib eyle !Annem 4 kardeştir. Tesadüfe bak dayımda, hatta teyzemde !Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer !Yahu bizim kişisel neyimiz oldu ki ? Kişisel iletimiz olsun !Erkek dediğin ne ki ? Takınca koluna yakışmalı, vurunca duvara yapışmalı !Sana; neşeyle kayanın ve hakkıyla oyanın selamı var !aşk ilokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam hatipte harammm!!! &yaŞ 16,5; kaFa biRaSs uÇuqq beN yeMeM suCuqq geL öPemm seNİ mucx mucxxs& ;-)Dis görünüse önem vermem,röntgen filmi cektirip gelin.xD Ögrenciyi kral dairesine koymuslar ille de tenefüs demis xD Icine calisma istedegi gelirse,otur bekle gecsin xDTam ögrenmeye baslamistimki okul bitti xD kopya bir sanattir ama bizim ögretmen sanattan anlamior Ulan Süper Mario Cocukluğum Senin Manitanı Kurtarmakla Geçti ηO a$k ηO dırdırr oηLy makaяa oηLy gırgır !! İsmini vermek istemeyen msn kullanıcısı..İmam bayıldı, hünkar beğendi, vali teredütte, genç subaylar rahatsıznicKimouSebarişaROCK_konuşaROCK!!!Aşk bir sudur, niyetliyim sen buyuruzun lafın kısası : ULKYarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. Bu erikson, başka erik yokKadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil ArmstrongYes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!Ilahi Azrail sen adami öldürürsünOglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsınDünya döner ay kebapNoel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL babaO kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparimKaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptanKaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olurYasınız kaç-Vallahi her yıl değişiyor Pelin ლ(^⊖^ლ) and houston 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 22 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Bu sözlerden sonra Mako-chan 'ı dışlıyorum :D:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mako-chan 5 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 aa o nedenmiş ben aralarından en komik olanlarını seçmiştim oysa :D bana komik gelmişlerdi doğrusu değil mi yoksa? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 22 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Yorum yok :D:D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mako-chan 5 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 sen yorum yapmazsan beni neden dışladığını nasıl öğrenebilirim ki ne olduğunu anlamış değilim ??? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yucky 22 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Espriler biraz eski ve kötü ondan:D Neyse öyle bir takilim demiştim sadece, zevkler ve renkler tartışılmaz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NeverWas 3 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Bu sözler genelde klişeleşmiş sözler olduğundan genelde herkes bunlara karşın ufak bir yüz ekşimesi tepkisiyle birlikte "Ya bi git ya" ifadesini takınırlar. Ama yinede ufak bir tebessüm oluşturan esprilerdir. Bana sorarsanız pek etkileyici şeyler yoktu :D Ama sırf hoşuma gidecek birşey bulabilirim diye hepsini okudum ve mako-chan'ın bana hatırlattığı dersler ve kopya adlı konu için teşekkür ederim :D "Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer !" Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mako-chan 5 Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 hee şimdi anladım o zaman bundan sonra daha komik ve yeni yazılar paylaşırım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NeverWas 3 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Sana özel ilginç esprilerinle tekrar görüşmek dileğiyle başarılar :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
bk_kp 1 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 komikler var ama bazıları zorlama olmuş :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts