Jump to content

Ödüllü Amv Yarışması - SONUÇLANDI -


3n4bL3

Önerilen İletiler

Yahu ne oluyor ? Sakin olun minna.Bu bir yarışma ve kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok.Burada biz oylayan insanlar beğendiğimize oy veririz,sizde emek sarf edersiniz.Ancak kimseninde bu emeksiz olmuş yok bu çalıntı diye ima etmesine gerek yok.Emeksiz mi olmuş olmamış mı buna biz oylayan kişiler karar veriyoruz.Sizin olaya girip başkaları hakkında konuşarak onu oylayacak kişilerin oylarını saptırmaya zerre hakkınız yok ! Birbirinize cephe alırsanız anca oy kaybedersiniz.Bu yarışma kavga etmek için değil,bizlere Amv yeteneğinizi göstermeniz için yapılmıştır ve eğlence olsun diye.Ama gelipte siz birbirinizin emeğini de bırak birde admin'in bu yarışmaya verdiği emeğe de saygısızlık ederseniz pardon ama ne kadar güzel Amv yaparsanız yapın oy alamazsınız.Sekiz levellik bir üyeden bunu görmek beni çok ÜZDÜ.Bu yapılan yorumları gördükten sonra size kimse oy vermez.Emeğin az olmuş vb. konular yüzünden birbirinize cephe almamalısınız.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 282
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bir birinden güzel çalışmaların olduğunu ve kazananları seçmenin, biraz zor olacağını düşünüyorum. Biz bu yarışmaları sizlerin eğlenmesi ve iyi vakit geçirerek anime hakkında yeni şeyler öğrenmeniz iç

Tövbe de ! :D Ben Şirince ye gidiyorum sizi bilmem ;)

Hokage_minato nun AMV si muhteşemdi :wub: :D :P ;)

kurcalamaya gerek yok.bana göre bir çok kişi oylamayı sevdiği seri ve kahramanlara göre yaptı.bu arada 2bölümü 10dakikaya sığdırmak falan demiş arkadaş bence 2bölümü 10dakikaya sığdıran değil bir çok bölümu 3-4dakikaya sığdıran emek göstermiştir ayrıca amv'nizin görüntü kalitesi çok düşük oradanda kaybediyor ve ritmi tutturma konusuna geleyim çok zor olarak tanıtmanıza gerek yok bir kaç saniye yavaşlatma ile bu halledebilir.yanlış anlamayın emek göstermemişsiniz demiyorum ancak kendi açımdan oy verilebilecek bir amv değil tabi zevkler ve renkleri tartışılmaz.ben oyumu hayaller ve gerçekler isimli arkadaşa verdim son zamanlarda izlediğim en iyi amv'lerden biriydi çünkü.

Kesinlikle katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz sırf emeğe değil bizde uyandırdığı hislere ve zevkimize göre oyluyoruz gelipte bunu kıskanmanız hoş mu şimdi ki sizin daha fazla oyunuz olduğu halde buna açgözlülük denilir bende bu arkadaşa oyumu vereceğim tabi error vermezse.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Amv'min yarışma konseptine uygun olup olmaması konusunda gerekli kararı admin veriyor özür dileyerek bu konuda size laf düşmeyeceğini belirtmek isterim.Videonun uzunluğu,kısalığı,kalitesi,indirdiğim site benim insiyatifimde olduğundan bu konuda da bana karışamazsınız.İyi veya kötü istediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz ancak beni Hokage_Minato gibi suçlayıcı sözlerle itham edemezsiniz.İlk amv'emde acemiliklerin olması normal.Zaten buraya katılma sebebim bu konuda kendimi geliştirmem.Bir farklılık ortaya koymak için yaptığım amv'de konu bütünlüğünü korumak istedim.Altyazı sadece benim amv'emde yok diğer amvlerde de olup nedense sadece benimki göze çarpmakta.Popüler olan bir animeden amv yapmam popüler olmayanların önünü kapatmış olabilir ancak bu benim problemim değil.Bu konuda beni suçlayamazsınız.Amvyi kaç bölümü parçalayarak yapacağıma da karışamazsınız.Dediğiniz kadar kötü olsa 11 oy almazdım zaten.20 oy alıpta benim 11 oy almamı kendine yediremediğini söyleyen arkadaşlar var.Her türlü eleştiriyi kabul ediyorum ancak dediğim gibi suçlayıcı ithamları kabul etmiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben konuya biraz uzağım. Şimdi

http-~~-//vimeo.com/56461472

bu video yu oldurucu diye biri göndermiş ama video da akanleki yazıyor. Bu ne anlama geliyor acaba ?

Kuzenin net yavaş oldugu için upload ı ben yaptım :)

Burda açıklama yapılmış.Oldurucu77(Gökhan) benim kuzenim.İnternetim yavaş olduğundan uploadı o yaptı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Burda açıklama yapılmış.Oldurucu77(Gökhan) benim kuzenim.İnternetim yavaş olduğundan uploadı o yaptı.

Peki bu sence de garip değil mi ? Neden onun bilgisayardan kendi hesabınla upload etmiyorsun ki. İnsan da şüphe uyandırıyor. Bunun haricinde diyecek bir şeyim yok. Amv ile ilgili düşüncelerimi belirtmiştim zaten.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim hesabım yok ki.Benim hesabım var dedi onla açtık bu kadar basit.Ya kendim yaptığımı bilmesem kendimden şüphelenecem artık bu kadar büyütmeyin ya.

Edit:Avm ile ilgili düşüncelerine saygı duyuyorum arkadaşların da dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz ve her zaman hatalar olabilir normaldir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.