Jump to content

Shogakukan Manga Ödülleri Yaklaşıyor!


Merlin

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Dünyanın en büyük manga ödülleri olan Shogakukan Manga Ödülleri yaklaşıyor. Her yıl Ocak ayında verilen ödüllerde bir kez daha büyük bir rekabet söz konusu. Hangi isimler profösyönel Shogakukan jurileri tarafından manga dünyasına ismini yazdırmayı başaracak?

Geçtiğimiz yıl, Sakamichi no Apollon mangası ile Shogakukan Ödülü’nü kazanan mangaka Yuki Kodama ,uzun bir süre gündemden düşmemişti. Bu yılın en çok konuşulan mangakası Tadatoshi Fujimaki (Kuroko no Basuke) dikkatleri çekse de en popüler serilerin Shogakukan Ödülü almakta zorlandığı da bir gerçek. One Piece ile 15. yılını dolduran Eiichiro Oda ve 2014’te Naruto’yu sonlandıracağını söyleyen Masashi Kishimoto gibi mangakalar bu yıl 58. kez gerçekleştirilecek olan Shogakukan Manga Ödülleri’nde, ödül kazanabilmiş değil.

Shogakukan Manga Ödülü, bir mangakaya hayatında yalnızca 1 kere verilmesiyle dikkat çekiyor. Dr. Slump ile bu ödülü almaya hak kazanan Akira Toriyama’nın, Dragon Ball ile yeniden ödül alma şansı olmamıştı. Aynı şekilde üç büyüklerden Bleach ile Shogakukan Manga Ödülü’nü almayı başarabilen tek mangaka Tite Kubo’nun da yeniden ödül alma şansı bulunmuyor.

Alıntı : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Resmi ekleyen

One Piece ile 15. yılını dolduran Eiichiro Oda ve 2014’te Naruto’yu sonlandıracağını söyleyen Masashi Kishimoto gibi mangakalar bu yıl 58. kez gerçekleştirilecek olan Shogakukan Manga Ödülleri’nde, ödül kazanabilmiş değil.

Alıntı : AnimeFantastica

Kimmiş bu juriler nasıl alamazlar ne biçim iştir :D
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.