Jump to content

2.sezonu cıkmayan yarıda biten animelerin mangaları çevrilse nasıl olur .. ?


lovedrizzle

Önerilen İletiler

Yok ya sadece ifade koymayi unuttugumu sonradan fark ettim ama cok gecti. Bir de eger baslarsam sana surekli istekle gelirim kendini simdiden hazirla. :D

Edit: 122de kaldim. :D

Farketmez sen gönder ben çevirir çevirir koyarım ama benim ingilizcemde süper değil sadece zamanında ing. hazırlık okumuşluğum birde iki yıllıkta gördüğüm ingilizcemle çevireceğim :)

ben nedense okumayı sevmiyorum :lol: :lol: izlemek daha iyi geliyor

Ayrıca google çeviri çok kötü çeviriyor :lol: :lol:

Aynen bende, yankiciğim nerelerdesin ya özlettin kendini Resmi ekleyenBu arada google cümle çevirmek için değil de kelime çevirmek için kullanın öyle daha çok faydalanırsınız ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 36
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

animesinden sonra mangası nekadar tutarki şahsen ben anime olarak çıkmaları konusunda taraftarım..

2.sezonu cıkmayıp yarıda kalan kalbimizi kıran sevgili animeleri takip etmekte zorlanıyoruz cünkü tüm bu tarz mangaların ingilizce versiyonları olsada türkçeleri yok .. mesela pandora hearts ( öyle

Skip Beat de var saydıklarınızın dışında. aslında o kadar çok var ki... Skip Beat devam ediyor mangası falan da iyi de animesi daha iyi oluyor seslerini duymak falan daha iyi oluyor. Bir de ingilizces

Farketmez sen gönder ben çevirir çevirir koyarım ama benim ingilizcemde süper değil sadece zamanında ing. hazırlık okumuşluğum birde iki yıllıkta gördüğüm ingilizcemle çevireceğim :)

Ben başlamış bulundum çeviriye hatta 2 sayfa bitti 123. chapter ın siz yapmak istiyorsanız bırakayım... :) yok zahmetli olur derseniz devam edeyim... :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Skip beatra ingilizce okumaya maruz kaldım 195teyim 196 yı bekliyorum ve ben ŞU ANDA TAM BİR EZİYET ÇEKİYORUM !! İng olduğu halde defalarca okudum daha doğrusau resimlerine bakrttım :'( Sadece resimlerine bakmak bile o kadar zevk veriyorki ama ben koyu bir shoxkyokocu olarak onların aralaırndaki atışmayı okuyamamak beni sinir ediyooor! Çin işkencesine maruz kalmak gibi aynen :( Manga çok heyecnalı gidiyor ama ben sadece boyama defteri gibi resimlerine bakıyorummmmmm çeviirn şunu artık plss :( Mayhos kurtarıcım sensin çevir lütfen şu sayfaları :(
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu Japonyada uygulanan reklam tekniğinin bir ürünü arkadaşlarım. Çoğu böyle yarım kalan anime aslında bizim için yarım , mangakanın böyle bir derdi yok , adam mangasının rekalmı için animeyi çektiriyor. Mesela Beelzebub benim en çok sevdiğim seridir diyebilrim , animeden sonra manga satışları tavan yaptı şuanda hep ilk 5 te ama 2. sezon felan yok iptal :D.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.